מחפש קוניור שמש\ג'נדיה או קוואקר מו

idohasson

New member
מחפש קוניור שמש\ג'נדיה או קוואקר מו

אהלן, אני מחפש קוניור שמש\ג'נדיה או קוואקר מוחתם על רמה, צעיר ומטופח. למישהו יש מה להציע לי?

אני יכול למכור לך קוואקר האכלת יד

בן שנה האכלת יד +כלוב וציוד.מדבר ושר!! 800 שקל.!! מצאת מחיר זול יותר תקנה משם!! בהצלחה!!

idohasson

New member
הקןןאקר שלך לא בן שנה

הקוואקר שלך לא בן שנה, בהוא בן שנתיים וחצי. וגם אם הוא היה בן שנה, המחיר מוגזם ואני רוצה צעיר יותר.

אני לא מוכר את הקוואקר שלי ממש לא

יש לי בחנות קוואקר בן שנה זה המחיר רוצה תקנה לא רוצה אל תקנה!!! שום תוכון ושום תוכי שיש לי בבית לא למכירה!! אם אתה מחפש משהו בזול סע לכפא קאסם!!(לא היתי קונה משם אפילו תוכון) החלטה שלך מה אתה מחפש!! כל טוב!!

tomer153

New member
לא חייב ליסוע לקאסם בשביל לקנות

קווקר+כלוב ב600-550 שקל ממגדל אמין. המחיר שדפקת הוא מופרז ביותר.. היום מחירי הקווקר בירידה עצומה הם מתחילים להתרבות כמו דררות בטבע.. מחיר לקווקר מוחתם ברמה מטובע 450-550 גג. כלוב שראוי לקווקר 150-100 גג. המחירים שלך הם מחירי חנות ולא מחירי פורום\מגדלים וכנראה שפה לא יילך לך אנשים לא תמימים כמו פעם שקונים תוכון ב40 שקל..

למשל תוכונים אני מוכר הכי בזול

זוג תוכונים +כלוב וציוד ב70 שקל!! תוכון האכלת יד ב35 שקל!! זוג פינקים וכלוב ב70 שקל. מצאת זול יותר ? תקנה!! אנשים מחפשים דברים בזול לא מוכנים להשקיע ואז באים בתלונות שחלילה מת להם התוכון או התוכי! תלוי מהיכן קונים ומה קונים. שבוע טוב

tomer153

New member
כנס כתבתי מגילה

תלוי איזה כלוב אתה מביא.. יש כלובים ב10 שקלים שקונים מנתי דבש (הקטן הזה עם הנדנדה העגולה והמקל ואני בטוח שאתה מוכר עם כלובים כאלה) אז זה יוצא שהזוג תוכונים 60 והכלוב 10 שזה בכלל לא זול.. אני מוכר זוג תוכונים וכלוב ב60 שקל מה תגיד על זה? בקשר לתוכון האכלת יד אני לא חושב שהוא באמת האכלת יד כי בן אדם שהאכיל בדייסה ומזרק תוכון חודש לא ימכור אותו ב35 שקל אלא ב50 שקל ומעלה, בטח התוכון שאתה מוכר מורגל וגזור כנפיים (לא בעיה בתוכונים לעשות את זה, לכן המכירה שלך "זולה") פינקים עולים כיום 15-12 לאחד כלוב בשבילהם 10 שקל אז אל תבלבל תמוח. תאמין לי שמגדל שיש לו לטפל ב20-30 ציפורים יותר שווה לקנות אצלו מאשר חנות שיש לה לטפל ב100-200 ציפורים שמאכילה אותם בתערובות בסיס ולא משקיעה בהם כמו מגדלים שמביאים ירקות פירות מזון ביצים וכו' חוץ מהתערובת הבסיסית.. אז אל תבלבל תמוח

