מחפש...

chilli peppa

New member
מחפש...

אני מחפש נגן, לאו דווקא iPod אבל זה נראה לי המקום המתאים לשאול... הדברים שאני מחפש בנגן: - יציבות נגד זעזועים (בעקרון משהו שאפשר לרוץ איתו בלי בעיה. - חיי סוללה, ארוכים עד כמה שאפשר. - זכרון בסיסי- מעל 1GB ויש ב iPod אפשרות לתוספת כרטיס זיכרון? איזה iPod או נגן אחר מתאים למה שאני מחפש? תודה

רוי בת

New member
אי-פוד 15 ג'יגה, דור 3 עולה 1500

ויש לו את התכונות שציינת... אבל אם כבר לקנות איפוד, יותר עדיף ללכת על הדור הרביעי שיעלה לך הרבה יותר כסף...

chilli peppa

New member
דרך אגב

יש לי pc ולא mac... תהיה לי בעיה להפעיל את ה ipod על המחשב שלי?

ממש לא, יותר ממחצית חברי הפורום

הם בעלי פיסי

chilli peppa

New member
אוקיי,

יש iPod בסביבות הג'יגה? אני לא חושב שאני אזדקק ליותר מ-50 שעות של השמעה...

chilli peppa

New member
ועוד משהו... (פעור בנושא)

כשאומרים מבוסס דיסק קשיח... למה הכוונה? ז"א המבנה הוא כמו של דיסק קשיח של פיסי, או שזה דיגיטלי- חשוב לי לדעת מבחינת הזעזועים שהוא יספוג. =]

Shreky

New member
זה אומר ש...

השירים נשמרים על דיסק קשיח. זה לא דיסק קשיח רגיל, אלה דיסק קשיח דק למחשבים ניידים או אפילו קטנים ודקים יותר (לא יודע בדיוק איזה סוג יש באיי פוד). מבחינת זעזעוים, אומנם יש לי רק ימים ספורים של ניסיון עם האיי פוד, אבל אתה יכול לרוץ וללכת איתו בלי שום בעיה. וגם אם זה כן יפריע, יש לו זכרון כדי לאחסן את המשך השיר כך שאתה לא תשים לב. לעומת זאת, יש גם נגנים מבוססי פלאש, שם אתה יכול להשיג מקום אחסון בנפחים הרבה יותר קטנים (של עד 1 ג'יגה אם אני לא טועה) - שם בכלל אין את הבעיות האלה. אבל - יקר מאוד [יחסית לנפח שאתה מקבל].

ALMIGHTY

New member
או שתקנה מיני אייפוד

או שתקנה נגן של 1.5 ג'יגה מחברה אחרת

למעלה