מחפש שותפים לצ´אט

deep ocean

New member
ואני מחפשת זיון ../images/Emo111.gif

סתאאאאאאאאם חהחחה סתם רציתי לעורר אותם חברה אז בחרתי משפט שיקפיץ אותכם מהר (וזה עבד כמו מקל קסמים!) יאללה לצאת מהתרדמת!!!!!!

rubber duck

New member
מיכלי ../images/Emo13.gif יש לציין שאת מומחית

בלהקפיץ אותנו
שרון אגב אני בצ´אט

deep ocean

New member
יו איזה חמוד אתה

ממממממממממ
להקפיץ לך איזה חיבוק עכשיו?

deep ocean

New member
לא לא איזה כיף לי!!!!! ../images/Emo13.gif

טוב...אז ככה...דיברתי עם WHITE BEAR המתוקייייייייי מקודם (לפני איזה חצי שעה) והוא הזכיר לי שיש לי לעשות תרגילים בסטטיסטיקה ואני מאד עייפה אז או שאני אעשה עכשיו את התרגילים או שאני אלך לישון מוקדם ואעשה אותם מחר בבוקר נראה לי שאני אלך לישון מוקדם יש שביתה, אבל סטטיסטיקה כן לומדים- כי המרצה שייכת לסגל הזוטר אז נראה שתוך שעה אני במיטה..... חיבוק ענקי! ואיך עבר היום שלך?

rubber duck

New member
כיף לשנינו ../images/Emo13.gif

מ=היו היה יום נחמד עידכנתי את האתר פתחתי בו מדור חדש שעונה שלם smilr
ןמכיל גם את התמונות מהמפגש וקצת כתיבה שלי ונראה מה צופן לו העתיד סיימתי לכתוב כתבה על אליפות העולם באירלנד אח"כ תפסתי פינה בחצר והיבטתי על העבודות שעושים לנו ( העיריה עושה מדרכה אחרי 2000 שנות ) ואחה"צ עבדתי במועדון
משעמם לא היה לי
וחוצמזה יש לי דייט לששי אחרי אינסוף אי מיילים ען מישהי
כך שהיה ממש כיף מקווה שהיה לך יום טוב לפחות כמו שלי ולגבי לישון או לעשות מחר ובכן זה כבר עיניין מאד סטטיסטי של מה תעשי מחר
שרון

deep ocean

New member
לילה טוב ../images/Emo29.gif

ראיתי עכשיו סרט מדהים בטלוויזיה על אנשים שעשו קיצור קיבה. מרתק!!!! (אפילו הסתכלתי בקטעים שהראו איך מנתחים אותם!) בכל אופן, נשמע שהיה לך יום ממש מגניב איזה כיף! דייט לשישי-שיחקת אותה, שיהיה לך המון בהצלחה!!!
לי היה יום מוצלח במיוחד עשיתי כ מה דברים שתכננתי ממזמן נסעתי לאוניבסיטה לקחת משהו משם נסעתי להילר שלי-והיה לי מעולה כרגיל הוא גם הרגיע אותי בקשר לדירה שאני מחפשת (אין לי כח לפרט, אבל בקצרה, אני לא מודאגת כרגע שלא אמצא דירה ) שזה בכלל היה אדיר!! ביליתי את כל אחר הצהרים-ערב עם 2 האחיינים הכי אהובים עלי (הילדים של אחותי) שיחקתי עם אחיינית שלי, לימדתי אותה קונג פו!!!! היא לידמה אותי כל מיני דברים........שיחקנו קלאס ביחד. בקיצור, היה גדול! ועכשיו אני הולכת לישון
תרגילים בסטטיסטיקה-הם יחכו למחר!

rubber duck

New member
שאלתי אותךלגבי מדריך טאי צ´י

לידידה שגרב בדרום ואכן כבר שלחתי לה טלפון של מישהו
אז תודה ולגבי אתמול לא זוכר מה היה אתמול - הלכתי מאושר כל היום בהשפעת המגש
שרון

אאמל´ה מיכל ../images/Emo13.gif חה חה הח

ובעלי תמיד אומר "בכל צחוק יש קצת מן האמת"
lol התעוררתי !!!!!!!!!!
אוהבת המתבוננת

deep ocean

New member
דווקא פה אין שמץ של אמת

אני בחרתי לא לשכב עם אף אחד כרגע וטוב לי עם זה
אבל את צודקת...ש.....לרוב יש שמץ של אמת גם בבדיחות אבל נו טוב...בקיצור.....פה אין שיקוף של המציאות שלי סתם חוש ההומור שלי

מתוקה , סתם צחקתי ../images/Emo13.gif

זאת היתה הזדמנות טובה בשבילי לזכור משהו שבעלי אומר לי כל הזמן ! .....עכשיו שהוא בחו"ל ואני מתגעגעת
מאוד מאוד
אוהבת המתבוננת

למעלה