מחפש רכב שטח

RainMan18

New member
מחפש רכב שטח

אני רוצה לקנות רכב שטח שהוא יהיה הרכב השני במשפחה רצוי דיזל אבל שלא יהיה עגלה כמו הגלאופר מה ההמלצה שלכם

teen17

New member
אתה מעונין באוטו חדש 2002?

ובכלל, מה אתה רוצה/מצפה מהאוטו שאותו אתה מעונין לקנות? וכמה אתה מוכן להשקיע בו?

RainMan18

New member
יד שניה סכום שלא עולה 120,000

אני רוצה רכב שתיהיה לו יכולת שטח ושהוא לא יזחול על הכביש שיהיה לו כוח ושהוא יהיה דיזל

-רוני-

New member
השמיים הם הגבול בסכום זה

תראה כל רכבי השטח ואני מתכוון ג´יפים ג´יפים ולא ג´יפונים שווים פחות או יותר מיציבושי פאגר´ו טרופר טארנו וכ"ד הם נהדרים על הכביש אך יש יתרון קטן לפאגרו אך בשטח הם אותו דבר מה שחשוב בשטח זה הנהג.

RainMan18

New member
אתה יודע במקרה מחירים

כמה עולה וכמה כ"ס יש לכול אחד מהם למה נסעתי על טרארנו 95 ידני הוא עגלה על הכביש כבד ולא מצליח לזוז השאלה היא איך הכלים האלה על הכביש כי רוב הזמן אני נוסע על כבישים ולא בדיונות

-רוני-

New member
אין מה להשוות נוחות נסיעה

בין ג´יפ לרכב פרטי הג´יפ יותר גבוה ומערכת הקפיצים והבולמים קשים יותר מפני שהם אמורים לעבוד גם בשטח ומכאן שהם יותר קשים וקשוחים, ניראה לי שהמיצבושי פאג´רו יתן לך תשובה לנוחות אך הוא נופל מהאחרים בשטח טכני לדוגמא: איסוזו טרופר: מיציבושי פאגרו בכביש ועיר 4 5 שטח קל 4.4 5 שטח טכני 4.4 3.5 אמינות ואחזקה 4.5 4.5 לגבי מחירון רכב יש לינקים וקישורים שמובילים למחירון בתחילת העמוד תבדוק את המחירים של: טיוטה לנד קרוזר פראדו, וניסן פטרול מעולות אך אני חושב שמעל לתקציב שלך.

hagail

New member
ל RainMan18

ב- 120 אלף אתה יכול לקנות טראנו 98 99 קצר לדגמים אלה יש יותר כ"ס מאשר לדגם 95 (אני חושב שזה בגלל תוספת של אינטרקולר אבל אני לא בטוח). מומלץ גם פאג´רו כמובן או איסוזו. לפאג´רו יש נעילה אחורית אבל הוא פחות מרווח מהטראנו . לטראנו יש לימטד-סליפ אבל בנוסף מהלך מתלה גדול יותר מלפג´רו. ניתן לרכוש במחיר זה גם דיסקו אבל האמינותו נמוכה משל היפניות.

-רוני-

New member
הוא לא רוצא טארנו

O.K הגענו לאותו פיתרון או פאג´רו או טרופר,

hagail

New member
הוא לא יודע מה הוא רוצה.

במחיר שהוא ציין ניתן לקנות טראנו חדש יותר שהסחיבה שלו טובה יותר ובהרבה מהדגם של 95 . מה גם שהסחירות של הטראנו טובה מאוד (הטראבו נימכר מהר מאוד ).

-רוני-

New member
יבדוק ישווה ויחליט ונגיד לו

מברוק ואולי יבוא איתנו לטיול

RainMan18

New member
תודה לכול המגיבים

בכול אופן נראה לי אני ילך על הטורפר הוא יותר נוח מהפראדו לדעתי ואני כרגע קבעתי נסיעת מבחן על טראנו וטרופר נראה מה יגמר תודה על העצות בכול אופן

דני101

New member
לדעתי בכל זאת פראדו עדיף

אם ההתלבטות היא בין פראדו לטרופר, הפראדו לדעתי עדיף, ולו מהסיבה שהוא בא עם נעילות דיפרנציאל מרכזית ואחורית שעושות את ההבדל בשטח.

teen17

New member
צודק בכל מילה

הפראדו הוא תותח בשטח. חוץ מזה קראתי לפני יום או יומיים שיש מלא מלא מלא בעיות עם הטרופר.

hagail

New member
גם לטיוטה יש תקלות.

אני יודע שגם בטויוטה יש בעיות כמו למשל : ציריות שנשברו , גירים שהלכו אבל ההבדל הגדול הוא בשרות ובאחריות . ממה שאני שומע UMI הם על הפנים לאומת זאת טיוטה די בסדר. אבל אין מה להשוות הטויוטה הרבה יותר יקר מהאיסוזו.

למעלה