מחפש פריטים מ 23/5/1972

• פותח הנושא saudi
  • פורסם בתאריך

saudi

New member
מחפש פריטים מ 23/5/1972

הכותרת נראית קצת מוזרה? אני אסביר. אישתי נולדה ב 23/5/72 ולכבוד יום הולדתה הקרוב אני מתכוון להכין לה אלבום עם פריטים מ 23/5/72. הנה שתי דוגמאות: 1. שטר ממוזמביק שהונפק ב 23/5/72. 2. תמונות מתצוגת אופנה מ 23/5/72 (ראו קובץ מצורף). אשמח לשמוע מכם על עוד רעיונות ופריטים (עיתונים, בולים, מעטפות וכו'). אני מניח שאין מאובנים מ1972
תודה, אודי

rachelea

New member
כדאי לגשת לבית אריאלה בת"א

למדור העיתונות ולצלם את כותרות העיתונים שיצאו באותו יום.

דרמסלה

New member
אז ככה ...

אפשר לצרף תמונה של רובנס בריצ'לו, שנולד אף הוא בתאריך זה בדיוק !!! ומי הנ"ל? מס' 2 של מייקל שומאכר ...

בּני

New member
כמה אתרים נחמדים שיכולים לעזור

הראשון - מקלידים את התאריך ומקבלים מלא קישורים לאתרים נוספים עם פרטים מעניינים יותר ופחות... השני - אפילו בעברית. ידעת שבוני חקלייד נהרגו באותו תאריך (1934...) ואם תרשום בגוגל Today in History תמצא 611,000 תוצאות... אמנם רב האתרים מחפשים לפי יום וחודש, ללא שנה, אבל אני בטוח שתמצא משהוא

כותרת עיתון לארוע

רעיון נחמד ומקורי !!! אם תוכל לסרוק כותרת של עיתון מאותו תאריך...תוכל לשתול בכותרת ידיעה בלעדית על הולדתה של ... אישתך ... כל הכבוד על המקוריות..

wimpi

New member
רעיון

היי ומזל טוב לבת הזוג רעיון שעלה בראש ויצא פשוש. תיגש לספריית בית אריאלה בתל-אביב, יש להם את כל הכרכים (כמעט) של העיתונים היום יומיים: מעריב, ידיעות, הארץ... 1)תצלם את העמוד הראשי של אחד העיתונים בתאריך המבוקש (כדאי כמה פעמים). 2)תכין במחשב הביתי הודעת ברכה להורים אלמוני ופלונית (הוריה של בת זוגתך) על הולדת הבת, תשאל את הוריה מה היה משקלה, היכן היא נולדה, היכן הם עבדו בשביל לרשום ממי הברכה וכדומה, הכי קל לקחת נוסח קיים ולשנות פרטים. **תקפיד על גודל בפרופורציות סבירות לדף המצולם, כדאי לבחור את גודלה של מודעה לא רלוונטית בעמוד השער ולשתול במקומה את ההודעה שהכנת.. 3)תדביק את המודעה שהכנת במקום המיועד ותצלם את עמוד השער. כך תיצור עמוד שער של היום המבוקש עם הודעת ברכה לרגל הולדתה של בת זוגתך. לאחר שצילמת ויש ברשותך עותק מוגמר, אתה יכול לקחת תיון (תה), להרטיב במים ולמרוח בעדינות על הדף המוגמר כך שיראה ישן, לא יותר מדי, פשוט צהבהב בהיר... 4) ולסיום...תמסגר את העיתון....ותתכונן לפרצוף מופתע. בהצלחה מתן

למעלה