מחפש שותף לבנסקו : 21-28

• פותח הנושא ezko
  • פורסם בתאריך

ezko

New member
מחפש שותף לבנסקו : 21-28

מדובר על החבילה של איסטה לבנסקו ב 519 יורו - זה כולל הכול (טיסות , העברות , מלון 4* , ארוחת בוקר , ציוד , סקי פס , הדרכות)
תוספת 50 יורו לחצי פנסיון.
אנחנו 3 , והחבילות הם לזוגות , אז חסר עוד 1.
אם מישהוא מעונין - שיגיב להודאה הזאת היום.

marceloros

Member
מנהל
לא מבין אותם, איסתא

כאילו אין חדרים לשלושה וגם ליחיד?
יש ויש בבנסקו.

natyh

New member
מודה אף אחד לא מושלם ....

מרסלו בדיוק דיברתי עם קיריל , יש הדרכת אופפיסט
למה שלא תלך על זה ?

natyh

New member
ואלה אתה מכיר אותו ?

בדיוק העלתי כאן תחקיר מלא כן זה הוא ראה את האתר מההודעה שלי ג'סטה לבולגריה חיפשתי חוות דעת עליו , האתר שלו נראה מדהים .
מה תוכל לספר לי עליו ?

קיריל

הייתי בבולגריה עם המשפחה - 6 אנשים באפני הרים.
היה לנו מדריך שלנו והוא היה המדריך של הקבוצה השניה.
הוא השכיר לנו את האופניים (לא רצינו להביא מהארץ)
כל ערב נפגשנו במלון לאחר רכיבה.
א) הוא נחמד מאד
ב) מקצוען
בסקי לא הייתי בבולגריה וגם אנחנו כבר שנים נהנים לגלוש בלי מדריך (וכנראה גם לא משתפרים).

natyh

New member
מעולה

מהאתר וגם מהמייל הוא נשמע מקצוען .
הטור שיש לו לא מתאים לקבוצה ישראלית , חזק מדי מה גם שישראלים ברובם לא גולשים אוף פיסט טוב מספיק .
שאלתי אותו במייל על אפשרות למשהו מתאים יותר לישראלים בסביבת פארק 7 האגמים , הציע אפשרות להדרכת אוף פיסט בסביבת האתר שם יש אתר קטן.
סביבות האתר אמורות להיות מובטחות מבחינת מפולות ודו"ח הידרולוגי על ידי עובדי האתר .
התשובה שלו מעידה על הבנה מעמיקה בתחום מקצועיות ורצינות .
חזרתי לפני שבוע מבקירה ברט , לא הצעתי לך את האפשרות מפני שמדובר באתר מרוחוק , במשך 9 שעות הדרכה שלושה ימים בקבוצה C נהנינו משעתיים באוף פיסט מדריך מעולה .
למדתי המון על אוף פיסט ההדרכה היתה בסביבת האתר קרוב מאד למסלולים אבל ממש בשלג בתולי בשיפועים חזקים .
יש המון ללמוד ולהשתפר המדריך הבהיר את הקשר בין גלישת חוץ מסלול לגלישת מסלול .
בסיום ההדרכה איתו בימי השבוע קפצתי לפארק אגיאס טורטאס הסמוך ליום אחד , סקי טורינג שלג בתולי דומה לבולגריה וחזרתי לעוד יומיים הדרכה ושיפור סגנון באתר .
אלינו לקב המודרכת הצטרפו להדרכת היום האחרון שני חברים מקצוענים של המדריך גלשו ברמה F בערך הרמה הכי גבוה פשוט הצטרפו כדי להנות מהדרכת חוץ המסלול המדוברת .
עשיתי המון טעויות גם הם אגב , ועבדתי עליהם ביומים של ההדרכה הבאים .
לאופ פיסט צריך סגנון מלוטש , ראיתי את הבעיה אצל החבר של המדריך בחור נחמד גולש חזק מאד , סגנון כוחני מהיר מאד לא מלוטש , נפל באוף פיסט בדיוק מהסיבה הזו , עבדתי קשה כדי לשפר את הסגנון שלי וממשיך לעבוד נראה לי שבעונה הבאה אוכל ללכת על הרעיון .
תודה רבה .

natyh

New member
חיפשתי טרק חורף סקי טורינג בדרך שבעת האגמים

מצאתי את האתר של קיריל .
התחום הזה דורש הרבה מאד היכרות וידע .
מי שמוביל טיולים כאלו הם מדריכי הרים , שילוב בין סקי וטיפוס ,
הלימודים הרשמיים להדרכת הרים דורשים שלוש שנים , יש מספר מקומות ללמוד .
לא כל מסלול מצריך אגב את הרמה הגבוהה ניתן לחפש מסלולים פשוטים עדיו צריך להכיר מצוין מזכ אויר שלג וסכנת מפולות .
כתבתי כאן שירשור דרך שבעת האגמים פירגון לבולגריה , בו רשמתי כל פיסת מידע אפשרית שיש ברשת השלב הבא נסיעה והצטרפות להכרת המקום בקיץ .
וכמובן פגישה באנשים המדוברים .

למעלה