מחפש עצה חכמה

אמיר 35

New member
מחפש עצה חכמה

אז ככה , ראשית עלי לאמר כי זו הפעם הראשונה שאני כותב בפורום כלשהו ולכן קצת קשה לי לבטא את עצמי מול קהילה אנונימית אז קבלו בהבנה את הבילבול בתיאור העיניין. אני נשוי אב לשני ילדים מקסמים, חי חיים שלווים כמו של רבים מאיתנו, עובד במקצוע חופשי בתפקיד בכיר באחד הארגונים הגדולים במשק. סיפורי מתחיל לפני כשבע שנים אז הייתי סטודנט לקראת סיום לימודיוהעובד בכל מיני עבודות מזדמנות ואשר באחת מהן הכרתי את איה, סיפור אהבה מדהים שלא בא לידי מיצוי והסתיים לו בהרבה דמעות אצל שנינו. השנים חלפו ( לא כל כך הרבה ) ואני התחתנתי והקמתי משפחה שאני מאוד אוהב , לפני כיומיים מתקשרת אלי איה ומספרת לי שהשיגה את הטלפון שלי בדרכים לא דרכים על מנת שאפעיל את השפעתי במקום מסוים לעזור לה . אני מחייך , מנסה לעזור , אוהב להזכר, ואיכשהו קובעים להיפגש. במפגש מלא מתחים אנו מדברים קצת , צוחקים ו........ נפרדים בנשיקה סוערת. איה מזמינה אותי לבילוי של לילה בביתה ( היא רווקה ) ואני מאז בהתלבטות נוראית, אני מאוד רוצה , אבל גם פוחד , לאן יוביל? פשוט מחפש עצה חכמה

nightroll

New member
נשמע כאילו

כבר החלטת. הלו, כאילו מה זה "לאן זה יוביל"??? אתה יודע לאן זה יוביל. או שזה יהיה זיון של לילה, או שזה יהיה נסיון לחזור לעבר ולמה שהיה. כך או כך, אתה תפתח את הדלת למשהו שיכול להחריב את כל מה שיש לך היום. אם היית מתאר נישואים גרועים הייתי מבינה למה לך לעשות את זה. בהתחשב בנישואים שלך, נראה לי שכבר החלטת. נראה לי שקוסמת לך האפשרות לחזור אחורה בזמן ולבדוק איך נראה השביל שבו לא הלכת לפני שנים, ואתה מחפש כאן אישור להחלטה שלך. אני הייתי אומרת: אם אתה מאושר בנישואים שלך, במשפחה שלך, במצב הנוכחי, תגיד יפה לאיה ולעבר שלך, ואל תשאל את עצמך "אבל מה היה קורה אם?..."

אפשר...

אפשר לקבל ת´מספר שלה ? אני יודע לאן הזמנה לבילוי לילי תוביל, אז אני בכלל לא בדילמה...

אבל ...אבל....

היא אפילו לא חצי של אף צד שלם...

אמיר...תהיה אחראי למשפחתך

זיון לילה ,שיכול להעיר סיפור אהבה ישן, מסוכן מאוד לחייך השלוים שתיארת כאן. זה בהחלט מפתה, אבל הגדולה שלנו היא בעמידה בפיתויים.

נשואה 32

New member
אמיר

אני בעמדתה של נייטרול. תשמע הנשיקה היתה מיותרת והבחורה מנסה פשוט להחזיר אותך אליה. מאיפה לך לדעת שיהיה לך טוב איתה ? אם היה כל כך טוב למה לא נישאתם עוד אז? היום יש לך משפחה אוהבת וילדים אל תהרוס את זה בשביל לבדוק מה היה קורה אם......... כי לא יקרה כלום בדיוק כמו שלא קרה אז אז למה לצאת מופסד ? היא לא התקשרה לחפש עזרה היא התקשרה כי היא רוצה אותך רוצה לפרק את מה שיש לך ומה היא תתן לך בתמורה ? היית מוכן להמר כשיש לך משהו טוב בבית? אני לא הייתי מהמרת מציעה לך להשאר בבית עם אישתך ואל תישכח את הילדים. מקווה שתגיע להחלטה הנכונה להשאר עם משפחתך. בהצלחה.

אמיר בלי שטויות

תשאר עם משפחתך......... זה דבר חולףףףףףףף משפחה נשארת לעולם חבל חבל חבל להרוס. נהנתה מהנשיקה סבבה מספיק עכשיו תשאר עם המשפחה ותשכח אותה. לא שווה בכלל להתחיל עם זה בסוף אתה תרקוד על מדרגות הרבנות והיא גם לא תהייה איתך קח זאת בחשבוןןןןן.

למעלה