מחפש שם של תוכנית

The MarBar

New member
מחפש שם של תוכנית

היום אני וחברים שלי בבית הספר נזכרנו בכל התוכניות שהיינו רואים לפני שנים רבות... איזה נוסטלגיה
לאחר שחבר שלי הכריז שימכור את נשמתו בעבור צפיה בפרק אחד של Captain N התחלתי לחקור קצת... באמצא החיפושים ראיתי את זה הפורום הזה... לא חשבתי שמישהו עוד זוכר את התכניות
(הםםם, תפוז כל כך גדולים, אני גולש בפורומים פה כבר הרבההה זמן ואני לא מכיר רבע מהפורומים) בכל אופן, יש איזה תכנית ישנה שאני זוכר שאני לא מצליח להזכר בשם שלה. זאת היתה תכנית שהכוכבים בה היו מעין אנשים מעורבים על ניצים או משהו. הם היו בחלל והם נלחמו באחרים. אני זוכר שכשהם נלחמו אז הם הפכו את הגוף שלהם לשריון כזה ממתכת עם כנפיים בין הידיים. הםם, והאיש הרע היה איזה מישהו עם עין אחת. הדמות הראשית אם אני לא טועה היה מעין ילד כזה שהשריון שלו היה בברונזה ולא בכסף כמו כולם... יש למישהו מושג איך קוראים לזה?? אה ואני נזכר בעוד משהו. היתה איזה תכנית שראיתי אותה פעם או פעם ומאז לא ראיתי אותה יותר. נראה אם תדעו את זה. אני כבר לא זוכר את זה ממש טוב כי הייתי ממש קטן, אבל זאת היתה תכנית שבו יש חבורה של טובים שנלחמים ברעים (כמו תמיד). וכל אחד היה הופך את עצמו למכונה מוזרה, או איזה דינוזאור מתכתי והם היו נלחמו. משהו בסגנון של הרובוטריקים אבל אני בטוח ב-90% שזה לא היה הרובוטריקים. יש למישהו מושג על מה אני מדבר?

killer thriller

New member
בקשר לאנשים שהופכים את עצמם

לציפורים..אלה ניצי הכסף יש לי פרקים של הסידרה עם אתה רוצה... וגם פרקים של קפטן אן...בקשר לסידרה השלישית אין לי מושג על מה אתה מדבר...

Camazots

New member
לא אלו לא היו הרובוטריקים

זאת הייתה תוכנית דומה גם עם רובוטים האמת שאני לא ממש יודע איך קוראים לה אנחמנו תמיד קראנו לה "רובוטריקים 2" אבל זה בטח לא השם הנכון ניצי הכסף נקראים silverhalks ואפשר למצוא אותם ב EMULE

The MarBar

New member
וואו.. מסתבר שבאמת מישהו מכיר את זה

יש מצב שאתה מספר לי קצת על זה? שאני אזכר קצת? אם אני זוכר היה שם איזה אחד שהפך למן גלגל כזה... הוא היה מהרעים אם אני לא טועה.

Camazots

New member
לא זוכר יותר מדי

אבל מה שאני זוכר זה שהרובוטים מגיעים(לא זוכקר איך ולמה) לכוכב שומם מדברי כל אחד הופך לסוג של מכונה מוזרה והם רבים על מה שאני זוכר אנרגיה שהם אוספים בגבישים או משהו כזה

הדינוזאור והגלגל...

טוב אז האמת שאני לא זוכר שם... אבל אני יודע במה מדובר... ההבדל מהרובוטריקים שכאן בתוך הרובוטים היו אנשים שהפעילו אותם... לקבוצת הרובוטים הטובים היו מפעילים טובים, ולרעים, מפעילים רעים. הרובוטים היו למעשה עצמאיים, ונלחמו שנים גם בלי האנשים, אבל השליטה של האנשים כאילו הכניסה להם מימדי עוצמה חדשים.... אני גם חושב שהם היו מוקפאים המון שנים, או סתם שומרו בתוך מן מיכלים ענקיים כאלו.... עכשיו גם לקחתי על עצמי את האתגר ואני אחזור עם שם באנגלית ותמונה.. אבל אולי עם הפרטים האלו מישהו כבר יזכר בזה... מקווה שעזרתי.

Robotix

טוב למזלי זכרוני לא איכזב והשם הראשון שקפץ לי היה הנכון לפחות למה שאני מתכוון, בהנחה שזה אכן הסדרה שעליה מדובר.. אז הסידרה היא Robotix, והיא משנת 84 או 85 ממש אין עליה הרבה אתרים, לפחות לא בחיפוש המהיר שלי, אבל מי שמתאמץ בטח גם ימצא.. זה קיצור לשמוע את הפתיח און -ליין שמצאתי http://www.geocities.com/RainForest/4826/robotix.wav ואני זורק גם כמה תמונות כדי להבטיח שיבינו על מה אני מדבר...

למעלה