מחפש רעיון...

מצב
הנושא נעול.

space1

New member
מחפש רעיון...

מחפש רעיון...
(כן, שמתי לב שזה לא פורום "עזרה בתכנון בניינים לאנשים נטולי רעיונות", אבל אני מנסה את מזלי בכמה מקומות). אז הרעיון הוא כזה: מדובר בבניין לאנשים שלא זכו להגשים את חלומם, שהוא להשתתף בתוכנית ריאלטי כלשהי, ולכן הם עוברים לגור בבניין מזכוכית שמאפשר לעוברי אורח להציץ לתוך ביתם. זה מתאפשר ע"י 2 גשרים חיצוניים שמקיפים את הבניין, וניתן לעלות אליהם ישירות מהרחוב. יש לי 2 שאלות: 1. מה הייתם משנים בבניין, על מנת להפוך אותו ליחודי/מעניין יותר? 2. מישהו אמר לי שכבר קיים בניין דומה לזה ליד החוף בתל אביב, ושכיום הבניין נטוש. זה מוכר למישהו?! תודה רבה לכל מי שירתם למאמץ...

נראה כמו עבודת סטודנטים.

מחפש רעיון...
(כן, שמתי לב שזה לא פורום "עזרה בתכנון בניינים לאנשים נטולי רעיונות", אבל אני מנסה את מזלי בכמה מקומות). אז הרעיון הוא כזה: מדובר בבניין לאנשים שלא זכו להגשים את חלומם, שהוא להשתתף בתוכנית ריאלטי כלשהי, ולכן הם עוברים לגור בבניין מזכוכית שמאפשר לעוברי אורח להציץ לתוך ביתם. זה מתאפשר ע"י 2 גשרים חיצוניים שמקיפים את הבניין, וניתן לעלות אליהם ישירות מהרחוב. יש לי 2 שאלות: 1. מה הייתם משנים בבניין, על מנת להפוך אותו ליחודי/מעניין יותר? 2. מישהו אמר לי שכבר קיים בניין דומה לזה ליד החוף בתל אביב, ושכיום הבניין נטוש. זה מוכר למישהו?! תודה רבה לכל מי שירתם למאמץ...
נראה כמו עבודת סטודנטים.
האסוציאציה שלי... חבית לפני שילוח לחלל. מה שמפריע לי זו בעיקר חוסר הפרופורציה בין החבית המאסיבית [אני מבין שהיא שקופה] לבית הבסיס הדק יחסית. הבניין נראה לא יציב. רעיונית, זה קצת מזכיר לי את הבניין של פיבקו במתחם הבורסה בר"ג.

גולי מ

New member
אולי התכוונו לקולוסיאום בככר אתרים

מחפש רעיון...
אולי התכוונו לקולוסיאום בככר אתרים

גולי מ

New member
אולי לא ללכת על המובן מאליו

מחפש רעיון...
לתת פרשנות קצת מופשטת/אבסטרקטית ל"ריאלטי" או "אקסהבציוניזם"...

space1

New member
תודה...

לתת פרשנות קצת מופשטת/אבסטרקטית ל"ריאלטי" או "אקסהבציוניזם"...
תודה...
אני שובר את הראש איך לתת לנושא הזה פרשנות מופשטת, אבל לא מצליח. יש לי כמה רעיונות, אבל אלו הדברים הכי צפוים שיכולים להיות (או שיותר יתאימו לקריקטורות, כמו לשים אנשים בכלובים בגן חיות והקהל זורק להם בוטנים
)

כלובים בגן חיות?

תודה...
אני שובר את הראש איך לתת לנושא הזה פרשנות מופשטת, אבל לא מצליח. יש לי כמה רעיונות, אבל אלו הדברים הכי צפוים שיכולים להיות (או שיותר יתאימו לקריקטורות, כמו לשים אנשים בכלובים בגן חיות והקהל זורק להם בוטנים
)
כלובים בגן חיות?
דווקא נראה כמו הבחנה לא רעה. זה הרעיון בתכניות הריאליטי. תכניות אלו אמורות לספק לנו [הצופים] את הצורך שלנו במציצנות. הבחנה נוספת... הצופה הוא העיקר. תכניות הריאליטי הן בשביל הצופה ולא בשביל המשתתף. זו הפרוגרמה שאני הייתי יוצא איתה לדרך.

space1

New member
תודה לשניכם! ../images/Emo8.gif

כלובים בגן חיות?
דווקא נראה כמו הבחנה לא רעה. זה הרעיון בתכניות הריאליטי. תכניות אלו אמורות לספק לנו [הצופים] את הצורך שלנו במציצנות. הבחנה נוספת... הצופה הוא העיקר. תכניות הריאליטי הן בשביל הצופה ולא בשביל המשתתף. זו הפרוגרמה שאני הייתי יוצא איתה לדרך.
תודה לשניכם!

גולי מ

New member
נסה את הדיכוטומיה בין חוץ ופנים

תודה...
)
נסה את הדיכוטומיה בין חוץ ופנים
וחדד את ההבדל/שונות/דימיון/זהות בין חלל פרטי וציבורי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה