מחפש שוקו, עדיפות לקר עם שוקולד בצד. דיסקרטיות מובטחת.
ע עיניים חתוליות New member 23/8/05 #2 תגיד- אתה בהריון או משהו דומה?? בשעה כזאת אתה רוצה שוקו?!?!!?!?! נסעתי עד ליטבתה להביא לך ===>
D D Smiley New member 23/8/05 #3 מממ.. לא שאאאאווה השוקו שלך P: לי יש של יטבתה בשקית עם שפיייייץ!!! גררררררר וואווווו ועכשיו נזכרתי שיש לי מלא שוקולדים (עפתי לפרק 'תם!) מנשה, אתה מוזמן
מממ.. לא שאאאאווה השוקו שלך P: לי יש של יטבתה בשקית עם שפיייייץ!!! גררררררר וואווווו ועכשיו נזכרתי שיש לי מלא שוקולדים (עפתי לפרק 'תם!) מנשה, אתה מוזמן
M Maskeye New member 23/8/05 #4 מה רע בהריון? ולא אני לא, אבל אני עוזר לאמא, בזמן שהיא ישנה אני זה שממלא את התאבון שלה.. חוץ מזה, זה שוקו לא צריך להיות בתאבון בשביל זה!@#$!@#!@# גילי תגידי לה!
מה רע בהריון? ולא אני לא, אבל אני עוזר לאמא, בזמן שהיא ישנה אני זה שממלא את התאבון שלה.. חוץ מזה, זה שוקו לא צריך להיות בתאבון בשביל זה!@#$!@#!@# גילי תגידי לה!
M Maskeye New member 24/8/05 #9 אה ועיניים מותר לכתוב הודעות גם בלי תמונות ואם כבר שמת תמונה, שימי את שלך בלבוש חושפני שיהיה לע מה להסתכל בשעות הקטנות של הלילה... בעצם כשחושבים על זה עדיף תמונות של פסייקו >:
אה ועיניים מותר לכתוב הודעות גם בלי תמונות ואם כבר שמת תמונה, שימי את שלך בלבוש חושפני שיהיה לע מה להסתכל בשעות הקטנות של הלילה... בעצם כשחושבים על זה עדיף תמונות של פסייקו >: