מחפש GPS עם התכונות הבאות

eliranitzhak

New member
מחפש GPS עם התכונות הבאות

שלום לכולם. אני מחפש GPS עם התכונות הבאות בתקציב של 600-800 עם אפשרות לחריגה קלה: 1. גדול ונוח לבעל אצבעות גדולות. 2. פשוט וקל לשימוש בסיסי (הנחיות מכאן לשם) 3. תמיכה טלפונית ושירות / אחריות טובים. 4. רצוי אפשרות לעדכון מפות. 5. רצוי מידע עדכני על אטרקציות מלונות ותחנות דלק. בעיקרון ראיתי היום מכשיר עם IGO, ולא אהבתי, רחוק מאינטואיטיבי לשימוש לדעתי, אם אפשר המלצה למכשיר עם תוכנה מתחרה. תודה מראש, אלירן.

eliranitzhak

New member
אם כבר לא עונים ../images/Emo13.gif

האם יש מקום בת"א שאוכל לראות בו מכשיר פועל עם תוכנה שאינה iGo ? המכשיר פחות מעניין, יותר חשובה לי התוכנה. בכל החנויות שהייתי יש הדגמה של iGo דווקא. תודה.

AYELET1

New member
וואו, 4 שעות תמימות ולא ענו ../images/Emo3.gif

אתה יכול לנסות לבדוק ברונלייט אם יש להם מכשירי מיו בתצוגה. חוץ מזה למיטב זכרוני ראיתי באופיס דיפו מכשירים בתצוגה שאינם IGO. בנוסף, ל-IGO גרסאות שונות - IGO8, אמיגו, פרימו, IGO MORE האמיגו היא הפשוטה והידידותית ביותר ומיועדת למי שמחפש תוכנה אינטואיטיבית. כדאי לבדוק. גודל הכפתורים במכשיר פחות קריטי. התוכנה הרבה יותר משום שרוב התפעול נעשה ע"ג מסך מגע ולא עם כפתורי חומרה.

eliranitzhak

New member
בסוף הלכתי ל Office Depot

יש להם תצוגה של מכשירים שאפשר לשחק איתם, הרבה יותר יצוגי מאשר ב BUG וחנויות קטנות יותר, שם גם קניתי, תודה על התשובות. גודל הכפתורים הכוונה על המסך, לא כפתורים בחומרה. אלירן.

AYELET1

New member
מה קנית וכמה אתה מרוצה?

שגם אחרים יפיקו תועלת מהממצאים

eliranitzhak

New member
מה קניתי

קניתי Z800 של Novogo עם IGO7 (אני חושב) ואני מקווה שהנמען יהיה מרוצה מהמתנה. הקווים המנחים לקנייה היו מסך גדול (4.7") וכפתורי ממשק גדולים לבעל אצבעות גדולות. מכיוון (RANT) שלא ממש קיבלתי תשובות בפורומים השונים, הלכתי ל Office depot במגדל שלום בת"א - יש שם תצוגה להתנסות של 15 ויותר מכשירים, ככה בחרתי. מבחינת IGO הנפוצה (מאוד) יש כמה גירסאות שונות מבחינת הממשק, לקחתי את זו שהייתה פשוטה יותר לשימוש, וכוללת דיווחים על פקקים וכאלה כבונוס. תנאי החחזר של OD גם התאימו לי, כך שאם מקבל המתנה לא יהיה מרוצה הוא יוכל להחזיר את ה GPS ולקחת משהוא אחר בטווח זמן של שבועיים. אלירן.

libal

New member
יש כמה תוכנות ניווט בארץ

איגו איתורן למיו יש תוכנה משלה סיגיק למרות ההסתייגות שלך - הטובה מכולם היא איגו . המפה של איתורן לדעתי הטובה ביותר (של מפה) אם כי איגו מצמצם פערים . כפי שהסבירו לך יש כמה גירסאות לאיגו - המקיפה ביותר עם הכי הרבה אפשרויות היא איגו 8 . אחר כך יש את האמיגו שהיא פשוטה יותר וידידותית עם פחות אפשרויות שליטה , ויש את הפרימו שהיא הכי חדשה והיא שיפור של אמיגו (מומלצת) .יש עוד כמה גירסאות שהם נגזרות מאיגו 8 . המפה האחרונה שהוציאו איגו היא מ7/2010 .

למעלה