מחפש MAIL PROXY או משהו דומה...

mapleleaf

New member
מחפש MAIL PROXY או משהו דומה...

אני לא בדיוק יודע איזה מוצר אני מחפש אבל אנסה להסביר מהם דרישותיי ומקווה שימישהו יוכל למצוא לי פתרון לבעיה... זהו התרחיש : יש לי 10 תחנות עבודה ושרת , כרגע מותקן על השרת NAV CORPORTAE EDITION והוא סורק קבצים והכל נפלא. השרת דואר מאוחסן בחברה חיצונית , ברצוני לבדוק וירוסים בדואר לפני שהוא מגיע לתחנת עבודה , מעיין שרת פרוקסי שלא מאחסן דואר אבל סורק אותו כשהוא מתבקש על ידי המשתמש. הדוגמא הכי טובה שאני יכול לתת זאת תוכנת SPAM PAL , היא לא מושכת דואר ואין לה רשימת משתמשים אבל היא מסננת את הדואר כאשר המשתמש מושך דואר. אז אני מחפש משהו דומה שיסרוק וירוסים במיילים ברמת השרת ולא ברמת תחנת העבודה. מישהו מכיר מוצר כזה ? האם בכלל קיים מוצר כזה בשוק ? והכי חשוב אני רוצה להתקין את התוכנה על שרת NT4 \ 2000 . תודה.

ttlsysop

New member
הדבר

היחיד שעולה לי לראש: 1. להתקין אצלך שרת דואר על לינוקס או 2000 2. למשוך את הדואר בצורה מרוכזת מהספק החיצוני שלך לתוך המחשב הזה. 3. להתקים עלי המחשב הזה את כל הציוד - אנטי וירוס, אנטי ספאם. 4. המשתמשים שלך ימשכו את המיילים שלהם מהמחשב הזה - מיילים נקיים מספאם ומוירוסים. לינוקס - כל המערכת חינם - postfix עם fetchmail . חלונות - תקנה 2000 , תתקין mdeamon של ALTN עם כל האנטי וירוס וכו' או imail .

למעלה