מחפש שיר מסויים..

asafstov

New member
מחפש שיר מסויים..

היי.. אני יודע שבשנת 1989 גילי וגלית נכנסו לאירוויזיון עם השיר דרך המלך, היו שאמרו שהם עלו רק בגלל ששנים קודמות (לא בטוח כמה) הייתה ילדה צרפתייה שעלתה לבמה וריגשה את כולם והשיר הזה ירכב על אותו גל של הצלחה. השאלה שלי היא אם מישהו יודע על מה אני מדבר ואם כן, איך קוראים לשיר/ילדה או באיזה אירוויזיון היא השתתפה בקיצור כל מידע שיעזור לי למצוא את השיר תודה רבה מראש אסף

איליה.

New member
תשובה

לילדה קראו Sandra Kim והיא ייצגה את בלגיה באירוויזיון 1986 עם השיר J´aime La Vie (אני אוהבת את החיים). היא זכתה, לאכזבתם הרבה של מוטי גלעדי ושרי צוריאל. אם תלתן היה עונה על השאלה שלך, הוא היה גם כותב את מספר הנקודות שהיא קיבלה
תלתן?

ילדה

ובכן....נראה לי שאתה מעט מתבלבל או שאולי לא ...אבל לפי מיטב ידיעתי : 1. הייתה את העלמה הצעירה סנדרה קים בשנת 1986 שהייתה קטינה כשזכתה 2. בארוויזיון 1989 הופיעה ילדה צרפתיה עם השיר אוהבת את החיים .שמה נטלי פאק והיו שרכלו על רומן בינה לבין גילי. 3.פראנס גל שהופיעה עם בובה מעץ בובה משעווה בגיל צעיר מאוד

טוב אז ככה

סנדרה קים קיבלה 176 נקודות 2. הילדה הצרפתיה שהיתה מעדיפה שיקראו לה נטלי פאק קיבלה 60 נקודות (מקום 8) ולפי מה שידוע לי לא היה רומן בין השניים (כי אני חושב שלמרות הכל היא היתה יותר גדולה מגילי) ופרנס גאל הבלתי נשכחת זכתה עם 32 נקודות ואם אני זוכר נכון היא גם היתה בת 16... אל תהרגו אותי אם טעיתי

איליה.

New member
מעניין שלמרות שסנדרה קים

היתה בת 13 כשהיא שרה באירוויזיון, בשיר שלה מופיעות המלים j´ai quinze ans - "אני בת 15". ממש ההפך מאינס האסטונית (2000), שבשיר שלה מופיעות המלים I´m seventeen only once in a lifetime למרות שהיא היתה בת 18.

Yaniv-DC

New member
אגב סנדרה קים

שכחית באיזה אירוויזיון זה היה, לא מזמן שהביאו אותה לקדימון של בלגייה שהיא אמרה שהיא שיקרה והיא הייתה רק בת 12.

Yaniv-DC

New member
אחחח... אמריקה...

חמוד שלי, בוא קצת לפה. איפה שאני מלמד, לכל מורה יש 2 עוזרים. אני מסרב עדיין להאמין שמישהי מהבנות תיכוניסטית. 3 מהתמידות שלי - אני לא מאמין שהן בכיתה ד´. אחת מהן ממש מגיעה לי לצוואר, ואני 1.84. מזכיר לך - היא בתחילת כיתה ד´.

איליה.

New member
טוב, תראה באיזו חליפה הלבישו אותה.

גם מאריה-ליס אילוס לא נראית בת 15 ב-1996. וגם מלני קול לא נראית בת 16 (או 15?) ב-1998. והכל בגלל החליפה הלבנה. אני חושב שזאת אותה חליפת-קסמים מבגרת שעוברת בירושה מזמרת לזמרת.

איליה.

New member
במיוחד טרחתי ועברתי עכשיו על הקלטת

של 1997 מתחילתה ועד סופה כדי למצוא את סנדרה קים, ובסוף מצאתי - מראים אותה אחרי השיר הצרפתי. ולמה חיפשתי? כדי לאשר את ההשערה שלי. סנדרה אומרת: "באירוויזיון 1986 אמרתי שאני בת 14, אבל הייתי בת 13. אל תספרו לאף אחד". אז זה בכל זאת 13.

למעלה