מחפש רוקד

ל-קוקו

תוכל למצוא בפורום זה רוקד, ואם תתנהג יפה גם רוקדת. המדור לאיתור קרובים בהנהלת : מירי.

אני מחפש רוקדת

לכבוד המדור לאיתור נעלמים אני מחפש דחוף רוקדת: בשם מירי לוי. כתובת גיל מספק נעליים מצב השיניים היכן רוקדת מצב משפחתי צבע עיניים השכלה האם אוכלת זחוג? דחוף , לפני חידת יום שישי.

ונניח שמצאת אותה

מה תעשה איתה ? האם תרקוד איתה "עצי הצפצפות" ? - יהיה לך קשה להרים אותה, היא גבוהה ממך. האם תרקוד איתה "הגבעות הכחולות" ? יהיה לך קשה ל"מעוך", לא תגיע. נ.ב. : יענקל´ה - יצא לך טעות פרוידנית : "מספק נעליים", מעניין, לא ? בחיוך שובב מתובל בזחוג. מירי.

stivgold

New member
למירי ויענקלה

יש היום נעליים עם הגבהה, (יעני גק פנימי) לא להתחמק, אשמח לראותכם מחוללים יחד. תעשו "היסטוריה"

למירי - אוהו , איזו שאלה?

בעצי הצפצפות והגבעות הכחולות - אתחלף עם יום טוב, מי מועך בזמן הרקדה. צריך להנות מן הריקוד. וכבר קראת מה כתבה חברה בפורום - גברים לא יכולים לבצע שתי משימות בו-זמנית . ואשר ל"מספק הנעליים", באמת טעות פרוידאנית, נמנעתי מכתיבת המילה מספר , מחשש לאסוציאציות שליליות , אבל יצא לי מספח - מספק דומה למפסק. ועוד עלולים לחשוב , שהתענינתי במפסק הרגליים.

ששי - זו לא מחלה

אני מרחם מאוד על האימפוטנטים. הם חרמנא בטלן השולחן עמוס מאכלים טעימים - אבל רחמנות - אין להם שיניים.

למעלה