מחפש פרקים

• פותח הנושא bekN
  • פורסם בתאריך

bekN

New member
מחפש פרקים

מחפש שני פרקים הראשון הפרק שהומר מצטרף לחיל המילואים של הצי,מקבל פיקוד על צוללת גרעינית ומגיע למים הטריטוריאלים של רוסיה. הפרק השני שאני מחפש הוא הtreehouse of horor שבסופו הומר מגיע למימד אחר שמוצג בתלת מימד,מישהו זוכר איזו עונה זאת? תודה. נעם

AlBundy

New member
פרקים גדולים

הראשון הוא Simpson Tide (3G04) שהוא הפרק ה-19 בעונה התשיעית, ואחד האהובים עלי. השני הוא Treehouse of horror VI (3F04) שהוא הפרק השישי בעונה השביעית. תהנה!

הפרק עם הצוללת זה זה שמתחיל

כשבארט עושה עגיל באוזן, לא? ואז כשהומר כועס עליו בארט אומר לו: מה, אתה אף פעם לא עשית משהו כזה כשהיית ילד? אז הומר אומר: " well... i got my ear pierced when i was ten, but this is different!"
וגם יש שם את ה-ITS MY FIRST DAY של הומר בכמה שפות כולל שפת פינגווינים
באנדי, בתור מומחה, איפה נמצאים עכשיו סטארוורלד? עדיין עונה שניה? (לא שאני לא רואה, פשוט אני לא יודע איזה עונה זאת)

וגם כתבתי משהו למטה אבל זה לא הקפיץ

אז הנה זה: היה איזה פרק שהומר ואפו הולכים לאיזה גורו הודי נידח בהודו, כדי לשאול איזה משהו חשוב בקשר לאפו. מותר לשאול אותו רק 3 שאלות, והומר שואל אותו איזה שאלה מטומטמת (אולי משהו בקשר לכובע שלו), הגורו עונה לו לא זוכר מה, ואז: הומר: "REALLY??" גורו: "YES" הומר: "REALLY????" גורו: "YES" ואז הם לא יכלו לשאול אותו יותר. מי שזוכר מה בדיוק הלך שם- מלך

AlBundy

New member
אז ככה:

סטאר התחילו לפני כמה ימים את העונה השלישית. הפרק שאתה מדבר עליו הוא Homer and Apu (1F10( והוא הפרק ה-11 של העונה החמישית. מה שקורה שם הוא שאפו מפוטר מעבודתו בקוויקימארט, וכדי לחזור לעבודה הוא צריך לנסוע לקוויקימארט הראשי העולמי, בהודו, כדי לבקש שיחזירו אותו. הומר נוסע איתו. הם מגיעים, וזה הדיאלוג שיש שם: Apu: He is the benevolent and enlightened president and C.E.O. of Kwik-E-Mart -- and in Ohio, Stop-O-Mart. He is the one we must ask for my job back. Master: Approach, my sons. [they do] You may ask me three questions. Apu: That's great, because all I need is one -- Homer: Are you _really_ the head of the Kwik-E-Mart? Master: Yes. Homer: Really? Master: Yes. Homer: You? Master: Yes. I hope this has been enlightening for you. Apu: But I must -- Master: Thank you, come again. Apu: But -- Master: Thank you, come again.

למעלה