מחפש שם של השראה

opal3

New member
מחפש שם של השראה

יש כאן אולי מישהו שיודע מה שם הבחורה שעליה נכתב השיר "אני לא יודע איך לומר לך" ו/או אהבת נעורי? זה דחוף!

oranger

New member
השיר "אהבת נעורי"

כפי ששלום אמר באחד הראיונות, השיר "אהבת נעורי" נכתב פחות או יותר על מישהי מקיבוץ "משמרות" שהעסיקה את מחשבותיו של שלום בנעוריו. אני מניחה שהשם שלה ישאר אצל שלום, כך שפרט לשיר "מאיה" באמת שחבל לטרוח ולמצוא בדיוק על מי נכתבו שירים מסויימים. עוד אוסיף, שחלקם של השירים אשר נראה כי נכתבו בעקבות מישהי ספציפית - אינם כאלו. וחוץ מזה, סופשבוע נעים לך :) רותם. ----------------------- ואגב, איפה משה לוי? משה?

VadimB

New member
אם כבר מדברים על "אהבת נעורי"

יש למישהו טאבים , לא אקורדים, לשיר?

opal3

New member
אנלא יודע איך לומר לך

קודם כל תודה ,באמת. דבר שני אני מאוד מסוקרן לדעת מי היא הבחורה הזאת שזכתה שיכתבו עליה שירים כאלה. אני ממש חייב לדעת. זה מעסיק אותי הרבה, כך שעדיין לא התייאשתי, אולי בכל זאת מישהו יכול לעזור לי בבעיה הזאת... כמו כן אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג פוסטרים/תמונות ישנות של שלום חנוך (רצוי עם בחורה כלשהיא לידו) אני אשמח לדעת. סופשבוע טוב לכולם ובמיוחד לך רותם....

Poogy In A Pita

New member
אמממ...

לפי איך שאני מכירה את שלום אתה לא תצליח לגלות מיהי אשת המזל המיסתורית... הוא מאוד מגונן על חייו הפרטיים ולא מרבה לספר אודותיהם... אבל בהצלחה

אני יכול לעזור...

אני יכול לעזור לך בעניין השם של הבחורה עליה נכתב "אהבת נעוריי", מכיוון שיש לי חברים בקיבוץ משמרות יודעי דבר... אם אתה מעוניין תפנה אליי לאימייל ואני אחזור אליך עם התשובה. [email protected] יומטוב...

opal3

New member
לא אמרתי נואש

איפה כל האנשים שכן יודעים?! אולי אריק איינשטיין? או משה לוי או מאיר אריאל? יונתן גפן? מישהו חייב לגלות לי... מספיק שם פרטי... כמו כן עדיין מחפש פרטים לגבי הפוסטרים והתמונות... יא אללה למה לא הייתי בסבנטיז?!

opal3

New member
פוגי בפיתה

אם זה באמת מעניין אותך שלחי לי את האי מייל שלך ואני אספר לך...

למעלה