מחפש..

מחפש..

יש הסטודנטים, שיושבים בבית ומשתעממים (רצוי ממעלה אדומים) ולא מצליחים לתפוס מישהו/מישהי בשביל להסתוב ביחד, ורוצים לצאת.. אני פה...מחכה....לכם... מממ, קצת מוזר, אפילו בשבילי.. אבל אין מה לעשות... אה, דרך אגב, אני בן 23 ממעלה אדומים.. ביי

Idan91

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שלי? גנגי? ראיתם את זה?

shellyland

New member
כלומר

לא אמרת "את" אחרי "יש". עידן מנסה לשוא ללמד אותי שאסור להגיד "את" אחרי "יש", אבל זה לא נקלט אצלי, ואתה בהינף מקלדת אחד הפנמת את החוק
הבאת לעידן נחת מרובה.

המוזרה

New member
??? אתה באמת חושב כך?

מישהו פעם אמר לי שמסביב לאנשים בירושלים יש חומה, בדיוק כמו מסביב לעיר (העתיקה, אבל העיקרון ברור, לא?) התשובה שלי לאיש הזה היתה שגם אם זה נכון - אז צריך למצוא את השערים ולהיכנס דרכם. לא חייבים לטפס מהצד של ה"אין-שער" אל תהיה כזה פסימי, עובדה שיש זוגות אוהבים אפילו בירושלים.
חוצמזה - יורשלים זה של טדי קולק, אל תנסה לקחת לו את זה.

shellyland

New member
מי שנולד בירושלים

מי שנולד בירושלים משהו מן החומות טבוע בו לנצח. משהו מן המצור. משהו מן החורבן. משהו מן הקדושה. כעין אוושה שמלווה אותו בכל אשר ינדוד. מי שנולד בירושלים למוד למד את ריח ההרים. את סוד האבנים. השקט החיוור של החוצות. מי שנולד בירושלים יש בו שערים אך אין בו נחמה. מי שנולד בירושלים ימות, קרוב לודאי, במקומות אחרים.

המוזרה

New member
אוחחח איזה תענוג לקרוא את זה

אוהבת את זה. יש פריבילגיות למי שהוא דור 15 בירושלים? (ושיש לו במשפחה כבר דור 17?)

למעלה