מחפש קלפים

impale

New member
מחפש קלפים

קודם כל אני יודע מראש שהדק הזה לא יעבוד אבל עד שהארפ ווריאר פוגו קונטרול יהיה מוכן (AKA כאשר דידי אסיילנט יפלו מהשמיים) אני רוצה לבנות דק שלא באמת מנצח אבל הוא זוהר וכיף לשחק בו בכל מקרה אני צריך את הקלף הזה: http://store1.yimg.com/I/my1stop2shop_1871_525108676 ואת שאר חבריו המגנטים =) אם יש לכם אותם (מקורי ובאנגלית) דברו איתי במסן [email protected] העדפה לאנשים מהטורנירים בראשון סלש אשדודים ולא גד. (לא אישי פשוט אתה מעריך מחיר לפי זוהר ונראה לי שתיתן על הסטינקים האלה הערכה גבוה פי 8 ממה שהם שווים בתכלס ><")

Rnamon

New member
-.- טוסט

אתה מצפה שמישהו פשוט יתן לך את כל המגנטים ואת וולקריון תמורת סטינקים? זה פרומו ממשחק שלא מיצרים יותר...אני ידגיש פרומו (1) סיקרט (2) ממשחק שלא מיצרים עוד (3) ישן ביותר (4) (4 סיבות טובות למה הקלף הזה שווה קצת טיפה מקלף קומן פשוט) אם הם היו סטינקים לא היה לי בעיה להביא לך את הגמה שלי אבל אני אוהב אותו ^-^ הוא חמוד...ועגול...וורוד...

impale

New member
האממ?

אוקי אני לא מבקשר מתנה.... אני מוכן להציע מחיר.. אבל מחיר הגיוני זה שהם סיקרטים פרומויים שלא מייצרים לא מסביר את זה שכבר השגתי סט אחד במחיר אפס (בסביבות ה 20 שקלים כל הסט) ועוד 2 חלקים אני משיג מיוני על החלפה.. נראה של מה... הבעיה היא לא מחיא האמת שגם ב 80 שקל שזאת הערכה שמרום נתן לי. הייתי מסכים לקנות אותם אבל אנשים שרוצים עליהם 150 + שילכו להזדיין כי בתכלס זה סיקרטים פרומויים שלא מגיעים לרמה של 99 אחוז מהקומונים היום. מפלצת 1400 התקפה בלי אפקט.. יופי.. אני כנראה השחקן היחידי בהיסטוריה של המשחק (לפחות בארץ.) שמכיר תחוקים משחק כבר הרבה זמן ורוצה לבנות בשביל הכיף דק כזה משעשע =) הבעיה ביא שאתה למשל תרצה כ 70 על כל חלק כי אתה אוהב זוהרים כי הם זוהרים ויקרים באינטרנט.. ובארץ בתכלס השווי של קלף תלוי גם ביעילות שלו ובקטע הזה מגנטים מקבלים 0

Rnamon

New member
הם באמת לא יעילים...

ומה זמן אתה משחק באמת? אני משחק כבר 6 שנים ^-^ מהימים הנחמדים שאף אחד לא הכיר בכלל את המשחק בארץ כי לא היה אותו בכלל והביאו לי קלפים מחו"ל...

impale

New member
LOL

לאלא התקופה ששחקת בתת רמה לבד לא נשחשבת. רק מרגע שהתחיל העניין בראשון יוגיהו באמת התחיל בשביל הישראלים.... לפני זה היה רק תת רמה.. לא היה כלום זה שלמישהו יש קלפים ויודע את החוקים לא הופך אותו לשחק. השאלה היא מתי התחלת לשחק בטורנירים!? (אגב יש לכם מספיק שחקנים בירושליים למה שלא תפתחו טורניר ירושלמי בעונה הבאה ^^)

Rnamon

New member
היה לנו את המוקדמות -.-

ומי בכלל אתה שתקבע מה מגדיר שחקן או לא... ותאמין לי יש הרבה אנשים שאני בטוח מבינים הרבה יותר ממך בחוקים... SO...רילקס ^^"

impale

New member
הגדרה שלי?

זו לא ההגדרה שלי.. זו ההגדרה של עידו.. ואת המוקדמות בירושלים תתחוף לתחת. אני שמעתי מעידן שלא שחקת מולו או מול גל או מול שום שחקן שאשכרה יודע תחוקים מאלו שהיו בירושלים.

Rnamon

New member
עידן אמר לך?

