מחפש רכב עד 12000 שח

shaidavid

New member
מחפש רכב עד 12000 שח

היי מבקש עצה לגבי קניית רכב קטן וחסכוני למטרות נסיעה בעיר בעיקר בתקציב של 12000 שקל

eran_le

New member
סיטרואן סקסו, פיג'ו 106, פיאט אונו

הן קטנות, זולות וחסכוניות (עם המנועים הקטנים שלהן, לא 1.6 ב 106 למשל). דווקא למרות התדמית השלילית מבחינת אמינות, אני מכיר 3 עם מכוניות כאלה שעלו כ 10K, כולן בסדר גמור.

epsilon73

New member
יש 106 או סקסו במחיר הזה ../images/Emo35.gif

נראה לי הסיכוי למצוא AX או 205 במצב טוב במחיר הזה גבוהה בהרבה.
אפסילון.

eran_le

New member
כן, אמור להתאים בסביבות ה 96 ומטה

לדעתי ה AX מיושנת מדי. 205 גם מתאימה :)

epsilon73

New member
AX=205

אם פסלת אחת על מיושנת תפסול גם את השניה לא
אפסילון.

eran_le

New member
יש משהו בדבריך ../images/Emo13.gif אבל...

הן מבוססות על אותה הפלטפורמה? ה AX הוחלפה כבר פעמיים, ע"י הסקסו וה C2 (או ה C1?) ויוצרה עד 96 אם אני זוכר נכון. ה 205 נראית גדולה יותר, הוחלפה ע"י ה 206, ויוצרה עוד אחרי (עד 2000? 205 Forever הם קראו לזה), ואף שופרה בשנים האחרונות לייצורה, כך שלכן אני מניח שהיא קצת יותר מודרנית מה AX...

epsilon73

New member
תגדיר שיפור ../images/Emo35.gif

איזה פישורים היו ל 205
FOREVER
שמה היה בה
גאנטים סגסוגת מקוריים וחלונות חשמל
עדין היה לה אותו דש בורד מתפרק מעפן. לשתיהן (205 ו AX) אותו בסיס מכאני, ה AX קטנה יותר מה 205 ולמעשה לא היתה לה מקבילה מפזו עד כמה שאני זוכר מימדים ולמרות זאת היום, ניתן להתיחס עליהן באותה נשימה. ה 106 והסקסו הן המקבילות אחת של השניה. המקבילה של ה C2 היא ה 1007
דרור זי.

סיטה 1997

New member
סיטרואן AX

לי יש אחת ולדעתי ה-AX עונה על הדרישות שלך היא קטנה (אפילו מעט קטנה יותר מהקטנות האחרות מה שמהווה יתרון משמעותי בחניה בת"א) המחיר שלה נמוך יחסית לתמורה - היא זריזה (ב-1.4), כייפית לנהיגה (גיר צרפתי), חסכונית בדלק (11-12 ק"מ לליטר בעיר בפקקים, יותר מחוץ לעיר) צריך כמובן למצוא אחת שמורה כי זה בכל זאת רכב צרפתי שלי אצלי כבר 4 שנים ואני מרוצה את האמת בימים אלה את מוכרת אותה אבל המחירון הוא משהו כמו 15,000 ש"ח

למעלה