מחפש שידוך

שםאנילא

New member
את מזכירה לי אם חד הורית מצויה...

אני מקוה שאת מה שאת עושה היום בOVER תשאירי לבן זוגך היקר שיעשה וזה לא אומר שכשאר אינו נמצא שלא תעשי... אם זה רק כאשר את לבד ניחא...

Silly Wisdom

New member
אני לא אם חד הורית ב"ה.

אני בת של אחת כזו, ואני חווה לה את חיי. ולעשות זאת אבא שלי לא עשה הרבה לא כשהוא היה נמצא ולא כשהוא הלך... אז כן, חשוב לי שכל אישה תדע שהיא לא תלויה בגבר, כמו שחשוב לי שכל גבר יוכל להכין לעצמו ארוחה חמה אם אישתו לא נמצאת. שלא תבין לא נכון... נקח את הדוגמא של האוכל. אין לי בעיה לבשל לבעלי, ואני אפילו אהנה מזה, אבל, חשוב לי שהוא ידע שאנחנו חיים בשותפות וכל אחד קיבל על עצמו תפקיד מסויים, אבל אם אחד מבני הזוג לא יכול לבצע את התפקיד, אז יש ערבות הדדית. בקיצור, אין לך מה לדאוג בעלי יהיה מאושר :)

את נשמעת ייצור דו מיני

כנראה את באה ממקום של טרואמה שעברת בילדותך.. פשוט חבל שתתחתני כי את בעצם גם גבר וגם אשה.. גם בשביל ילדים את לא ממש צריכה גבר.. יש את בנק הזרע..תלכי לעבוד... תכנסי להריון.. תגדלי את ילדייך לבד. וחסל עניין הזוגיות... כי הרי את כל יכול... מתי תביני שזה שאשה לא בנוייה לתפקידים של גבר זה דווקא מה שמייחד אותה בנשיות שלה,,, לפי התיאור שלך אשה היא ייצור דו מיני.. וזה פשוט דוחה...

Silly Wisdom

New member
אתה פשוט אידיוט נבער מדעת.

אני לא עברתי שום טראומה, ז"א אומנם גדלתי בבית שבו ההורים גרושים. אבל לא היה חסר לי כלום מעולם. החיים שלי דבש! וימשיכו להיות כאלה! ונכון, אני לא צריכהגבר, אני רוצה כי זו דרך העולם, ואני נמשכת לגברים ורוצה שלילדים שלי יהיה אבא שהם מכירים ואוהב אותם. ונכון, אני כל יכולה! ולמה לעזאזל שאני אוותר על זוגיות שזה דבר נפלא? במיוחד כשיש כמה גברים שפויים בעולם הזה שיודעים להעריך נשים עצמאיות וחכמות כמוני! ומי אתה, או כל אחד אחד שיגיד מה הוא תפקיד גברי ומה הוא תפקיד נשי? למה אני צריכה לחכות לגבר שיעשה לי משהו, אם אני יכולה לקצר זמן והליכים ולעשות את זה בעצמי? ואם חלילה הייתי איזו יצורה מכוערת או טיפשה שאף גבר לא רוצה, מה יהיה עלי אז? הייתי נשארת לגור עם אבא שלי שיעשה לי את כל הדברים האלה?! אישה לא צריכה להיות דו מינית בשביל להיות יכולה לעשות כל מה שהיא רוצה!

Silly Wisdom

New member
זה לא אומר,

שאין רווקות חכמות ויפות. סתם, נתתי דוגמא. אולי לא הכי טובה. שיהיה.

Silly Wisdom

New member
כ"כ קשה לך לקבל את זה?

רגע, אתה מדבר על רווקה פוטנציאלית? כי אני מדברת על רווקות בנות 30+ רווקות פוטנציאליות יש המון! (אני לדוגמא, למרות שמבחינתך אני לא חכמה ואתה לעולם לא תדע אם אני יפה או לא...
)

שםאנילא

New member
למה? דבר אמיתי שהוכח מדעית אני מוכן לקבל...

למה? דבר אמיתי שהוכח מדעית אני מוכן לקבל... אבל למצוא רווקה חכמה ויפה(ואנחנו מדברים על זה שהיא אישה
)???????????? טוב...זה ידוע אצלכן הדפקט הזה... כששואלין אתכן איך בחורה נראית וישר אתן מעקמות את הנתונים... כבר פתחנו פוסט על זה כאן... זה לא נתפס בשכל הדבר הזה...זה מדהים... לעולם לא תשמעי על מישהי שהיא שמנה היא תמיד תאמר לך בקול עדין ומתקתק שהיא אולי מלאה אבל חיננית... ואחרי זה את המקבל ממנה חיבוק דוב ששנה של טיפולים פסיכיאטריים לא יעזרו לך לצאת מהפחדים.... השבוע נפגשתי עם מישהי חוצפנית שטענה שאני נמוך ממנה, רק שלפגישה היא באה עם הגבהה של נכים ועדיין היתה בגובה שלי...חוצפנית... לא רציתי להעליב אותה ולאמר לה שהיא גבוהה לרוחב... תאמיני לי כולכן עם תוספים...אני מרגיש שאני נפגש עם מותגים ולא עם בחורה אמיתית...ולזה אתן קוראות יופי... מצ"ב העקבים שלה... ואני מאשים רק את עצמי... על זה שלא באתי לפגישה עם מד-מטר...

Silly Wisdom

New member
חחחחחחחחח תנחומיי,

ואני כשאני אומרת על עצמי "אני לא רזה" ישר מתעצבנים עלי... אז התרגלתי לומר "אני לא רזה שחיפה, אני רזה, רגיל... לא שמינה"... ואני לא יוצאת עם פחות מ1.75. למרות שאני 1.60.... קיצער, ש כאלה בחורות. אולי לא מגיע לך לפגוש בהן :)

שםאנילא

New member
לא מפריע לי כל עוד הבחורה שוה את זה...בחורה

טובה נמדדת במה שבתוכה ולא במותגים שמחוצה לה

Silly Wisdom

New member
כן, יצא לי להתקל בו.

כנראה שמבחינת מראה אני בהחלט אידיאלית. אני לא אומרת שנשים לא צריכות להתאפר, יש כאלו שזה אפילו מומלץ... אבל, אני בעד רק להדגיש קצת את מה שכבר יש... ואני אישית לא סובלת תכשיטים, איפור, קרמים, פאנים, עקבים, וכל דבר שגורם לי להרגיש לא בנוח, או שהוא לא אני. אישה יפה נמדדת במראה שלה אחרי שהיא קמה בבוקר. ואני? מרוצה מעצמי :)

שםאנילא

New member
הבעיה שאתן קמות עם ערכת איפור של עזרה1

ולכן אתן תמיד קמות לפני הבעל...

Silly Wisdom

New member
כשאני קמה בבוקר,

אני שוטפת פנים. לאחרונה התחלתי לשים קרם לחות בגלל היובש של החורף... שמה קצת סומק, אולי גם מסקרה תלוי במצב רוח..... ויוצאת!

למעלה