תן לי להבין עידן בעצמו אמר לך שהוא לא שיחק מולי במוקדמות שם ושלא ניצחתי אותו? אני מצתער לבסר לך שיחקתי מול עידן במוקדמות וניצחתי אותו... ומעולם לא אמרתי שאני הכי טוב בעולם בגלל וותק או משהו כזה...אני לא אמרתי שאני הכי טוב...אני רק חושב שהגדרות שלך ושל עידו(עיד-מה? אני לא אוהב בכלל את ההגדרות שלו לשום דבר הוא לא מחליט בגרוש על שום דבר) בכלל לא נכונות...וחבל לתפוס גובה על סמך כלום...אז תירגע...תנשום עמוק...ותירגע ^-^

impale

New member
האממממ

לי נאמר שלא שחקת מול אף אחד רציני. אם זה לא נכון אז המודיעים שלי (עידן במקרה זה) איכזבו. עדיין הם אחלה ^^ דבר שני "לתפוס גובה" אני מתנצל מרא אם מישהו קיבל רושם שאני בכלל מנסה לתפוס גובה.. אני פשוט מנסה להחיות כאן ^^ אני תמיד רגוע =) וכן עידן אמר לי את זה. והאמממ קשה לך להסכים לעידו..כי הרבה פעמים הוא מציק לחינם אבל הוא עדיין הגיע לאליפות העולם ועם דק מקורי ומדליק. וגרם לשליש מהדואליסטים בישראל לעשות גק הגנתי עם סורמים..

idanem

New member
אני מגיב להודעה הזאת

אבל מתייחס בתגובה הזאת לכל השרשור! דבר ראשון! תרגעו שניכם! אתם לא היחידים שמשחקים ויודעים את החוקים, יש המון בארץ!..פשוט מפוזרים מדי.. בטורנירים אפשר לראות את זה! דבר שני, לגבי המגנטים...הם מאוד נדירים ואפילו שהם לא הכי חזקים ויעילים בעולם..לאנשים יש הערכה גבוהה מאוד לנדירים! ביחוד לכאלה שלא מציירים כבר! אז בעד סטינקים אתה בחיים לא תצליח (לדעתי..) להחליף כאלה קלפים..אלא אם כן תרמה ילדים קטנים שבטעות איכשהו השיגו אותם ולא יודעים את הערך שלהם.. כמו שבאחד הטורנירים אדם אנונימי ומתלהב בא אליי עם ג'ינזו מקורי מול העיניים ושאג: "תראו מה השגתי!!!" אני: "מאיפה?" הוא: "החלפתי עם הילד הקטן שם בעד רד אייז בלק דרגון מזוייף!!" אני: "חח.." עכשיו, זה ממש..אבל ממש! לא חשוב כמה זמן אתה משחק רנאמון..כי בתכלס, אני יכול למצוא לך בשניות שחקנים שהם פי שמונה ממך ברמה ומשחקים חצי זמן ממה שאתה משחק..(טוב..אולי לא אני, אבל אימפייל כן..הוא מכיר יותר שחקנים!) אז בקיצור..תרגיעו שניכם

impale

New member
לדוגמה עידו\עידן\גל

והאמממ אני לא השגתי אותם על סתם סטינקים ^^ אני לא מרמה אנשים נתתי פרומויים סיקרטים אחרים תמורתם ^^

idanem

New member
הו..תודה על המחמאות ^^

אבל אף פעם לא ראית אותי משחק
בנאדם הגון, תבורך. ואם ככה אז בסדר..

idanem

New member
אתה יודע..

עכשיו אני מפחד לבוא לטורניר הקטן באשדוד שרצית לארגן בביתך בטח כל מי שתביא יהיה איזה אלוף הארץ לשעבר או משו כזה.. אני לא כזה טוב רק שתדע!

impale

New member
בע ^^^

האמת שדברתי על עידן אחר מירושלים.גד יודע על מי אני מדבר ^^ אבל בתכללס אני לא קובע מי שחקן יותר טוב לפי זמן משחק או קלפים הכי טובים כי בדרך כלל זה ותק וכסף מקנים לדעתי שחקן טוב הוא פשוט שחקן שאני רואה שלא עושה שגיאות מפגרות . לפחות לא יותר ממני ^^ והאמממממממממ אל תדאג ממש לא אלופי הארץ.. ובמיוחד לא בבאן כרגע XD לפני שהסטרקצר וריאר יוצא חסרים לי 5 קלפים בסיסיים ^^

idanem

New member
כן..זה היה בצחוק ../images/Emo8.gif

זהו..שעזוב את הדק שלי וכמה זמן אני משחק, אני עושה המון שגיאות בגלל שאני שוכח איזה קלפים שמתי כשהם הפוכים, ואז אני שוכח להפעיל אותם כשצריך...
וגם, לפני שזה יערך..במידה וזה יערך..אתה תצטרך לשלוח לי את כל מה שבבאן כרגע כדי לדעת מה להוציא..כי לי ולחבר שלי לא ממש איכפת מה הבאן אומר..כאילו, איכפת בערך..ממה שאנחנו זוכרים אנחנו עושים..ונראה לי שאנחנו זוכרים רק שאסור יותר ממונסטר ריבורן אחד בחפיסה..זה הכל

