מחפש שיר משנות ה - 90 !!!

djnush

New member
מחפש שיר משנות ה - 90 !!!

צריך עזרה בזיהוי שיר משנות התשעים. בשנת 1997-1999, היה שיר האוס כזה שהייתה לו מנגינה מרקידה כזו, והיה רק פזמון אחד בערך שהזמרת שרה : U heart too much...

Tru Man

New member
מעניין, לא שמעתי עליו

מאיזה שנה השיר הזה ובאיזה סיגנון?

זה לא יצא כסינגל

אני ממשיך לשיר את זה במקלחת
עטיפת הסינגל הדמיונית

djnush

New member
וואלה ?

אם זה השיר, אז חבל על הזמן. אני מנסה למצוא אותו ב - P2P אבל אין דבר כזה MAALI

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifסליחה...אני ממש מצטער..לא התכוונתי

אין שיר כזה... פשוט התבדחתי

טוב..אני מנסה לעזור...

קודם כל, כפי שכתבת את המשפט אני בטוח שזה hurt ולא heart כי heart זה לב... ובעצם המשפט שקלטת מהשיר הוא you hurt so much עכשיו..אתה בטוח שזה שיר האוס במקור ולא רמיקס לשיר שקט?

djnush

New member
כן

כן זה האוס כזה קליט. אני יודע שהאקורדים של השיר הזה ( אני מתכוון כמו סי מינור וכו... ) כמו האקורדים של השיר של 2PAC - what u gonna do 4 love ניגנו אותו הרבה ב - 99esc בשנת 1998-2000

סורי...לא הגעתי לקצה חוט

שלושת המילים האלו לא עוזרות בכלום...

Tru Man

New member
אין לי מושג מאיזה שנה השיר זה, אבל...

אני חושב שאתה מתכוון לשיר הבא: Hurt So Much של הזמרת Karaja שסיגנונה הוא האוס. לשיר עצמו לא מצאתי לך קישור, ותאמין לי שחיפשתי. אך מצאתי לך קישור ללהיט הכי גדול שלה משנת 2002: She Moves ואולי על פי הקול והסגנון וייתכן שגם המראה, אם ראית מי שר את השיר שאתה מחפש, תוכל לזהות אם מדובר אכן בזמרת הזאת ובשיר שרשמתי למעלה.

djnush

New member
.

אני עדיין בהורדה של השיר באימיול, אבל לפי ההתחלה לא נשמע שזה ממש הקצב, אבל נראה אולי זה זה. דווקא המילים של השיר שכתבת נראה לי שזה השיר.

למעלה