The MarBar
New member
מחפש שם של תוכנית
היום אני וחברים שלי בבית הספר נזכרנו בכל התוכניות שהיינו רואים לפני שנים רבות... איזה נוסטלגיה
לאחר שחבר שלי הכריז שימכור את נשמתו בעבור צפיה בפרק אחד של Captain N התחלתי לחקור קצת... באמצא החיפושים ראיתי את זה הפורום הזה... לא חשבתי שמישהו עוד זוכר את התכניות
(הםםם, תפוז כל כך גדולים, אני גולש בפורומים פה כבר הרבההה זמן ואני לא מכיר רבע מהפורומים) בכל אופן, יש איזה תכנית ישנה שאני זוכר שאני לא מצליח להזכר בשם שלה. זאת היתה תכנית שהכוכבים בה היו מעין אנשים מעורבים על ניצים או משהו. הם היו בחלל והם נלחמו באחרים. אני זוכר שכשהם נלחמו אז הם הפכו את הגוף שלהם לשריון כזה ממתכת עם כנפיים בין הידיים. הםם, והאיש הרע היה איזה מישהו עם עין אחת. הדמות הראשית אם אני לא טועה היה מעין ילד כזה שהשריון שלו היה בברונזה ולא בכסף כמו כולם... יש למישהו מושג איך קוראים לזה?? אה ואני נזכר בעוד משהו. היתה איזה תכנית שראיתי אותה פעם או פעם ומאז לא ראיתי אותה יותר. נראה אם תדעו את זה. אני כבר לא זוכר את זה ממש טוב כי הייתי ממש קטן, אבל זאת היתה תכנית שבו יש חבורה של טובים שנלחמים ברעים (כמו תמיד). וכל אחד היה הופך את עצמו למכונה מוזרה, או איזה דינוזאור מתכתי והם היו נלחמו. משהו בסגנון של הרובוטריקים אבל אני בטוח ב-90% שזה לא היה הרובוטריקים. יש למישהו מושג על מה אני מדבר?
היום אני וחברים שלי בבית הספר נזכרנו בכל התוכניות שהיינו רואים לפני שנים רבות... איזה נוסטלגיה