impale

New member
קלי קלות ^^

האממממ הבאן הרבה יותר גדול ממונסטר ריבורן ובבאן מונסטר ריבורן זה לא אחד לדק זה 0 ^^ הינה לינק מהאתר הרשמי ^^ http://www.upperdeckentertainment.com/yugioh/en/forb_advanced.aspx הינה הבאן עצמו: I. Forbidden Cards You cannot use these cards in your Deck, Fusion Deck or Side Deck. Black Luster Soldier - Envoy of the Beginning Butterfly Dagger - Elma Change of Heart Chaos Emperor Dragon - Envoy of the End Delinquent Duo Fiber Jar Graceful Charity Harpie's Feather Duster Imperial Order Magical Scientist Makyura the Destructor Mirage of Nightmare Mirror Force Monster Reborn Painful Choice Pot of Greed Raigeki Ring of Destruction Sinister Serpent The Forceful Sentry Tribe-Infecting Virus Witch of the Black Forest Yata-Garasu II. Limited Cards You can ONLY use one of the following cards in the Deck, Fusion Deck & Side Deck combined. Book of Moon Book of Taiyou Breaker the Magical Warrior Call of the Haunted Card Destruction Ceasefire Confiscation Cyber Jar D. D. Warrior Lady Dark Hole Dark Magician of Chaos Deck Devastation Virus Exchange of the Spirit (Available at Shonen Jump's Elemental Energy Sneak Preview!) Exiled Force Exodia the Forbidden One Heavy Storm Injection Fairy Lily Jinzo Left Arm of the Forbidden One Left Leg of the Forbidden One Lightning Vortex Limiter Removal Mage Power Magic Cylinder Magician of Faith Metamorphosis Morphing Jar Mystical Space Typhoon Night Assailant Nobleman of Crossout Premature Burial Protector of the Sanctuary Reckless Greed Reflect Bounder Right Arm of the Forbidden One Right Leg of the Forbidden One Sacred Phoenix of Nephthys Sangan Scapegoat Snatch Steal Swords of Revealing Light Thousand-Eyes Restrict Torrential Tribute Tsukuyomi Twin-Headed Behemoth United We Stand III. Semi-Limited Cards You can ONLY use two of the following cards in the Deck, Fusion Deck & Side Deck combined. Abyss Soldier Creature Swap Emergency Provisions Good Goblin Housekeeping Gravity Bind Last Turn Level Limit - Area B Manticore of Darkness Reinforcement of the Army Upstart Goblin תהנו!

idanem

New member
הבני זונות!!

מה זה כל הקלפים האלה שצריך להעיף??? צ'יינג' ומונסטר?!?! מה הם השתגעו?? טוב נו..גם ככה אלה לא יוצאים לי הרבה ומה יעזור למישהו 2 גראוויטי בינד בחפיסה?

impale

New member
דק הגנתי.

משמש ב2 גרוויטי ו2 לבל לימיט ועכשיו מותר 2 כדי לאזן כי פעם טייפון היה מותר 3 והיום מותר אחד ובתכלס תראה הם מאזנים תמחשק כמו שאמפרור בבאן מפלצת 3000 התקפה זימון מיוחד יחסית קל ואפקט טוב ><" וגם צינג לא מאוזן יש לו היום תחליף אותודבר אבל אפשר רק מפלצות פייס אפ וזה עולה 800 חיים

../images/Emo6.gif [לכולכם]

מה, אתם נורמליים? למה לא ביקשתם הקפצה של השרשור או משהו? אם זה לא מפריע לכם, אז ניחא (אחרת מסר אחד אלי יכול לפתור זאת). [לא לכולכם (וזו לא אפליה, אלא העדפה מתקנת
)] "טורניר קטן באשדוד" ואני לא יודעת?
פרזיט, תזכור שאני יכולה לברר איפה אתה גר ולשלוח לשם את שיעה [או איך שלא כותבים את השם שלו. ואגב, נחש מה? מתברר שהוא מלמד גם את אחי].
*מעבירה יד על הגרון ומסננת ' חכה-חכה' בצורה ערסית*

impale

New member
שייע! והוא שולט!

למרות שהוא מסריח ואין לו אצבעות ברגליים והוא מלמד גרוע.. הוא מרשה לתלמידים לצאת מהשיעורים שלו ><" מצידו אם תתכונני לסד ותצליחי בכיתה =>תבריזי XD אגב ראיתי היום את אנטולי ואמרתי לו שחבל שלא עברתי לטכם =(

למעלה