זה מדהים עד כמה גברים ונשים שונים אלה מאלו... למי שקרא את כל התגובות: מדהים איך עונים גברים על סיפור של חוסר שביעות רצון ממין, ואיך עונות נשים. התשובה הנורמלית היחידה כאן היא של מנהל הפורום!!!
כל השאר נשמעים כמו ילדים ממש (לא פלא שגם את הגיל שלהם הם לא מגלים).
למין יש תפקיד במערכת יחסים ותפקיד חשוב (ושלא תרגמו אותי באבנים עכשו), אך הוא לא הדבר החשוב ביותר.
מעניין שאתה שם לב רק לחוסר המין בזוגיות שלך ואם אין מין מספק, הגברים כאן (לא אתה, כן?) מתפלאים מדוע אתה נשאר במערכת יחסים כזו, למה אתה לא בוגד, למה אתה לא "מטפל בעצמך", מבלי לחשוב בכלל מהי הסיבה. ממה נובעת ההתחמקות ממין איתך. ויכולות להיות לכך המון סיבות. יכולות להיות סיבות פיזיולוגיות ויכולות להיות סיבות נפשיות ויכולות להיות גם וגם.
לכל הגברברים כאן, יש לי שאלה: אילו היו לכם חיי מין מספקים ומלאים עם בת הזוג שלכם אך היא הייתה הולכת כל הזמן עם פרצוף חמוץ, הייתם מרגישים? זה היה מפריע לכם?
אבל אם כל הבית היה מתפקד ולא היה חסר לכם כלום חוץ מאשר חוסר שביעות רצון בחיי המין שלכם, רק אז הייתם מרגישים שיש כאן בעיה?
לחשוב רק איך לספק את הצרכים שלכם מבלי לחשוב איך ניתן לעזור לבת הזוג שלכם, נראה לכם הגיוני? "למה היא לא מוכנה לספק אותי? כמה שאני מסכן"
גברים יקרים, מחסר במין הוא לא בעיה!! הוא סימפטום של בעיה שהיא אינה גלויה. ויש לברר מהי הסיבה להתרחקות ולחשוב איך לתקוף את הבעיה מכל כיוון אפשרי אם זה כל כך חשוב לכם.
זה לכל הגברברים.
עכשו לגביך: אתם חייבים לפנות לייעוץ או לטיפול זוגי. אפשר לחשוב גם על סקסולוג ואם הוא יעלה על הבעיה הוא יוכל להפנות אתכם למטפל מתאים יותר.
אתה צריך לחשוב איך לשכנע אותה ללכת לטיפול כלשהו. נסה לדובב אותה , לרכך אותה באיזו דרך כדי שתספר לך מה מפריע לה. וכשאתה פונה אליה אל תזכיר את המילה מין בכלל. יכול להיות שהנושא רגיש מדי ובכל פעם שאתה מעלה אותו היא "מתחממת" וננעלת. תראה לה יותר את האהבה שלך, את האכפתיות שלך, נסה לעודד אותה. אני הייתי גם שואלת את בני משפחה מהצד שלה, אמא או אחות, אולי הן יודעות משהו. כוונתי היא שיכולה להיות סיבה אחרת שמשליכה על הפעילות במיטה.
אם היא לא מסכימה בשום פנים ואופן, שזו התבצרות בעמדה שאין לה שום תועלת. אבל אתה אוהב אותה ולא רוצה לבגוד בה, אתה יכול ללכת לייעוץ לבד. ישנם מטפלים או יועצים זוגיים שעוברים גםבטכניקה של "טיפול אישי באוראינטציה זוגית" . אני מכירה במקרה טכניקה כזו.
מאחלת לך בהצלחה
ושאלוהים יעזור לכם גברים יקרים..