מחפש פתרון

מחפש פתרון

אני סובל מבעיית קשב וריכוז ומטופל בריטלין דבר שבהחלט גורם לחיי להתקרב לחיים נורמליים שזה אומר ריכוז,יכולת חשיבה ,תכנון אך הבעייה היא שעד ללקיחת הכדורים כל היכולות האלה לא היו קיימות בי לחלוטין ממש אדם שלצערו נגזר עליו לאלתר את חייו מדי יום ביומו הבעיה היא שהכדורים אומנם עוזרים אך לא מספיק לא כמו אדם רגיל אולי יש למישהו איזו שיטה או דרך להטמיע את כל היכולות האלה ללמד את המוח כיצד לחשוב ולא להיות על מצב ניוטרל על שבא מצב שמאלץ חשיבה תודה ואני מקווה שאני לא נשמע הזוי מדי כי לא קראתי על אף אחד עם בעיה דומה בינתיים תודה

zivadina

New member
פתרון

קצת קשה להציע פתרונות לאדם שלא מספר בן כמה הוא ומהן הבעיות שלו. אתה לא נשמע הזוי, אלא נשמע כאדם שלא מכיר את הפרעת הקשב בכלל והפרעת הקשב שלו בפרט. אם אתה מבוגר, מומלץ מאוד על עזרה של "מאמן אישי", coach, אשר ילמד אותך איך לארגן את חייך כדי להשיג את מטרותיך. בנוסף, מומלצות פעילויות כמו יוגה, מדיטציה, ספורט לסוגיו, סדנאות חברתיות, גלישה בפורום התמיכה למבוגרים עם ADHD ועוד. בהצלחה! אתה מוזמן לקרוא כאן:

מה אתה מקבל חוץ מריטלין וחוץ

מהתאמות מבחנים? אם התשובה היא: שום דבר אז המצב מאוד לא טוב. היום כבר לא מקובל לתת ריטלין ותוספת זמן ולטעון שהכל צריך להסתדר. עם כל הכבוד לריטלין ולתרופות האחרות, הרפואה עוד לא הגיעה לטיפול של 'בלע ושכח' עבור לקויות למידה וריכוז. אני לקויי למידה וריכוז שמצליח לתפקד כתלמיד מצטיין ואני עוסק יומם ולילה בקיבוץ עוד ועוד טיפולים ופתרונות חלקיים עבור בלקויות.

למעלה