מחפש

R-E-L

New member
מחפש

נגן DivX (לא codec!) אשר פועל תחת ווינדווס 2000.

webmasterN

New member
המדיה פלייר למשל ?

אצלי הוא מנגן קבצים כאלה בתנאי פשוט שמותקנים כל המקודדים, תמיכה בעברית לניגון Divx עם כתוביות - זה כבר בעיה.

R-E-L

New member
כן, אבל

מה אני עושה במקרה שאין לי קודקים ואין לי אפשרות להשיג אותם (אין חיבור לאינטרנט במחשב המבוקש) אז אני צריך תוכנה במיוחד לניגון הקבצים עם הקודק הכי חדש מובנה בתוכה אשר יעבוד על win2000.

webmasterN

New member
תן לי להבין משהו

נניח ואני אתן לך לינק לתוכנה כזאת, איך תעביר אותה למחשב השני ? חוץ מזה הקודק החדש ביותר שוקל 3 מגה בערך שלא לדבר על נגן משולב עם הקודק. לא ידוע לי על תוכנה כזאת, ומה עם מקודד Xvid ומקודד Ac3 - חשבת על זה? התוכנה (אם קיימת כזאת) לא תיכנס על דיסקט אחד, האפשרות היחידה היא לצרוב על דיסק ולהעביר למחשב השני.

R-E-L

New member
צ´מע

אני בסך הכל צריך את התוכנה המשולב של הנגן עם הקודק הכי חדש וכל התוספות. למה? כי אני נותן את זה לאחי, שהוא לא גר אצלינו, והוא לקח את המחשב שלו, הוא בא בעם אחת בחודש, ואין לו חיבור לאינטרנט. ולי יש צורב. אני כבר שמתי לו נגנים עם עדכונים של קודקים, אבל אף אחד מהם לא תאים, וכבר יש לו סרטים על המחשב, והוא לא יכול לראות אותם, הנגן מבקש גישה לאינטרנט בשביל להוריד את הקודקים אבל אין לו גישה. במקום שכל פעם יבוא אלי ויגיד לי שהוא לא יכול לנגן את הסרט כי חסר קודק. אני אתן לו תוכנה שלמה לניגון עם כל העידכונים של כל הקודקים ואפשרויות דחיסה זה כל-כך קשה לתת לי קישור לתוכנה כזאת?!

webmasterN

New member
קשה? אמרתי לך ...

שלא קיים נגן כזה. (או שלא ידוע לי על אחד כזה !) יש לך בפורום "קישורים" - משם אתה יכול להוריד את הקודקים המתאימים ויש מספר נגנים לבחירתך. אולי אתה רוצה שאני אשלח לך זיפ גדול שכולל תוכנה וכמה קודקים ? מצטער שאני לא יכול לעזור לך יותר, אולי מישהו אחר ?

למעלה