מחפש עצה או כיוון.

hadars3110

New member
מחפש עצה או כיוון.

אני בן 44 נשוי 11 שנים אשתי בת 35 אב לשניים מתחילת הנישואים ועד היום אני יכול לספור במספר חד סיפרתי את הפעמים בהם יחסי המין היו מספקים. אשתי לא יוזמת ואם כבר יש כיוון ליוזמה זה רק אחרי שאני מדבר על כך הרבה וגם אז התחושה שהיא עושה לי טובה וכך אני מרגיש רע עם עצמי כל פעם שאני מעלה את הנושא שמציק לי אני מקבל תגובה של למה אתה לא מבין אותי . יש לי עוד הרבה מה לכתוב ולספר אבל אני חש שאין בי יותר כוח מין ייאוש אופף אותי . אני חייב לציין שאני מנסה להשקיע המון אם בפינוק מילה טובה ושום כלום מהצד השני.

seeyou

New member
"מתחילת הנישואים יחסי המין לא היו מספקים"

אחרי 11 שנות נשואים עם 2 ילדים אתה נזכר בבעיה רצינית כול כך?

בתוך המסגרת-נשואים לדעתי אין לך סיכוי לשינוי
להתגרש? זאת הוצאה לא קטנה וגם השלכות נוספות
מה שנישאר זה "לקבל" את השרות ממקורות זמינים בהתאם

יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
מדוע היא צריכה ליזום?

אני מבין שזה יכול היה נחמד (ואולי לא תמיד?) אם היא הייתה יוזמת.
אבל אם היא לא, היא לא. תיזום אתה.
השאלה המעניינת היא האם כשאתה יוזם היא נהנית?

אתה אומר שאתה יכול לספור במספר חד ספרתי את מספר הפעמים בהם יחסי המין היו מספקים. אז אני אומר: מעולה! כלומר הוכחת שיחסי המין אכן יכולים להיות מספקים! מה שנותר לך כעת זה רק ליזום, ולעשות מה שצריך כדי שהם יהיו מספקים הרבה יותר פעמים. תיזכר מה עשית נכון, ועשה זאת שוב.

---

אניט כמובן לא תמים וברור לי שמאחורי תלונה כזאת יש סבך של דברים מורבים יותר. אבל אני לא אמור לנחש אותם. אם תרצה להרחיב, תרחיב, ונתייחס.

hadars3110

New member
המשך ופירוט

אני יוזם וברוב המקרים התגובה היא לא היום מחר בשבוע הבא בשנה הבאה. אולי קצת בצחוק אבל יש עם זה כוונה. נשיקות זה משהו שכמעט לא קיים והאמת שאני חושב שפספסתי אפשרות לחיות חיים אחרים שיעלו לי חיוך של אושר על הפנים. נראה לי שהייתי צריך לכתוב כדי לפרוק קצת ממה שיושב עמוק בפנים תודה על ההתייחסות.

מריוס זכריה

Member
מנהל
רגע, רגע. בוא נפתח את זה.

בדרך כלל כשמדובר בבני אדם קצת מסוכן לקחת דברים כפשוטם.
לך כואב בנושא יחסי המין, לכן אתה מניח שהבעיה היא במין.
ואילו אני מניח שהבעיה במין היא רק סימפטום (כאילו דא?).
מין בין בני זוג קבועים (להבדיל ממין מזדמן) הוא חלק ממערכת היחסים שלהם, עם האהבה והחיבה והכעסים והמאבקים והאכזבותוהיאוש ולפעמים התקוות. איך אפשר בכלל להפריד?

זה שאתה מסתכל כרגע רק על המישור הזה מרמז לי בעיקר שבמישורים האחרים אתה פשוט מעדיף לא לגעת. בוודאי ניסית/ניסיתם וחוויתם אכזבה. כשהגינה מתייבשת, כל הצומחים נובלים. ככה זה.

נסה לראות את הכל כמצב כולל, ואל תסתכל רק דרך החור של הגרוש (גימל בשווא או בפתח, איך שתרצה).

הייתי ממליץ כמובן על טיפול זוגי, גם אם בעבר עשיתם ולא הניב מה שקיוויתם. אני יודע שרוב הסיכויים שזה הדבר האחרון שאתה רוצה לעשות. מבחינתך קצת מין משובח היה מסםק אותך. אבל ככה אני רואה את זה (כאילו דא?)

גארוטה

New member

niva99

New member
וכהמשך למה שנאמר מעלי -

אולי היא לא נמשכת אליך יותר?

(שווה לברר איתה את הנק' הזאת)..

hadars3110

New member
אז חייב להאיר מספר דברים

מעולם לא חשבתי על בגידה או על סקס מזדמן וגם לא חושב . לגבי יעוץ זוגי העליתי את הנושא מספר רב של פעמים הגישה הייתה שלילית אפילו לא לחשוב על כך ונכון אני מחפש משהו מעבר למין אור בעיניים חיוך אמיתי אבל אין.

נומלה

New member
שאני אבין משהו פה

פנית לאשתך ואמרת לה: יקירתי שכרתי לנו צימר אירגנתי בייבי סיטר ואני הולך לפנק ולענג אותך עכשיו במשך 48 (כו אייבורי. כולל מציצה וליקוקים של שעה לפחות) והיא אמרה לא?

