מחפש DR350 :)

• פותח הנושא Mr.D
  • פורסם בתאריך

Mr.D

New member
מחפש DR350 :)

שלום אני מחפש DR 350 במחיר טוב עדיף מאזור הצפון לא חייב

zataomm

New member
הודעות מסחרויות

אני לא מבין על מה המהומה? אדם רוצה להצטרף לקהילת האופנוענים והוא זוכה למקלחת קרה? הוא לא פרסם אופנוע למכירה (כמו שעשה משתתף אחר כמה שורות מעליו) וגם זה לדעתי בסדר, הפורום הוא מקום מפגש לאופנוענים במטרה להחליף דעות, חוויות ועוד שאר חלפים ואביזרים ולא רק לדיונים אינטלקטואלים על מהות האופנוע והשפעתו על הזרם האקזיסציאליסטי.

kle

New member
אם כך אז שאלה לחברי הפורום...

אני יכול תוך שניות להעיף הודעות פרסום מהפורום לא יודע למה לא עשיתי את זה במקרה הזה ועכשיו אני באמת רואה הודעה נוספת הבעיה באמת היא כיצד להתייחס לפורום בתור מקום מפגש לתקשורת ושיחה בין אנשים החולקים תחום עניין משותף או בתור לוח מודעות יש להדגיש שאין איום שהפורום יהפוך ללוח מודעות בגלל 2 הודעות ביום הבעיה היא שזה כמו כדור שלג ברגע שאנשים מתרגלים לעובדה שניתן לפרסם בפורום, הפורום הופך ללוח מודעות כי הודעות הפרסום צצות כמו אופנועים אחרי הגשם חוצמיזה מי שמעוניין בתחלופת כלי רכב בד``כ ימצא את מבוקשו בלוח מודעות מה דעתכם?

Miss Mor

New member
צודק!!!

לא נהוג פה ולא בשום פורום אחר מאוד לא נעים לראות פה פירסומים על מכירות וקניות ולשם כך נועדו לוחות המודעות ויש כאלה רבים. שבת שלום Miss mor

zataomm

New member
הודעות מסחריות

א) עקב היותי מבקר קבוע בפורומי המוטוריקה למיניהם הן בארץ והן בחו``ל, אני יכול לומר מניסיוני שאכן אחד מכללי הפורומים הוא להמנע מהודעות מסחריות ובכללן הודעות קניה ומכירה למיניהן, אך עם זאת מידי פעם צצות מודעות שכאלה ואני לא רואה שום דבר רע בכך: הפורום אמור לתת שירות לציבור מבקריו, אם בפן השיתופי/חווייתי ואם בפן העיסקי/מקצועי, אדם נכנס לפורום הזה ע``מ לקבל מידע אודות אופנוע מסויים וישמח כמובן באותה הזדמנות לקבל המלצה על אחד ספציפי, התוצאה לאחר קניית האופנוע עקב המודעה בפורום היא: עוד לקוח מרוצה כלומר עוד גולש שמצא את מבוקשו בפורום= עוד גולש שהצטרף לקהילתינו. (שלא לדבר על זה שריבוי המבקרים/גולשים הוא לשביעות רצונה של הנהלת תפוז ולא כפי שחלק חושבים: שמירה על פורום אליטיסטי ומצומצם). ב) איך אתה כמנהל פורום עושה את ההבדלה בין פרסום הודעת מכירה פרטית זו או אחרת לבין הפניה לאתרים של חברות מסחריות (אם לאופנועים ואם לאביזרים) שהן בעלות גוון מסחרי פרופר? האם כל הפניה לאתר כל שהוא היא הודעה מסחרית? אם לא, אז ע``,פ אלו קריטריונים אתה קובע מהי הודעה מסחרית? לסיכום: גם אני מסכים שיש למנוע מצב של הצפת הפורום בהודעות קניה ומכירה שהינו מצב בלתי נסבל לחלוטין אך מאידך אסור למחק הודעות כאלו, לדעתי יש להסביר לכותב מהי מדיניות הפורום והיכן הוא יכול למצוא את מבוקשו: המלצות, הפניות וכדו` וכך תרוויח שתי ציפורים במכה אחת... וגם תיצור דיון שעשוי לשרת את הקוראים הבאים שימנעו עקב כך להוסיף הודעות קניה ומכירה משלהן. המלצה: ידוע לי שהנהלת הפורומים עומדת להכניס דף תוכן (כמו דף הקהילה ב-IOL ז``ל), נראה לי שכדאי להכניס שם מספר קישורים על אתרי קניה טמכירה (כגון לוח מוטו וכדו`) וכך הכל יבוא על מקומו בשלום.

לוחות מכירה וקישורים

בפורום האופנועים של וואלה (ממשיכו של פורום האופנועים האגדי שהיה בIOL ז``ל) קיים דף קישורים אשר מכיל (בין השאר) קישורים ללוחות רכב (מכירה וקנייה) בברכה כRובי - מנהל קהילת האופנועים בוואלה.

Miss Mor

New member
כרובי, למה ברמזים?!

תגיד שאתה רוצה שכולנו נעבור דירה לפורום המגעיל שלכם ונגמור את הסיפור ;-) כמה אפשר לפרסם אותו פה???

Miss Mor

New member
האמת היא

שאני מתחילה להאמין לך יבבבבבבבש פה :-( ואם החבר`ה לא יתעוררו קצת...

stilgur

New member
לעניות דעתי הלא קובעת ולא מכרעת...

נראה לי שבקשה לחיפוש אופנוע (כמו הבחור למעלה) מתקבלת. אני לא מדבר כאן על מכירת אופנוע אלא על בקשה לרכישה... נראה לי סביר ומתקבל על הדעת וכך כל מי שירצה לענות להודעה ולמכור יוכל לעשות זאת דרך האימייל של אותו מבקש, לא ?! נראה לי בסדר... :) אני... (זו לא היתה שאלה רטורית, נכון צחי ?)

למעלה