מחפש שיתוף פעולה

doingood

New member
מחפש שיתוף פעולה

שלום לכולם ותתחדשו על הפורום! אחותי ובת זוגתי שתיהן מציירות. אחותי מוכרת ציורים שלה כבר כמה שנים, וזוגתי עדיין חוששת. רציתי לשאול אם מישהו/י יהיו מעוניינים למכור בדוכן שלהם גם ציורי אווירה גדולים. הציורים בהחלט מרשימים ונעימים לעין, ובסבירות גבוהה מאוד ימשכו קהל לדוכן! לגבי חלוקת הרווחים אשמח להיפגש ולדון בדברים. בברכת עשיה פרנסה וכיף לכולם! doingood

doingood

New member
זה אתר ישראלי?

אנחנו כמובן מעוניינים למכור את הציורים בארץ...

לימיצ

New member
etsy לא אתר ישראלי

זה אתר למכירת עבודות יד, מן נחלת בנימין ענק, שעשוי בצורה מקסימה וידידותית. המכירות שם טובות, למי יותר ולמי פחות. אפשר להיכנס לחנויות ולאות כמה מוצרים נמכרו ואיזה. אני מכרתי 3 פריטים בלי שום פרסום מצידי, היתה כתבה בלאשה על האתר לפני כמה שבועות ובאותו שבוע קנו ממני.. אני כ"כ ממליצה עליו כי אני חושבת שהעלות תועלת כאן היא מאד גדולה- הקמתי חנות, העליתי 8 מוצרים, כל אחד עלה לי 20 סנט להעלות, ואז אחרי שבוע וחצי קנו ממני ב120 דולר בערך. קנתה בחורה מישראל, שיש לה PAYPAL והיא רחוקה ממני, אי שם בשומרון, ועוד 2 מחו"ל. למי שאין בכלל אתר זה עוד יותר שווה- ישר פותח גם חנות וגם אתר משלו...מדהים.

HayaBee

New member
מקובל להשתמש בשרותי הדאר או חב' הובלה

בהזמנה יש את האופציות אותן ניתן לבחור, אני מניחה שזה כמו באיביי, ההובלה כמובן עולה אך זה לא יקר במיוחד, בדרך כלל בהתאם לנפח או למשקל. כנסי לאתר ותוכלי בוודאי לראות שם דוגמאות .

לימיצ

New member
כמו שחיה כתבה.. בדואר../images/Emo13.gif

את מריכה לבחור את האופציה הכי טובה עבור המוצרים שלך, לראות איזה חברה הכי זולה, וזהו... המוצרים שלי יחסית שוקלים כלום ונכנסים כמעט למעטפה רגילה, אז בכלל אין בעיה, אני משערת שעם מוצרים גדולים זה גם בעיקר יותר יקר. אני עובדת עם אתר בוטן שמוכר מוצרים לקטנטנים ואני זוכרת לא פעם אותם צועדים לדואר עם סוס עץ או קופסת קוביות. זו החלטה שלך גם אם את מעמיסה את עלות המשלוח בתוך המוצר או מחייבת לקוח לשלם בנפד עליו.

calanit4

New member
האם האתר עובד במתכונת של אי-ביי?

יש מכירות פומביות או שהמוצרים נמצאים כל הזמן על המדף? איך רמת האבטחה של האתר? כמו אי-ביי? מה צריך לעשות כדי להירשם? צריך לתת כרטיס אשראי או שאפשר דרך פיי-פאל? אשמח לשמוע עוד פרטים על האתר הזה.

לימיצ

New member
כרגע אין מכירקות פומביות אבל יש משהו אחר

שנקרא ALCHEMY - את אומרת איזה מוצר את מחפשת ופונים אליך מוכרים שיכולים לספק לך אותו, ואז את מחליטה עם מי את הולכת מביניהם. תראי, לא היה לי פייפאל לפני שפתחתי את החנות אז אני לא יודעת לגבי הרישום, ההגיון שלי אומר שלא צריכה להיות בעיה להירשם אם יש לך פייפאל (ואשמח לשמוע ממך אם ניסית והצלחת). רמת ההבטחה כמו של איביי נראה לי, כי העסקאות נעשות שם דרך פייפאל גם. בשביל להירשם את צריכה כרטיס אשראי בינל (או פייפאל), תמונות של המוצרים והגדרה של המוצרים שאת מוכרת, משלוח וכו. מאד פשוט לדעתי, בעיקר את מכירה את איביי.

לימיצ

New member
טוב, אי אפשר להירשם עם PAYPAL בלבד.תראי מה מצ

מה מצאתי באתר: Can I sign up for Etsy with a PayPal account, and use that to pay my fees? Right now this is not possible. We require a valid credit card to pay Etsy bills.

HayaBee

New member
ברוך הבא דוינגגוד...שם מדליק

שתי נשים שיכולות לסמוך עליך, זכית !!! מקוה שתצליחו והרעיון של לימור מוצלח, אפשר לפעול בכמה חזיתות, כשיתחילו המכירות באינטרנט זה יעודד ויחזק אותן יותר לצאת למכירות בירידים. אתה מוזמן להציג כאן עבודות שלהן, נשמח לראות. בהצלחה.

doingood

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

הקבצים גדולים מדי ולא מוכנים לעלות פה. מה עושים?

doingood

New member
בשמחה

מדובר בציורי אווירה אקרילי על בד, בגדלים גדולים (חצי מטר על מטר בערך). הייתי מעלה אותם לפה אם היה אפשר. מה עוד תרצה לדעת?

mgpo

New member
תחזור אלי למייל בבקשה ואז נוכל להתעדכן

דרך אגב באיזה אזור אתה גר ?

ETSY אתר משגע למעצבים ואמנים אך קשה למכור בו

קחו זאת בחשבון... לא יודעת אם זה כי הם פחות רוכשים מוצרים מישראל גם אם המחירים טובים. עם זאת החשיפה בו נחמדה בהצלחה

HayaBee

New member
יעל תודה על הבעת הדעה, אני שמעתי מלימור

שהמכירות באטסי מצוינות כשיודעים לעבוד טוב עם האתר, לימור לדבריה מאוד מצליחה ולי נדמה שהעזרה שלה למי שמעונין למכור באתר תהיה שווה את ההוצאה. חוץ מזה המכירות שם הן לכל הכיוונים גם לארץ לא מבינה למה דויינגגוד לא מעונין למכור בחו"ל, למכור כדאי בכל דרך אפשרית כדי שהאומן יזכה בחשיפה אם עבודתו מוערכת הוא ימכר לחו"ל וגם לארץ ושמו יפרוץ גבולות. חוץ מזה מה שלומך?

ציורים זה בהחלט מוצר מצוין לאתר הזה.אבדוק עם

לימור לגבי הצלחת המכירות שלה(-:אולי יש לה טיפים...שאני לא יודעת בתור מישהיא שכבר מוכרת שם זמן מה סו"ש נעים חיה(-:

למעלה