מחפש שירים

FishBone

New member
מחפש שירים

שבהם משתתף מס´ גדול של ראפרים דוגמאות: Hit´em High Bitch Please II East Coast, West Coast תודה

וואלה למה אני כמעט היחידי שעונה?

הנה: microphone masters Swollen Members - Bad Dreams - Full Contact (ft. Evidence & Chali 2na) Kurupt, Nate Dogg & RBX - Gangtser Love Did U Ever Think DMX feat The Lox & Jay-Z - Blackout בדיסק של הדג נחש הטראק האחרון

מדייק

בדיסק של הדג נחש - הדג נחש(ג´אם) טראק 11 ולא הטראק האחרון יש שם את הרבעיה, הדג נחש, איי זי, כושי כלב קט ועוד אחד שאני לא זוכר את השם שלו *תגידו איי.זי (כיום AZP) יודעת לומר משהו אחר חוץ מ:"דו דו דו דו דה דה דה"?

DA RAPBOY

New member
תנסה גם את-

bitch please 3-שזה בעצם bitch please 2 אבל בתוספת JA RULE,DMX וTUPAC שיר ממש יפה.

sceptic

New member
../images/Emo32.gif בורגראנץ´?!

"מזה" (מה זה בשפת ילדי אינטרנט עילגים) בורגראנץ´?! אתה בטח מתכוון בונגראנץ´. רוצחים בכל מקרה. פריסטייל -------- הנה אני יוצא מהארון/יש לי דלקת בגרון/זה לא כיף בכלל בכלל/זה מאוד מאוד חבל/וחם לי נורא נורא/אבל המזגן לא מגיע לחדר שלי וזה צרה צרורה.

וואלה תענו לזה

מקפיץ והנה עוד שיר Tha Last Meal - Snoop Dogg Set It Off MC Ren, Ice Cube, Tha Lady Rage, Nate Dogg, Kurupt

FishBone

New member
הקפצה + תוספת

Oops(Oh My) WW III Troublesome ´96 East Meets West For Peace What Means The World To You Flava In Your Ear Nowhere To Run

דור(2?)

New member
עוד קצת

אמרתי קצת, אז קצת: Sway & King Tech Featuring DJ Revolution - The Anthem Featuring RZA, Tech Nine, Eminem, Xzibit, Pharoahe Monch, Kool G Rap, Jayp Felony, Chino XL, KRS-One - The Anthem. לא זוכר את המשתתפים, אבל Symphony 2000 אממממממממ לא זוכר..... אה כן 616 Rewind - Cunninlynguists, Tonedeff, Sanfoka, Kashal-Tee, Celph

למעלה