מחפש שיר בבקשה !!!!!!!!!!!!!!!!!

מחפש שיר בבקשה !!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מחפש עוד שיר משנות השמונים שהוא היה פעם הרבה בסידרה " קיד וידאו " אני זוכר את המילים שלו הנה קטע מהשיר : TWO HEART HEART TWO HEART THAT BEAT AS ONE I NEED YOU I NEED TOU TWO HEART HEART I NEED YOU I NEED YOU אני מבקש שתאמרו לי בבקשה מה שם הזמרת ו-מה שם השיר ו-מאיזה שנה הוא ????????????????????????????????????????????

tamijul

New member
אני ממש מרגישה...../images/Emo20.gif

שאתה צועק... תירגע,תנשום עמוק...יהיה בסדר. תמי.

אני מת להשיג את השירים האלה ! תמי..

אני בנאדם שחולה פשוט חולה על שיריי שנות השמונים ו-בכלל חולה על שנות השמונים שמת להשיג את השירים שהיו אז ו-אי אפשר להשיג אותם בחנויות פשוט ככה אז אני מת לדעת מי שר אותם !!!!!!!!!!!

tamijul

New member
קודם כל....../images/Emo20.gif

תהיה בריא ואל תמות לנו... חוץ מזה, קבל את האתר של תוכנית הטלויזיה "קיד וידאו", יש שם את השירים של התוכנית עם מילים (ואפילו אפשר לשמוע אותם) ואולי שם תוכל למצוא את השיר שאתה מחפש.. אם לא, תחזור אלינו וננסה שוב...אוקיי?? תמי.

זה לא אצל קיד וידאו !!!!!!!!!1

זה לא נימצא באתר של קיד וידאו ו-זה גם היה שיר דיסקו כזה שדומה ל-איזה מיקס או רמיקס חוץ מזה שהשיר הזה השמיעו אותו פעם הרבה ברדיו אני זוכר וגם הרבה במסיבות של שנות השמונים

מה אמרתי !!!!! אוליי זה ??../images/Emo5.gif

היתכוונתי לשיר ששרה זמרת מ-שנות השמונים אני לא בטוח אבל אוליי הוא ניקרא : TWO HEARTS THAT BEAT AS ONE ו-זה לא U2 זאת זמרת לא ידועה ששרה שיר מפורסם ב-שנות השמונים ששרו אותו ב-מסיבות ו-השמיעו אותו הרבה ברדיו בשנות השמונים

dj80s

New member
אני יודע ../images/Emo36.gif

השיר נקרא two of hearts והזמרת היא Stacy Q מ-1986. תהנה

תודה רבה רבה !!!! ברוך השם סוף סוף

תודה רבה לך סוף סוף יש מישהו כמוני שאוהב את שנות השמונים אני מקווה שיש את הדיסק שלה בחנויות אני יחפש אותו אוליי אפשר להשיג אותו תודה בכל מיקרה !!!!!!

למעלה