מחפש הי דינדונית. נו יש לך איזה פרט לנדב לי בקשר לבחורה תודה.
ע עוז 2002 New member 15/10/02 #2 גם אני מחפש בלונדינית... לא משנה איפה היא רוקדת... אם מישהו מצא שיודיע לי!
פ פלורנס1 New member 15/10/02 #3 בלונדיניות היום לא קשה למצוא לעוז היום כלל לא קשה למצוא בלונדיניות - רובם בלונדיניות היום עם עבר שחור - מה אתה מעדיף ?
בלונדיניות היום לא קשה למצוא לעוז היום כלל לא קשה למצוא בלונדיניות - רובם בלונדיניות היום עם עבר שחור - מה אתה מעדיף ?
C CHENPROG New member 15/10/02 #6 ...עבר שחור האם כוונתך לעבר פלילי ? או אולי שיש להן "BLACK-OUT" בזיכרון - מעין "חור שחור"
פ פלורנס1 New member 16/10/02 #8 עבר שחור - הבהרה "תרתי משמע" במה שאמרתי התכוונתי לזה שהיום הרבה עם שיער שחור צובעות את שערן לבלונד מעבר לגוונים השונים שיש .
עבר שחור - הבהרה "תרתי משמע" במה שאמרתי התכוונתי לזה שהיום הרבה עם שיער שחור צובעות את שערן לבלונד מעבר לגוונים השונים שיש .
ד דינדונית New member 15/10/02 #4 בבקשה גם בלונדינית, גם מפורסמת וגם הצליחה לחולל "מהפך" בחוקי הפיזיקה
ד דינדונית New member 15/10/02 #5 שאלתי אותך כבר בענין טווח הגיל. אתה יכול להשיב במסר אישי ואם אכן אל זו התכוונת, אני אעביר את המסר אליה.
שאלתי אותך כבר בענין טווח הגיל. אתה יכול להשיב במסר אישי ואם אכן אל זו התכוונת, אני אעביר את המסר אליה.