מחפש רופא

bkl12

New member
מחפש רופא

שלום עליכם , אני מחפש רופא המומחה בפסיכיאטריה ובטיפול בצמחי מרפא.

bkl12

New member
היי

היי, אני גר באזור אשקלון אשדוד כך שהעדיפות היא לרופאים מהמרכז/ הדרום אבל אשמח לשמוע גם על רופאים מאזורים אחרים.

ub8

New member
אפשר לשאול למה דוקא את השילוב הזה

פסיכיאטר ומטפל בצמחי מרפא ?

bkl12

New member
היי

אני סובל מ ocd , חרדות ,ומתח רב לוקח "סרוקסט" שעוזר אבל לא מספיק. רציתי לבדוק אם אפשר בנוסף לקבל עזרה מצמחי מרפא. בגלל זה חשבתי לחפש את השילוב הזה.

אתה צודק בניסיון לשלב

או למצוא מישהו שיכול לתת גם וגם כדי שלא יווצר עומס או "ניגוד אנטרסים".. לא בטוח שקיים מטפל כזה ספציפי אבל יש מגוון טיפולים אחרים היכולים לעזור ואפשר למצוא מטפל/תחום אחרים אותם תוכל לשלב עם הסרוקסט באזור שלך (מטופלים שהגיעו אלי עם בעיות ותרופות דומות, ביקשו וקיבלו "אישור" מהרופא המטפל)

ub8

New member
קשה לי להאמין שניתן למצא שילוב כזה.

האם ניסיתי משהו מתחום הפסיכולוגיה ההתנהגותית ? אולי בשילוב עם ביופידבק זה יכול ללמד אותך לשלוט במה שקורה לך. תנסה לדבר עם מטפלים מומחים בתחומים הנ"ל.

Assaf Feldman

New member
האמת, לא חושב שתמצא אדם כזה

בפסיכיאטריה הטיפול הוא בעיקר תרופתי, דבר שלא הולך ביחד עם צמחי מרפא. מעולם לא שמעתי על פסיכאטר שנותן צמחי מרפא...

bkl12

New member
היי

לא יכול להיות שילוב בין תרופה לצמחי מרפא ?

0 אור 0

New member
שילוב לא פשוט שדורש מומחיות מיוחדת

לא פעם תרופות וצמחים שמיועדים לטפל באותה בעיה מבוססים על אותו מנגנון ו/או סותרים זה את זה, בשני המקרים הצירוף בעייתי מבחינת התאמת המינונים. מה שכן ניתן, אם תמצא מומחה כזה שחשבת עליו או פסיכיאטר שמוכן לשתף פעולה עם ההרבליסט, הוא לנסות לתת תערובת צמחים במקום התרופה. לא פשוט

bkl12

New member
אוקיי

אוקיי , תודה לכולם , עזרתם לי להבין את העניין יותר טוב , אני אפגש עם רופא מקופ"ח (משלימה) ואתייעץ גם איתו.

למעלה