מחפש תשובה

מחפש תשובה

אני גרוש כ 5 שנים ולבד. אני מרגיש שקשה לי ליצור קשר בעיקר מכיון שלגרושתי אין! זוית ראייה דפוקה כזאת...???? יש לה את הילדים איתה, ועבודה, וזה ממלא אני יודע. אני גם לא מעוניין ומסוגל לחזור למה שהיה. אבל מצד שני אני לבד וגם זה לא פתרון. לא מסוגל להשתחרר וחושב שזה לא פייר כלפי גרושתי וילדי שאכנס למערכת יחסים אחרת. זה יהיה חייב לבוא על חשבונם... ומרגיש שאכפת לי יותר מדי, וסובל בשקט! אני בדרך לצאת מטומטם מזה!

blonda3

New member
לך לטיפול......

או לכמה שיחות עם איש מקצוע טוב שינסה להסביר לך איפה ולמה אתה תקוע.

michaly43

New member
בלונדה הפעם בינגו...../images/Emo45.gif

ואם היה כסף כאן, היית זוכה בכל הקופה..............

ת'אמת? ממש לא ברור לי...

מאם ילדיך התגרשת...למה אתה בכלל חושב עליה בעניין זה...ועוד חמש שנים אחרי הפרידה???????? לגבי ילדיך, בשלב זה או אחר, יאלצו להתמודד עם בן או בת זוג אצל ההורים שלהם...וחמש שנים אחרי...זה אחלה זמן שבעולם... יודעת שילדי, שלוש שנים לא ראו גבר מתעורר בבית...שנתיים משום שהיה לי ברור שאסור לחשוף אותם לקשרים שלי, כי היו צריכים להתמודד עם פרידה, גירושין, וגם עם אישה אצל האבא, נישואין, ואחות חדשה... אבל בשנה האחרונה, אולי קצת פחות, ברור לי שהם בשלים להכיר איש בחיי, אבל...מה לעשות, לא היה זה שחצה את החודשיים...אז הם עדיין מחכים. כל אותה תקופה, חשפתי אותם אט אט לקשרים שהיו לי, גם אם רק במילים... וגם שוחחנו על משמעות פרק שני בחיים שלי, ומשמעות זוגיות. יכולה לומר שממצב בו הבן שלי אמר לי שאינו מוכן שיהיה לי חבר או בעל, היום הוא מחכה שזה יקרה... על חשבונם? מה פתאום רק לטובתם, שאמא שלהם תהיה מאושרת.... ואולי....רק נקודה למחשבה, ואולי אני טועה, אבל....האם יתכן שעוד לא יצאת לגמרי מהנישואין שלך מבחינה רגשית? אולי לא התנתקת לגמרי מאם ילדיך???

r e d head

New member
אולי תסתכל טוב טוב

במראה - על עצמך ותשאל את עצמך האם זאת הסיבה האמיתית. או אולי זה התרוץ שלך לפחדים אחרים. הרי על חשבון גרושתך אין לך מה לעשות חשבונות היא גרושתך שחררת אותה פורמלית לפני חמש שנים. והילדים, הם רק יכולים להרויח אבא מאושר יותר. אף אישה לא אמורה לקחת את מקומם, זה תלוי רק בך. תתחיל מיזה שיהיה אכפת לך יותר מעצמך כדי שלא תרגיש סובל, ואולי מהמקום הזה תראה את הדברים אחרת.

blonda3

New member
רוצה להוסיף לגבי הילדים

שיבוא יום והם בעצמם יפרחו מהקן מהר יותר ממה שאתה מתאר לעצמך, להם יהיו בני/ות זוג, והם לא יחשבו לא עליך ולא על גרושתך...שנשארתם לבד. אז כל מה שכתבת כאן נשמע כמו תירוצים. גם אני חושבת שלא השתחררת עדיין רגשית ונפשית מגרושתך. ואולי גם היא לא השתחררה ממך. אולי תחזרו להיות ביחד? חשבת על זה?

תשמע ידידי

תפסיק לסר לעצמך סיפורים טוב? מה זו השטות הזאת ? קשה לך ליצור קשר כי לגרושתך אין? על מי אתה עובד הא? ברור לך שזה על עצמך נכון? אני מציעה לך להתבונן קצת פנימה ולהבין למה אתה בורח מקשר ואת גרושך תעזוב בצד היא לא קשורה לזה בשום אופן שמעת???? אתה סובל כי בחרת לסבול ! תנסה לבדוק עם עצמך מה הרווח שלך מהסבל הזה ? ודע לך שרק אתה אחראי לאושר שלך

Lonely In Blue

New member
מי מתרגזת פה, מי ?

