מחפש שיר

אריק7554

New member
מחפש שיר

אני מחפש שיר יפני שהיה להיט לקראת סוף שנות השישים ורקדנו המון סלאו לצלילו. אני לא זוכר את שם השיר או המבצע אבל היה רק אחד כזה אם מישהו זוכר אשמח לקבל תגובה. תודה אריק

דרדרית

New member
בשנות השישים רקדת סלואו????

מוכן לפרט יותר??? אריק???? זה קצת יותר מעניין אותי מהשיר

גלי®

New member
סלואו - בלטה ? :)))

וכמו שדרדרית אמרה : "יש משהו שאתה רוצה לשתף אותנו בו , אריק ?"
מחפשת לך את השיר ... נדמה לי שיש כיוון ...

גלי®

New member
ישששש ....

לשיר קוראים "Sukiyaki" , והוא הגיע לראש מצעדי הפזמונים בארה"ב , בשנת 1964... קבל
,
ושיר ...

אריק7554

New member
המון תודה

את גדולה מהחיים כלכך התגעגעתי לשיר הזה עכשיו אני מאזין ונזכר.............

גלי®

New member
BKF.... משום מה , איכשהו , תקוע לי

בראש , בהקשר של השיר הזה , הביטוי "פריחת הדובדבן" ... ייתכן שזה הפירוש של שם השיר ? אגב : הנה האתר ממנו הבאתי את הקישור ... ואם בא לך על עוד אתרים בעניין , אתה מוזמן לנבור בקישורים שלנו ...

דרדרית

New member
גלי תודה../images/Emo24.gif

בזכותך- האתר ששלחת לאריק - בילינו אתמול ערב בשמיעת שירים כאלה דביקים של פעם... היה משו משו.

ליילנד

New member
כן, ראיתי

מרוב התלהבות שיש עוד מישהו שמחפש את השיר המיוחד הזה, מיהרתי מדי ואכן מיד ציינתי את זה בעוד הודעה, בכל אופן, שוב

פרחבר

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif חייבת לך

אחד גדול וחזק במיוחד. אחד השירים האהובים עלי מהתקופה ההיא, שולחת לינק לאחי (שזוכר את המילים עד היום בע"פ... היה לו את התרגום לאנגלית שקיבל מחבר יפני
). בהמשך לסרט שראיתי אתמול (צלילי המוזיקה) פשוט מושלם. ושוב תודה ענקית. נ.ב. יצא אותה שנה כמו צלילי המוזיקה

גלי®

New member
שמחה שנהנית , פרחקה ...

אפרופו "צלילי המוסיקה" , את האתר הזה , מכירה ? (הוא ישב בשקט בקישורים שלנו , וחיכה שתגיעי אליו , אבל לא הגעת ..
)

ליילנד

New member
שיר יפני../images/Emo35.gif

יו, אני
מתה על השיר הזה
אני כמעט בטוחה שזה השיר, סוקי יאקי במקרה
אני לא זוכרת את שם הזמר שהיה אם אני לא טועה נער. גם אני אשמח מאוד למצוא את השיר הזה, לדעתי הוא מאמצע שנות ה-60.

ליילנד

New member
../images/Emo52.gif לא ראיתי

שהשיר כבר נמצא, זה אחד השירים שהכי אהבתי בסיקסטיז ולמעשה עד היום, ןכמו שזכרתי הוא מאמצע שנות ה-60. אני פעם ראשונה בפורום ולהתחיל עם השיר הזה זה ענק,

גלי®

New member
ליילנד , ברוכה הבאה ... אם היית

קוראת את השרשור כולו , היית רואה שמצאנו את השיר ... תהני ...

פרחבר

New member
מצרפת קישור - יש תרגום לאנגלית

קישור לאתר של הזמר (שמסתבר כי נהרג בתאונת מטוס לפני כמעט 20 שנה
) בסוף יש תרגום של השיר לאנגלית.

למעלה