מחפש hi-hat

dizzy pumpkin

New member
מחפש hi-hat

שלום לכל המתופפים אני עכשיו בשיעור מחשב בבצפר וממש משעמם לי אז אני שולח לכם את השאלות שלי אז ככה.. אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות מצילות לhi-hat במחיר סביר של החברות: zildjian,sabian, paiste, לא אכפת לי שיהיה גם יד שניה רק חשוב שישמשעו טוב ושיהיו במצב טוב, למרות שבטוח כל דבר ישמע טוב לעומת הmagic המסריחות שלי...

Kodak997

New member
מערכת peace ומצילות magic...

אני רואה שקנית אצל ארתור
גם אני כמעט קניתי את המערכת הזאת עם המצילות על המקום כי התרשמתי (אז ממש לא הבנתי במערכות ובמצילות). מזלי שהתאפקתי ושאלתי את המורה שלי, הוא אמר לי ללכת יד שניה ובמזל מצאתי את המאפקס שלי... וגם אני מחפש הייהט - כרגע יש לי זילדג´יאן סקימיטר, ללא ספק מצילות מעפנות בטירוף (אבל מצדיקות את המחיר
) מישהו מכיר חנות לא של רמאים שמוכרת יד שנייה?

danezeq

Member
T לא כדאי לקנות יד שנייה בחנות

רק מאנשים - חנויות תמיד יעשו על חשבונך רווח - ואתה תפסיד מזה (למשל ד"ר דראם)

dizzy pumpkin

New member
אני קניתי מחנות...

אני קניתי רייד של סביאן 20" במחיר טוב והיא נשמעת פצצה לא מצטער על זה

Kodak997

New member
מצילות?

מה זה משנה אם זה מחנות או מבנאדם? זה לא מערכת תופים שאתה לא יודע מה עבר עליה וכמה זמן היא תשרוד לך זה סה"כ מצילה - אם היא לא שבורה ובמחיר טוב אז היא בסדר - ומצילות מחזיקות מעמד דורות

tkz

New member
SCIMITAR לא רע!!!

אחי המורה שלי 5 שנים מתופף ויש לו רייד של סקימיטאר לדעתי הוא די טוב !!! ואם הוא משאיר אותו אצלו זה אומר משהו בכל אופן לי יש קראש של סקימיטאר :)

Kodak997

New member
מילא הרייד....

הריידים של סקימיטר עוד בסדר לדעתי (קראשים לא יצא לי לשמוע), אבל אצלי השילוב של הייהט סקימיטר עם הסטנד הגרוע שלי הוא פשוט קטלני - במובן השלילי...

dizzy pumpkin

New member
אבל בכל זאת

כן כן נכון שארתור הזה נוכל והוא לא מפסיק לעבוד על אנשים אבל יחסית למערכת מתחילים הpeace שלי שווה את מה שהיא עלתה אני מסכים היום שחבל שלא קניתי יד שניה אבל לא נורא תמיד יש קניה שנדפקים בה את המערכת הבאה אני כבר יביא ממקום אחר אבל בכל אופן אני הצלחתי להוציא ממנו מחירים טובים על המצילות שלי ככה שכמה שהוא נוכל אם אתה מתווכח איתו אפשר להוציא מחיר טוב

chinchila

New member
הבן אדם לוקח מערכות ישנות ....

משפץ אותם ומוכר אותם כחדשות... ולעין הבילתי מזויינת זה נראה חדש לגמרי. צריך להביא עליו כלבוטק!

למעלה