בסדר, בסדר, זה לא קשור לזה שגרושתו לבד או לא. סביר להניח שהוא פשוט מפחד מקשר. אבל, אם תצעקי עליו הוא יפסיק לפחד ?

מייקי69

New member
קטעים קטעים

פעם היתה בדיחה על זוג בני 100 שהתגרשו.... כי הילדים מתו. בדיחה. כאילו, תמיד לא מתגרשים בגלל הילדים. אני מודה שזה התירוץ הכי מקורי ששמעתי בעולם. אני כל כך נפעמת, שאני חושבת לאמץ אותו בעצמי. למה אין לי זוגיות כרגע? בגלל האקס והילדים. נו, באמת.... לי בראש יש רשימה של לפחות 7 סיבות למה אתה לבד. אף אחת מהן איננה זהה לתירוץ שלך.... 1. לא באמת נפרדת 2. אתה עדיין סוחב את אשמת הגירושים על כתפייך. 3. היית רוצה לחזור לאשתך לשעבר. 4. לא הצלחת להתמודד עם ה"לבד", למצוא וליצור לך מסגרת עצמאית 5. אתה חושש מקשר חדש, מפגיעה 6. אתה לא חושב טובות על עצמך - אז מה כבר יש לך להציע לאחרות? 7. אתה לא יודע או זוכר איך "עושים את זה" (מפגשים, הכרויות) ויש עוד. סמן לעצמך אילו מהתשובות נכונה. ואם אתה צריך פירוט לסעיף כלשהו - רק תגיד. אני מומחית בסעיפים. בגדול - התגרשת והשתבללת. חביבי, תשאר פה קצת, תראה איך כולם זורמים, מעיזים, מנסים, נפגעים, מתרוממים, נאבקים, לא מוותרים - שווה! אגב, הבטיחו לי שזה מדבק.
אז מה אתה יודע. אולי תקבל אומץ. את התירוץ הנלעג ההוא שלך, תמחוק ומהר. כולם "רואים לך בעיניים", אז ברור שזה סתם תירוץ. החזיק מעמד 5 שנים ונשבר לך ממנו? אחלה התחלה! תזרוק אותו ותתחיל לחיות! <אמרה הפרה וחזרה ללעוס דשא>

אתתתתתתתתת

מתי בפעם האחרונה אמרתי לך שאני אוהבת אותך??? לא משנה ככה שכולם ידעו מייקי אני א ו ה ב ת א ו ת ך שמעת????????? חכי תיכף תהיה לי הודעה כזאת שבטח מהתשובה שתתני לי אני אהפוך ל
(אם לא יפריעו לי באמצע , מכסימום - מחר) אבל דפקא בגלל זה אני אוהבת אותך

מייקי69

New member
ח נ פ נ י ת ../images/Emo3.gif

תביאי, תביאי את ההודעה שלך, נשטוף עיניים. <משפשפת ידיים בחיכיון>

Lonely In Blue

New member
רשימה מענינת, מייקי ../images/Emo13.gif

הבטיחו לך שזה מדבק ? יותר מ- SARS ?
ולמה נראה לי שהדשא שלך ירוק יותר ?
לא רוצה להביא לך ת' הסעיף, אבל את יכולה לפרט קצת ? 5, 6, 7, 8, 9 ...

תגידו...

אנחנו כותבים...אבל הבחור נעלם... נבהל מאיתנו??? תגידו לו שאנחנו נחמדים בדרך כלל...

מייקי69

New member
את רצינית?!

לא, שאני לא אשב ואכתוב פה עבודת דוקטורט, בלי להיות בטוחה
והדשא שלי לא ירוק בכלל. הוא כחול. לא יודעת מה קרה לו - נהייה כחול....

דואלי

New member
בסך הכל צבע טמבור כחול שנפל לי על

הדשה הירוק .. טוב אז לא עבודת דוקטורט ,,,שיעורי בית בנוסך של חיבור יספק את כולנו כולל האידיוט או אולי כוונתו לאדיוט..

Lonely In Blue

New member
אני ? אני בכלל לא רצינית ../images/Emo3.gif

אבל אני רציני.
עכשיו את בטוחה ? קדימה, לעבודת הדוקטורט. והכחול שייך לי. אז נא להחזיר. איזה אנשים... רגע לא מסתכל וכבר לקחו לי.

למעלה