מחפש תוכנה Multiple FTP Site בשרת

dodoCom1

New member
מחפש תוכנה Multiple FTP Site בשרת

שלום לכלום. אני מחפש תוכנית שבא אני יכול לבצע Hosting Multiple FTP/Web Sites on The Server השמח לקבל המלצות? תודה מראש

הכי פשוט

יהיה להשתמש בFTP\IIS של Windows 2003 server זה בא מובנה, לא צריך רשיונות נוספים, ניתן לקנפג פורטים ואם אני לא טועה גם כתובות. הסברים על איך בדיוק עושים את זה תמצא במייקרוסופט (אני לא זוכר אתרים) וגם יש כאן בפורום כל מיני לינקים בנושא. מקווה שעזרתי ביי

ronAdmin

New member
תודה דבר ראשון על התשובה.

אבל אני עובד עם Windows2000 server ואני זקוק לעזרה, הבעיה שלי היא כזאת, שאני לא מצליח ליצור מספר חשבונות כניסה לשרת FTP ויצרתי כבר קנפלוג כתובות IP ופורטים. כשאני נכנס למספר חשבונות בשרת אני רק נכנס לחשבון אחד לדוגמה:192.168.2.100 וזהו, וכשאני נכנס לחשבונות אחרים הוא מכניס אותי לאותו חשבון משתמש ראשוני, מה לפי דעתך אני צריך לעשות על מנת שאוכל להכנס למספר חשבונות משתמשים של FTP. הערה- זה כולל חשבונות של FTP/WEB. תודה מראש

אממ יכול להיות שאני מפספס משהו

אבל לא אמרת שאתה רוצה ליצור Multipile FTP Sites On Single Server? דבר ראשון שלדעתי אתה צריך לעשות זה ליצור את האתרים במסגרת כל אתר אתה יכול לקבוע הרשאות, פורטים, כתובות ועוד יצורים יפים. אישית אני אמליץ לך לכל אתר FTP פנימי של הרשת גם לתת שם בDNS הפנימי כדי ליצור גישה יותר נכונה לכתובת הספציפית.

dodoCom1

New member
כן, צודק. אני חפשתי פתרונות לבעיה

מה שקורה, הוא שאני צריך להגדיר לכל WEB - FTP ועד עכשיו לא הצלחתי לעשות כך, המליצו לי להשתמש ב- Multipile FTP Sites On Single Server, זה באופן כללי. מה לפי דעתך אני צריך לעשות על מנת שאוכל להגדיר לכל WEB - FTP בשרת Windows2000 server? אשמח לקבל חוות דעת על כך. תודה מראש

כאן לצערי העזרה שלי נגמרת

לא כל כך יצא לי להתעסק בנושא הזה בW2K. אני יודע שIIS6 מותאם לזה יותר אבל מעבר לזה תפנו למייקרוסופט

למעלה