מחפש פתרון

avsamuel

New member
מחפש פתרון

היי לכולם אולי אתם תוכלו לעזור לי אני יוצא מזה מספר חודשים עם מישהי והתאהבתי בה, ואני יודע שגם היא התאהבה בי אני אוהב אותה מאוד ואף חשבתי על עתידי עימה. בכל אופן זה התחיל לפני 3 שבועות, דיברתי אתה והצעתי לה לבוא אלי הביתה היא הססה ואמרה שהיא מאוד מפחדת, מה הורי יגידו איך היא תדבר איתם וכולי. אז אמרתי לה אוקיי, אין צורך שתבואי אליי, ואז היא אמרה אם אני אבוא אליך אתה תבוא אליי והבית שלי מאוד פשוט,והיא מתביישת אז אמרתי לה שזה בסדר, לא נורא אין צורך שהיא תבוא אליי או אני אליה העיקר שאנו ביחד. בכל אופן היינו נפגשים כמה פעמים בשבוע עד לפני 3 שבועות דבר שני הוא שכאשר התחיל הקיץ או שהיה חם בחוץ, היא היססה לצאת איתי בחורף בגשם היא הייתה הולכת כמובן עם בגדים ארוכים אך בקיץ או בחום כאשר זה בלתי אפשרי היא מעדיפה להיפגש עימי מאוחר בלילה כאשר קר. היא מתביישת שאני אראה אותה בבגדים קצרים יותר. ומבחינתי אני אוהב אותה כל כך שלא אכפת לי להיפגש איתה בכל שעה שהיא, העיקר לראותה. אבל הפחד הזה שלה מכרסם כל חלקה טובה בה עכשיו שתבינו היא הולכת ברחוב עם חולצה קצרה, פשוט היא מתביישת שאראה אותה כך.בסך הכל אין לה בעיה גופנית חס וחלילה וגם אם יש אני אוהב אותה יותר מדי מכדי שזה יבוא בינינו. אני פשוט לא יודע מה לעשות, אני מפחד שהיא רוצה להיפרד ממני, בגלל כל הפחדים אני חשבתי אפילו ללכת ברחוב ואולי לנסות לפגוש אותה כאשר היא עם בגדים קצרים יותר. בסך הכל מבחינתי כמובן הסיבות שהיא לא רוצה להיפגש לא קיימות, הם נראות אולי חלק מכם יאמרו שטויות, אולם מבחינתה הם סיבות מוצדקות. אתם יודעים הראש שלה חושב כמו שלי ואנחנו אוהבים אותם דברים חשבתי בהתחלה שאולי היא מפחדת מהתחייבות אבל דיברנו על זה, והחלטנו כי לא נתחייב אחד לשני, אלא נחייה את הרגע. אולי אתם תוכלו לייעץ לי ולתת לי עצה טובה אני כל כך מפחד מפרידה, אני אוהב אותה כל כך, ואני יודע שהיא אוהבת אותי גם היא בחורה מאוד סגורה, לי קל יותר לחשוף את רגשותיי ולומר לה " אני אוהב אותך" אך היא לא אמרה לי זאת אף פעם. מבחינתי זה בסדר אני לא צריך לשמוע אותה אומרת זאת. מעשים מדברים יותר ממילים. כשאנו מתנשקים אני יודע שהיא אוהבת אותי. אני חש זאת. אני לא יודע מה לעשות שמואל

בהצלחה!

אתה חייב לתמוך בה, ולעזור לה לצאת מזה, כי בנות כשהם נכנסות לקטעים כאלה, מאוד, אבל מאוד קשה להוציא אותם מזה. תזמין אותה לחופשה באילת אני בטוחה שיהיה לה חם מדי עם סוודר, אילת גם משחררחת בלי שום קשר.

ליאן.

New member
בשתי מילים- טיפול מקצועי.

זו צריכה להיות ההחלטה שלה, עם עידוד ותמיכה ממך.

למעלה