מחפש שם לבית קפה

ceo1il

New member
מחפש שם לבית קפה

בית קפה /מסעדה קטן ואינטימי... בתוך גן פסלים..חורשת אורנים....והמון ירוק אשמח לשם

amircx

New member
סתם זריקה של 2 שניות (באמת!!)

ירוקפה אינטימירוק לא יודע לא עולה לי בחצות משהו אולי תביא עוד תיאורים ככה ותמונות אני אוכל לכתוב לך:)

איכסה

New member
הנה עוד משהו..

תֵה-בַע (ללא דגש) קפה ירוק (על חשבון קפה שחור
) שתיים סוכר (בלי קשר לירוק)

haddar

New member
חברה, זה שם. לא מודעת תיווך

מה אתם מנסים להכניס בשם כמה שיותר איפורמציה? אני לא אתן לך עכשיו שם, אבל קחי לדוגמא את קפה "רמברנדט" בשינקין. כולה שם של צייר. לא קשור לקפה. מעביר feel? מעביר. אולי זה רק הטעם שלי, אבל שמות כמו ביתקפהירוקעםמחיריםזוליםויופישלמנות הם לא מהאהובים עלי. ולמה שבית קפה שהוא לא ארקפה ירצה להשמע כמו ארקפה? או כמו קופי בין? מה אנחנו לייקרוסופט? וכמה אנשים אתם מכירים שלא יגעלו מ"קפה ירוק"?

איכסה

New member
../images/Emo45.gif צודקת

אז... במחשבה שניה... שניים סוכר קפה אישי (זה אחד שאני ממש אוהב)

amircx

New member
שמות

אולי CAFELL, כאפה , הוליקפה, פולי, CAFELLA , ACAFELLA (אקפלה כמו שיר כזה אז אקפהלה)

ceo1il

New member
תודה אמיר

אקפהלה...נשמע יפה.... תודה ואשמח לעוד..

ceo1il

New member
הכל נכון...אבל

יהיה נחמד אם תעלי רעיונות לשם אחר... תודה

haddar

New member
אז הנה רעיון בשבילך

יש המון, באמת המון, קופירייטרים שעובדים כפרילנסרים. חלקם עושים גם עבודה טובה. לא יקר. תקבל שם למקום, תקבל אם תרצה סלוגן ואם תרצה, גם איזה סוג של פרסום-גרילה ראשוני. הוא כמובן לא יסתפק בתיאור כזה. גן פסלים וחורשת אורנים כמו בבית אבות של סבתא שלי? או גן פסלים וחורשת אורנים כמו ברמת אביב? זה חשוב. באים לשם לסעוד? או לשתות? או לדבר? או לקרוא? בלי זה אין שם. או גרוע מכך, יש שם רע. קח קופי מקצועי, תוכל לדעת שהוא מקצועי לפי הרבה דברים. גם לפי העובדה שהוא פשוט ידע מה לשאול.

למעלה