מחפש רעיונות........

חופ שיה

New member
../images/Emo45.gifאפשר לומר שכיסית כל מה שיש בשוק כיום. :)

לטובת אוננות גברית. בפסטיבל הסקס היה דוכן של צעצועי מין מסילקון מיוחד גם לנשים וגם לגברים (רך ונעים). אחד הצעצועים היה דמוי נרתיק, הייתי חייבת להכניס אצבעות כדי להרגיש מה אתם אמורים להרגיש - וזה נראה ומרגיש לא רע בכלל. מישהו כבר התנסה בכאלו צעצועים? או שיקח לנו עוד כמה עשורים עד שבכלל תודו שאתם משתמשים בזה?

אני לא אשקר.

תמיד חשבתי לנסות כזה צעצוע, אבל לא יצא. מה גם שאני חושב על זה שאחר כך הצעצוע דורש ניקוי וזה עושה לי TURN

DE BE

New member
מחפש רעיונות........

מחפש רעיונות לאוננות גברית ביתית..... באיזה אביזרים ביתיים אפשר להעזר לאוננות? קראתי פעם שיש אתר שכזה. מישהו מכיר?

חופ שיה

New member
תגמור בחוץ ../images/Emo3.gif

אם הייתי גבר , הייתי חייבת לנסות.
תודה על השיתוף.:)

אני חושש להתאהב בו

אבל וואלה אם יזדמן לי סטוץ עם אחד כזה בשמחה אגב כמה זה עלה שם בפסטיבל ?

סטוץ?

מה זה? "דפוק וזרוק"?! ת'אמת עלית פה על סטארט-אפ, אפשר לעשות כאלה בכוסות חד פעמיות

seymore butts

New member
אביזר ביתי לאוננות גברית?

גם אני אשמח לשמוע על כך. לנשים מן הסתם יהיה יותר קל למצוא דברים כאלה כי אצלן גם הדבר הכי טריוויאלי עשוי לעשות את העבודה אם הוא רוטט. אבל אצלנו צריך מכניקה וחיכוך בתנועה...

DE BE

New member
../images/Emo178.gifחשבתי על משהו אחר...........

לא ללכת ולקנות מוצרים מוכנים........ משהו "עבודת יד"... משהו שיש בבית ואפשר להשתמש בו לאוננות מענגת האם מישהו ניסה / עשה / .....???????? כמו למשל לשכב באמבטיה ולהזרים מים מלמעלה על * * * ולגמור אולי סתם סיפורי חיכוך וזימה שבעזרתם גמרתם? ????????????

למעלה