מחפש שיר

Investigations

New member
מחפש שיר

היום ב88 בסביבות 20 40 היה שיר בלוז רוק שכזה כל מה שאני הצלחתי לקלוט מהשיר בגלל הקליטה הרעה זה, את המילה "SNOOPY" והזמר שר על איזו בחורה שככה הוא מכנה אותה. והוא מדבר גם לא קצת במהלך השיר. נשמע כאילו השיר משנות ה70 יש הצעות?

Investigations

New member
יחס פשוט נהדר.

אני מכיר את זה אבל: חשבתי שדווקא אתם תהיו יותר מועילים בנושא. אגב זה שזה לא בדיוק שיר מוכר ויותר קשור לשנים שלכם מאשר לרוב הטראנסים ושירי הפרסומות שמבקשים שם. אבל תודה בכל מקרה על העזרה הנהדרת.

LEATHER REBEL

New member
העניין הוא בכך ש...

ברור שאילו הייתי מקשיב לתכנית בערך באותו זמן שתיארת, היה יכול להיות לי יותר מושג. לעומת זאת, בפורום זיהוי שירים יש חבר'ה שנמצאים שם מסביב לשעון, כך שהסיכוי לקבל עזרה משם הוא הרבה יותר גבוה. מה עניין יחס "נהדר" לכאן? פרט/י, נמק/י והסבר/י !

Investigations

New member
תגובה קצת מוגזמת

סליחה סתם הגבתי בצורה קיצונית. אני מצטער פשוט סביר להניח שחברנו המלומדים כאן ידעו על איזה שיר אני מדבר.

למה אתה ככה מורד? חקירות נשמע בנאדם סבבה.

סנופי ליבז אין אה וורי בד פארט אוף טאוון אנד אבריבדי אלס טרייז טו פוט מיי סנופי דאון? גדול!!!

Barmelai

New member
שיר נהדר תפסת ברדיו

Hang On Sloopy זה השם, אז אין פלא ששמעת סנופי
בלדה Fאנקית קורעת באורך 11 דקות והבצוע של דיויד פורטר, זמר שחור שהפציע לזמן קצר בשנות הששים ונעלם. במקור השיר קצר מאוד ונכתב ע"י ווס פרל וברט ראסל מלהקת THE MCCOYS, אבל זה היה דיויד פורטר ששיכתב אותו לסיפור אהבה בלתי אפשרי של בחור ובחורה ממעמדות שונים ועיבד אותו לאפוס מוטאוני שחור. בשנות הששים וגם בשבעים זה היה להיט ענק ולא יכולת להכנס למסיבה בלי לשמוע אותו. תוכל למצוא המון בצועים של Hang On Sloopy אבל את הדבר האמיתי של פורטר תמצא באלבום DAVID PORTER - INTO A REAL THING שנדמה לי שכבר אבד עליו הכלח, אבל שווה להתאמץ, כי כל השירים שבו הם באותו ראש. השיר מופיע גם באוסף הזה: Soul Cargo, Vol. 2: The Early Years of Groove & Popcorn Music

AeroTom

New member
The Yardbirds also have a nice version to it

in their "BBC Sessions" album. I really recommand that.​

melancholy man

New member
הגירסא של היארדבירדס אחרת לגמרי

והיא קאבר לגירסא מוקדמת יותר (וטובה לא פחות) של המקויז, השיר של פורטר הוא fאנקי הרבה יותר, ונשמע אחרת לגמרי, אבל אני גם מאוד אוהב את הגירסא של היארדבירדס.

Investigations

New member
יש על מי לסמוך!

תודה רבה ידעתי שאפשר לסמוך עליכם! דרך אגב "בזיהוי שירים" עוד לא ענו ויש לי הרגשה שלא יענו! וחוץ מזה תשובות מפורטות כמו פה אין בשום מקום אחר! תודה.

למעלה