מחפש תזונאי/ת

italiano25

New member
מחפש תזונאי/ת

הי , שמי ניר פרימו מאחר ואני מודע לעובדה שכיום האוכלוסיה בישראל ובעולם , שם דגש על נושא הבריאות והתזונה . לכן , החלטנו בחוג הג'ודו שלנו לשלב תוכניות תזונה למתאמנים (גן עד כיתות ה') אני מעוניין לשכור תזונאי/ת שישתלב בעבודה שלנו. כל עזרה תתקבל בברכה . פרימו ניר , ג'ו-דו ישראל . 052-3898478

MidNight Flame

New member
סתם מסקרנות

אתה מתכוון Judo ולא JoDo נכון? איכשהוא קשה לי להאמין שיש מאמן JoDo שאני לא יודע על קיומו בארץ...

אלי ו.

New member
הייתי מחפש תזונאית *ילדים*

תוכל למצוא אחת בפורום המקביל (תזונה ודיאטה שמנוהל ע"י הדיאטניות של בי"ח איכילוב) אם כי אני לא יודע עד כמה הרעיון ישים בשטח. יש לי שני ילדים בחוג ג'ודו והם מאוד מרוצים. אני לא יודע איך אני כהורה הייתי מקבל דרישות תזונתיות שמגיעות מהחוג לג'ודו. יותר מכך, קשה לי לראות איך תזונאית מקצועית יכולה לעשות את עבודתה בלי לעבוד ישירות מול כל משפחה וכל ילד, לראות איזה אוכל הילד אוכל בבית, מה הוא אוהב, איזה חסרים קיימים לילד הספציפי, מה אפשר לשפר וכו'.

italiano25

New member
כמה שאלות ...

הי , מסקרן אותי לדעת באיזה בית ספר לג'ודו לומדים ילדך ? עכשיו לנושא התזונאית , הדרך בה נטפל בתזונה של הילדים מורכבת והיא תכלול הרצאות לילדים ולהורים , דפי מידע ואולי גם מפגשים אישיים . אני חשוב שזאת פריצת דרך , כי במקום להשאיר להורים את העבודה אנחנו מטפלים בהם באותו המקום. אנחנו ניתן פתרון לצורך אמיתי וחשוב . תזונה ואורך חיים בריא וספורטיבי יכולים לשמש את הילדים ולעזור להם. לא מדובר כאן ב"דרישות" אף אחד לא יהיה מחוייב .

אלי ו.

New member
תגובה

הילדים שלי לומדים אצל שניר רובין בבי"ס שלו ושל יוני ערמי. (שניר היה שותף האימונים שלי בחדר כושר כך שהבחירה היתה קלה) שים לב שהוספת דרישה קטנה, אתה צריך גם תזונאי/ת שמסוגל להעביר הרצאות. כתבת גם משפט לא ברור כ"כ "במקום להשאיר להורים את העבודה אנחנו מטפלים בהם באותו המקום" העבודה היא של ההורים, מה שאתה עושה זה מביא להם ולתלמידים מידע כדי שהם יישמו בבית. אם תרימו את הנושא אשמח אם תחזור לכאן ותעדכן כמה שיתוף פעולה קיבלת מההורים ומה היו הנקודות החשובות במיזם. בהצלחה.

למעלה