מחפש שותף...

motek60

New member
מחפש שותף...

מחפש שותף נחמד לטיול ביום חמישי הבא בברצלונה או ברלין ... חמישי עד שני ....להתרענן לפני סמסטר ב'... כיוון שמדובר בחורף זה לא אמור לעלות יותר מידי ... אשמח לתגובות!!!

אירופה כל כך סוערת...

הייתי מצטרף, אבל אירופה קפואה. לא נראה לי שאפשר להנות במזג אוויר קיצוני שכזה. אם זה היה לקראת אפריל, הייתי חושב על זה ברצינות. בכל אופן, אני מקווה שטעיתי ושתהנה לך!

motek60

New member
יש הבדל בין ברצלונה לברלין ..

בברצלונה לא כל כך קר....יש שם מזג האויר סביר ביותר ברלין קר ,אבל יש לה את הייתרונות שלה ...

Nחמן

New member
אח! ברצלונה! ברצלונה!

לו היית ארץ ישראל!... האמן לי, שבאמת הייתי צריך לנקות את הראש מהביוקרטיה המלוכלכת פה בארץ (ושמעתי, שבמקומות אחרים לא הרבה טוב יותר אבל אנחנו בארץ ישראל...
). ג'ו עמאר ז"ל - חלוץ הזמר המזרחי איננו איתנו אבל המורשת שלו תישאר בליבנו לעד. בהיכל התרבות באשקלון התקיים לא מכבר קונצרט לזכרו בסימן "הריני שר". הסולן אמיל זריהן (איזה קול אדיר!!!) עם התזמורת האנדלוסית החדשה ב"שיר השיכור" ו"ברצלונה" (אח! ברצלונה! לו היית ירושלים...
)

חשוב לך הגיל והרקע של השותף /tapuzforum/images/Emo13.gif

/tapuzforum/images/Emo150.gif/tapuzforum/images/Emo195.gif/tapuzforum/images/Emo197.gif או כל המעוניין - מוזמן? כל דיכפין ייתא ויטוס? ססססתתתתםםםם, נראה לך שיש לי זמן בימם טרופים אלה (במובן החיובי של המילה) למצוא את עצמי בחו"ל. חוצמזה אם זואלים אותי, אני מעדיף לתור את הארץ. בקיץ בצפון: גולן, גליל ועמק בית שאן (מה שיותר מים הרי זה משובח)... אבל גם לראות את העולם בבחינת: "מה רבו מעשיך ה`..." חשוב ומחזק באמונה בראותנו את נפלאות הבריאה. מאחל לך שתמצא את השותף המתאים ותהנו בכייף. *** אוהב את כולכם תמיד - בעבר בהווה וגם בעתיד***

טיףטף2

New member
מעוניין להצטרף

אם תוכל על הדרך לשלם עלי תדרכון,טיסות,בתי מלון וקניות בחו"ל. תכין מקום כי אני בדרך
בכ"א תהנה במידה ותיסע!

Nחמן

New member
איזו נדיבות! ../images/Emo6.gif

חחח... אולי אתה מכיר מישהו, שיהיה מוכן לשלם לי עבור כל הנ"ל. אם תשיג לי אחד כזה, אעביר את כל הזכויות אליך. רק לפני שיוצאים כדאי לדעת: מה לעשות עם הדולר? וכן כדאי להיזהר בדרך, כי מהדורת החדשות דיווחה על תקרית גבול...

טיףטף2

New member
לא צריך לדעת הרבה מה לעשות

עם הדולר. פשוט להפקיד אותו בידיי ואדע מה לעשות איתו

Nחמן

New member
ותסתפק רק בדולר אחד?..... ../images/Emo6.gif

אז הנה שיר מיוחד בשביל לכבוד פורים... מה דעתך?

טיףטץ התכוון בטח לדולר של הרבי...

/tapuzforum/images/Emo130.gifמלובביטש... אכן טיףטף או שאינני אלא טועה? חחחחח

Nחמן

New member
דולר של הרבי גם אני הייתי מוכן לקבל...

הרבי איננו ויש עוד דברים שאינם. דע לך, שלקראת פורים אני עסוק באיסוף קטעי שירה ובידור מתאימים לרוח הימנים הללו. מתוך ערגה לימים, שלמדתי ב"חיידר" של בעלזא בתל אביב ולאחר מכן נהגתי להתפלל עם סבי ז"ל ב"שטיבל" של בעלזא בבני ברק חיפשתי כמה ביצועים לשיר "בעלזא" ולא מצאתי טוב מהם אלא דווקא את הביצוע החדש ביותר (השיר נכתב בשנת 1928). תראה, מה הספרדים מסוגלים לעשות: הילד (אז) רפי ביטון מופיע בהיכל התרבות בתל אביב בפני קהל של קרוב ל- 3,000 איש בביצוע מיוחד במינו מרגש עד דמעות לשיר "בעלזא". על התזמורת הפילהרמונית הישראלית מנצח הד"ר מרדכי סובול והוא גם המנהל המוסיקלי של מקהלת "יובל" המלווה את האומנים בהופעותיהם. "יובל" היא למעשה עמותה לחידוש מורשת החזנות הקלאסית. מרדכי סובול (בעברו אף הוא היה ילד פלא) העניק לחזנות מימד שונה מהמקובל בעבר. לא עוד ליווי של פסנתר (או עוגב במקרה הטוב) יחיד אלא תזמורת פילהרמונית בת 40 נגנים ומקהלה בת 30 זמרים, שכל אחד הוא חזן בפני עצמו. בכל שנה מתקיימים 5 קונצרטים בהיכל התרבות בת"א למנוים ועוד שבתות חזנות וקונצרטים ברחבי הארץ וגם בעולם הרחב. הקונצרטים הללו ממלאים אולמות ולא מעט מן הבאים הם בני עדות המזרח (רחמנא לצלן...
). אין תימה, שרפי ביטון מבצע את השיר "בעלזא" במין רגש מיוחד, שטרם נשמע כמותו. זהו אינו השיר היחידי, ששמעתי ממנו באידיש. גם את ה"יידישע מאמע" שמעתי מפיו. כיום כמעט ואיננו מופיע כזמר או כחזן. עיסוקו העיקרי של רפי ביטון הוא מנצח על מקהלת "קולות מן השמים" המלווה חזנים ישראליים. עתידו עוד נכון לפניו. אני מזמין את כל גולשי הפורום להירגע מעט מהאווחירה המשובבת ולעבור למשהו מעט רציני יותר אבל עדיין מעורר בתפעלות (תרגום סימולטני לעברית).

היייתי בא...

הייתי בא איתך בכיף... בשלש שנים האחרונות נהגתי לטוס למדינה אחרת באירופה באיזור חודש מרץ, השנה לצערי אני לא אוכל לעשות זאת.. יש לי מלא התחייבויות קודמות... נראה לי שבאוגוסט אני טס.... אז שיהיה לך בהצלחה במציאת בן הזוג לטיסה...

למעלה