אני מגדל תוכים ותוכונים כבר 6 שנים

בס"ד ואף אחד לא מטפל בתוכים שלו כמו שאני מטפל בהם! התוכים שלי ברוך השם בריאים וניזונים מאוכל טרי יום יום! אתה בא ללמד אותי מה זה לגדל תוכים ותוכונים? חחחחחחחחח בוא אליי אני יעביר לך שיעור חינם. ותראה איזה רמה הם נמצאים. באיזה תנאים מעולים הם חיים. וכולם אצלי בתוך הבית בכלובים גדולים. ולא אני לא גוזר להם כנפים. אני מחתים אותם בידים שלי. ובחנות שלי אים 100 ציפורים כמו שאתה מדמיין לעצמך. יש 4 כלובים קטנים עם תוכונים ופינקים. ואני ראיתי איך אנשים "מטפלים" בתוכים ובתוכונים שלהם. ממש "טיפול" מסור. המכירה שלי זולה יודע למה? כי אני רוצה קליינטים ולא מוכר חארטות. כמו שאחרים מוכרים לפראיירים כמוך למשל... שחושב שהוא יודע הכל בתוכונים ותוכים. אז לפני שאתה מטיח ביקורת תבוא תראה כמה תוכים ותוכונים יש לי. ואז תחזור לפה תרשום באמת מה ראית אצלי. ותודה לאל הטיפול שאני נותן להם. לא ראיתי אצל אף אחד. ועובדה כולם כולם ממני כי כולם מכירים אותי ויודעים מה יש לי!! אז בחייך שתה מים קרים ואל תבלבל לנו במח! לילה טוב

כלובים ב10 שקל? חחחחחחחחחחחחחח

בס"ד בן אדם אתה מצחיק ברמות חחחחחחחחחח הכלובים שאני מוכר הם ב35 שקל ומגיעים עד ל1000 שקל של פרפלסט. הכלובים של הארות הגדולים.(נשמע זול נכון) ככה אני מביא קלינטים אין הרבה מה לעשות. מה אני נראה לך שוק או פושט רגל? את הכלובים של 10 שקל ואת כל מה שרשמת אתה יודע איפה למצוא בשוק כפר קאסם כל הציפורים שם חולים ולא מחזיקים מעמד בכלל. שם אתה יכול למצוא כלובים ב10 שקל תוכונים ב10 שקל. וג'אקו ב1000 שקל ועוד ועוד רק תקח. והם גמישים כמו גומי..! תאמין לי ככה זה אנשים שמחפשים בזול בסוף נדפקים.. שבוע טוב

tomer153

New member
חיפשתי לך קצת בפורומים ובלוחות..

הנה מה שמצאתי קוניור שמש- 050-8993141 מאזור נתניה 1,200 שקל גמיש קוניור שמש- 050-7626263 מאזור הצפון 1,300 שקל קוניור שמש- 050-6282608 בן שנה ומדבר 1,200 שקל קוניור ג'נדיה- 050-3057217 טבעת סגורה (מומלץ תוכי ברמה גבוהה)

ואווווו איזה מחירים בשמיים. השתגעו.

בס"ד ואתה טוען שאני יקר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בוא ידידי אני אמכור לך קוניור שמש האכלת יד ב800 שקל! איזה מחירים דפקו שם מה זה מניות בבורסה? מודעות מהסוג הזה מחפשים הרבה פראיירים. ויש הרבה פראיירים שקונים ואז מבינים שדפקו אותם. שבוע טוב

tomer153

New member
../images/Emo2.gif

אני רק חיפשתי לו לא אמרתי לו שהמחירים טובים או שאני מוכר את זה לבן אדם שמחפש קוניורים, תתקשר למספר עם הקוניור ג'נדיה זה ה-ת-ו-כ-י בשבילך ממש מושקע אני מכיר תמגדלת ממש פצצה והמחיר טוב

idohasson

New member
יש לך קוניור שמש מוחתם ב 800?

קניתי. בן כמה, בדוק מין? מוחתם על רמה גבוה לא חרטא?

tomer153

New member
כנס

תלך על הג'נדיה הוא ב900 או 800 (לא זוכר) מוחתם ברמה גבוהה טבעת סגורה שוכב על הגב אני מכיר את המגדלת מומלץ בחום

idohasson

New member
באמת תודה רבה.

דיברתי עם הגברת עם הקוניור ג'נדיה, וכניראה מצאתי לי תוכי =]

tomer153

New member
תתחדש

חחח יפהה תוכי על רמה באמת לא תתחרט אם אתה רוצה תמונות שלו תן לי תמייל שלך

idohasson

New member
כנס!

מאיפה אתה מכיר את הבחורה הזו? [email protected] אם יש לך גם את התמונות של הקוניור שמש שהיא מדברת עליו שלח תודה =)

למעלה