מחפש עצה.....

ayoav

New member
מחפש עצה.....

לפני כחודשים קניתי אופני KUOTA מקרבון לבן המתאמן בטריאתלון באחד האימונים כתוצאה מהתנגשות נפל הילד והשלדה נסדקה לאחר בירור מהיר התברר שאין אחריות לשילדה במקרה זה האופציות שהוצעו לי : 1. החלפת שילדה - יוצא מאוד יקר 2. תיקון מקומישל השלדה שאלתי היא האם מקובל לבצע תיקונים בשלת קרבון ? למי יש נסיון ויכול להמליץ על התהליך ועל מישהו שמבצע את התיקונים בצורה טובה אשמח לקבל כל הארה ו/ או עצה בנושא תודה מראש

skcazy

New member
לא מתקנים קרבון!

צר לי - וגם מסוכן לרכב ככה ...

MATANKATAN1

New member
מכניקר [ חנות אשר פרסמה ]

מכניקר חנות אשר פרסמה אפשרות לתקן . לי אישית אין נסיון בנושא. אבל אולי כדאי לנסןת

Yuval I

New member
האם האופניים היו מבוטחות ?

אם האופניים מבוטחות בביטוח תכולת הדירה או בביטוח מיוחד אז הייתם מקבלים פיצוי מחברת הביטוח. שים לב שמרבית החברות לא מבטחות אופניים המיועדות לתחרויות ואצל חלקן הכיסוי לא בתוקף בזמן תחרויות.

הביטוח אינו מכסה נזקי תאונה

שלום, למיטב ידעתי ביטוח תכולת הבית לא מכסה נזקי תאונה (וגם אין אחריות כפי שנאמר קודם) אלא רק מכסה גניבה מתוך הבית (או מחסן ששיך לבית) . אם רוצים לבטח גם מחוץ לבית (מגניבות) יש לבטח "במסגרת כל הסיכונים" שמגדיל את הפרמיות. עודד

Yuval I

New member
הביטוח שלנו כן כיסה נזק מתאונה

כאשר עושים ביטוח צריך לוודא שהכיסויים בפוליסה הם תואמים לערך הרכוש ולשימושים שעושים בו.

פיקסון

New member
תיקון שילדה

יש את מכניקר שמתקן שילדות קרבון ונותן 3 חודשי אחריות על התיקון אני תיקנתי אצלו שרות מעולה ותיקון שכמעט ולא נראה במבט ראשון

תוכל אולי להסביר למה אין אחריות לשילדה

במקרה הזה? הרי לא סביר שיגרם נזק לשילדה סתם כך, מזה שהאופניים עמדו ולא רכבו עליהם...אם אחרי נפילה האחריות לא תופסת אז מתי כן? תודה.

etal2

New member
אחריות

אחריות תופסת למקרה שקנית מוצר עם פגם שמקורו ביצור\תכנון לקוי. אם השלדה הייתה נשברת סתם תוך כדי רכיבה רגילה אז היה מקום להפעיל את האחריות אבל במקרה של תאונה אתה לא יכול לבוא ליצרן בטענות.

OK, אבל איך תוכיח שהשלדה נשברה סתם תוך

כדי רכיבה ולא בעקבות תאונה? הרי אם השלדה תישבר תוך כדי רכיבה, כל האופניים ינזקו ואז עלולים להגיד לך שעשית תאונה ושאין אחריות...

Andrey72

New member
לפני שנה אני תיקנתי אצל מכניקר סדק

בשלדה חדשה MADONE 5.2 SL . הוא נתן לי אחראיות לשלושה חודשים. מאז אני מתאמן/מתחרה ולא מרגיש שום ליקוי בשלדה. ממליץ,http://www.mechnicer.com/ בהצלחה, אנדרי

למעלה