מחפש תרגומים

papal

New member
מחפש תרגומים

אהלן אנשים במסגרת לימודיי האקדמיים אני עושה השנה סמינריון על סדרות טלוויזיה אני שוקל לנתח מספר פרקים של פארסקייפ , על פי קידוד שאמציא- ושיתבסס כמובן על המממממוווון מחקרים אקדמיים וודאי גם, שבסוף הקידוד והניתוח, אני גם ייתן באחד הכנסים הרצאה על כל פרק- עם ניתוחים מעניינים.. בנתיים אני זקוק לעזרה מכם המרצה שלי התנתה ניתוח שלפרקים, בבכך שיהיה תרגום לעברית בכתוביות לכל פרק שאני ורצה לנתח יש כאן במקרה כתוביות למישהוא ואם כן לאלו פרקים? ביעקר מעניינות אותי עונה 1 ועונה 4 פרק הפיילוט והפקרים טרה פריים, קאנזס וכל פרק שמתקשר לפוליטיקה

aerynsun

New member
צר לי. אבל אני חושבת שאין

מה שאתה יכול לעשות זה לבקש מאחד החברה כאן, אולי מישהו הקליט, לשכפל לך קלטת. כי זה עכשיו בטלויזיה. עונה רביעית עכשיו רצה בHOT אז תוכל לראות כמה פרקים שנותרו. או שתפנה לכבלים אולי יעזרו לך.

aerynsun

New member
אה . וזה גם רץ בYES

אני לא בטוחה לגבי ימי שידור. דרך אגב למה בחרת בפארסקייפ? סתם מעניין לדעת.

papal

New member
למה בחרתי בפארסקייפ

שאלה מצויינת והתשובה די פשוטהל מע האמת ההתלבטות שלי הייתה בין "אנטרפרייז" לפארסקייפ" 2 סדרות שרצו במקביל, ושהתייחסו כל אחת בדרכה שלה, לשינוי שחל בחברה האמריקאית, החל מעידן התמימות של סוף שנות ה 90 והמילניום החדש, עליית בוש, ועד ל11 בספטמבר ששינה הכל הסדרות מתייחסות כל אחד בדרכה שלה, להשלכות שיש לכל הדברים על החברה המאריקאית ודגם על החברה האנושית בכלל בשניהן יש ביקורת לא נסתרת על גזענות על מינים שונים, על התייחסות על יחסי שבינו ובינה ומה לא את כל הדבר הללו אפשר לנתח על פי המון תיאוריות תקשורתיות, ובהתבסס עליהן לקודד את העניין זה נושא מצויין לעבודה סמינריונית הבעיה המרכזית היא- שללא תרגום אין לי כל סיכוי לעשות כן ולכן אני אאלץ לבחור באנטרפרייז ככל הנראה- שלפרקיה , יש לי תרגום.... וחבל- אני חושב שפארסקייפ יותר אפקטיבית ויותר ישירה מאנטרפרייז! לגבי הוט ויס- שניהם לא הסכימו לעזור לי אם יש למישהוא כאן חומר מתורגם מוקלט, אשמח לשמוע על כך

למעלה