מחפש צלמת

מחפש צלמת

שלום לכולם אני חדש כאן (ולמעשה חדש באופן כללי בעולם הפורומים).
יש לי ידידה בחו"ל שאנחנו כבר תקופה מאוד ארוכה מתכתבים במיילים מיניים והחלפת תמונות. אני רוצה לשלוח לה תמונות (ואולי גם סרטון וידאו קצר) ברמה קצת יותר טובה מאשר לצלם את עצמי.
האם הפורום הזה יהיה מקום טוב למצוא מישהי שתיהיה מוכנה לצלם אותי?
הוספתי תמונה שלי כאן למקרה שזה יעזור (חשבתי שזה לא יכול להזיק)
או שאולי יש לכם המלצות אחרות
תודה
תומר

Tangirl

New member
והצלמת יכולה להיות מכוערת אש ולא סקסית?

אבל מוכשרת?

בחיי

שזה לא משמח אותי אפילו לשניה

Just Schlong

New member
היי פאתט

יותר טוב שתכתוב שאתה מחפש זיון, זו לא בושה. אבל זו לא גאווה גדולה אם פרסמת את התמונה בשביל לקבל חיזוקים לאגו רצוץ. צא מהסרט, גופות כמו שלך אפשר למצוא בהקלקה פשוטה באינטרנט, לא צריכים את הפורום הזה בשביל לחזות ב"פלא".

"הוספתי תמונה שלי כאן למקרה שזה יעזור (חשבתי שזה לא יכול להזיק)"

אין, גדול אתה! (וגם פאתט ברמות אחרות).

redredhead

New member
אתה כל כך נחרץ גם עם נשים?

או שהכיף הזה שמור רק לתמונות של גברים?

Just Schlong

New member
עם כל מי שפאתט, כן

שיבוא ויכתוב "מה אתם חושבים"?, "בא לי זיון", שלא ינסה להיות "רומנטי" ויחפש "צלמת". את באמת חושבת שהוא מחפש "צלמת"? רוצה לשלוח תמונות לחברה שמעבר לים? בשביל מה אתה צריך צלמת? שים טיימר במלצמה ותצטלם. זה לא שאתה הולך לשלוח לה בוק שלך. ומה? אין לך תמונות של עצמך בכלל?
או שאולי אתה מחפש "צלמת" ש"תצלם" אותך בעירום? איזה וידאו קטן? (WTF?! לכל אחד יש היום מצלמת רשת!), ואם זה הסיפור, שיהיה לך ברור, ג'ינג'ית, שאין פה שום דבר תמים, אלא הזמנה לזיון, אז בשביל מה לצבוע את זה בצבע אחר? זו לא בושה לרצות להזדיין.

אגב, לא זכור לי שהייתה פה פעם כותבת שחיפשה "צלם".

redredhead

New member
תאמין לי שאני לא כזו תמימה

היו כאן הרבה יותר פאתטיות מזה (לאו דווקא כאלה שחיפשו צלם, מאפר שפתיים פנימיות או מעצב שיער ערווה) וברגע שהיה איזה זכר לפטמה, כולם שכחו איך קוראים לאמא שלהם ויצאו מגדרם במחמאות מצוצות מהאצבע.

אני לא מבינה מה אתה רוצה ממנו

מופיע חתיך שווה, שם יופי של תמונה, אז למה לא לפרגן לו?
והוא דווקא אומר בדיוק מה הוא מחפש. אם הייתי יודעת לצלם דווקא הייתי נענית להודעה.

QuadClover

New member
אין להתרגש מן הגולש "ג'אסטשלונג",

בעיקר כי הוא פשוט כמשמעו... רק איזה צינור אקראי.
הוא קוטל כל מי שלא נראה לו ומתנהג בגסות רוח לכל פוסט שלא עולה בקנה אחד עם תפיסת העולם שלו, או מאתג או אינטלקטואלית, מה שלא נראה מאוד קשה.

אל תעלב ממנו - הוא סתם צינור.

newcharm

New member
מזקיר? עד מתי הדאחקה הקורעת הזאת...

(על התמונה אני לא שואל :))

למעלה