"מחפש משהו מעבר.." כתבת בתגובתך: "אני מחפש משהו מעבר למין, אור העיניים, חיוך אמיתי, אבל אין"
סוף סוף אתה רושם משהו מעבר למין, "אור בעיניים" , "חיוך".
אם אשתך לא מחייכת ואין לה אור בעיניים, אולי היא בדיכאון?
ואם היא אכן בדיכאון , למה שתרצה לשכב איתך?
חשוב, מה גורם לה להיות בדיכי? מה יכולה להיות הסיבה?
אולי משהו אצלך גורם לכך?

אין כאן האשמות חלילה אלא חומר למחשבה. אף אחד בעולמנו אינו מושלם.
ואם אתה יכול להבין לבד, שאפו. אם לא...
בקיצור טיפול זוגי

בהצלחה

nirity1

New member
אני מציעה שאם היא לא רוצה יעוץ זוגי

תפנה לטיפול פרטני
לפעמים זה מתניע השתכנעות של בן הזוג השני , וגם אם היא לא תרצה זה יתן לך כלים איך להתמודד
ודרך אגב - לאור הזה בעיניים קוראים אהבה ונשמע שזה מה שבאמת חסר לך.

זה מדהים עד כמה גברים ונשים שונים אלה מאלו... למי שקרא את כל התגובות: מדהים איך עונים גברים על סיפור של חוסר שביעות רצון ממין, ואיך עונות נשים. התשובה הנורמלית היחידה כאן היא של מנהל הפורום!!!
כל השאר נשמעים כמו ילדים ממש (לא פלא שגם את הגיל שלהם הם לא מגלים).
למין יש תפקיד במערכת יחסים ותפקיד חשוב (ושלא תרגמו אותי באבנים עכשו), אך הוא לא הדבר החשוב ביותר.
מעניין שאתה שם לב רק לחוסר המין בזוגיות שלך ואם אין מין מספק, הגברים כאן (לא אתה, כן?) מתפלאים מדוע אתה נשאר במערכת יחסים כזו, למה אתה לא בוגד, למה אתה לא "מטפל בעצמך", מבלי לחשוב בכלל מהי הסיבה. ממה נובעת ההתחמקות ממין איתך. ויכולות להיות לכך המון סיבות. יכולות להיות סיבות פיזיולוגיות ויכולות להיות סיבות נפשיות ויכולות להיות גם וגם.

לכל הגברברים כאן, יש לי שאלה: אילו היו לכם חיי מין מספקים ומלאים עם בת הזוג שלכם אך היא הייתה הולכת כל הזמן עם פרצוף חמוץ, הייתם מרגישים? זה היה מפריע לכם?
אבל אם כל הבית היה מתפקד ולא היה חסר לכם כלום חוץ מאשר חוסר שביעות רצון בחיי המין שלכם, רק אז הייתם מרגישים שיש כאן בעיה?
לחשוב רק איך לספק את הצרכים שלכם מבלי לחשוב איך ניתן לעזור לבת הזוג שלכם, נראה לכם הגיוני? "למה היא לא מוכנה לספק אותי? כמה שאני מסכן"

גברים יקרים, מחסר במין הוא לא בעיה!! הוא סימפטום של בעיה שהיא אינה גלויה. ויש לברר מהי הסיבה להתרחקות ולחשוב איך לתקוף את הבעיה מכל כיוון אפשרי אם זה כל כך חשוב לכם.

זה לכל הגברברים.
עכשו לגביך: אתם חייבים לפנות לייעוץ או לטיפול זוגי. אפשר לחשוב גם על סקסולוג ואם הוא יעלה על הבעיה הוא יוכל להפנות אתכם למטפל מתאים יותר.
אתה צריך לחשוב איך לשכנע אותה ללכת לטיפול כלשהו. נסה לדובב אותה , לרכך אותה באיזו דרך כדי שתספר לך מה מפריע לה. וכשאתה פונה אליה אל תזכיר את המילה מין בכלל. יכול להיות שהנושא רגיש מדי ובכל פעם שאתה מעלה אותו היא "מתחממת" וננעלת. תראה לה יותר את האהבה שלך, את האכפתיות שלך, נסה לעודד אותה. אני הייתי גם שואלת את בני משפחה מהצד שלה, אמא או אחות, אולי הן יודעות משהו. כוונתי היא שיכולה להיות סיבה אחרת שמשליכה על הפעילות במיטה.
אם היא לא מסכימה בשום פנים ואופן, שזו התבצרות בעמדה שאין לה שום תועלת. אבל אתה אוהב אותה ולא רוצה לבגוד בה, אתה יכול ללכת לייעוץ לבד. ישנם מטפלים או יועצים זוגיים שעוברים גםבטכניקה של "טיפול אישי באוראינטציה זוגית" . אני מכירה במקרה טכניקה כזו.
מאחלת לך בהצלחה
ושאלוהים יעזור לכם גברים יקרים..

מיני5

New member
גברת מנוסה .

לא בטוח שאת כל כך מנוסה ... את מנווטת את התשובה שלך מתוך הנחה שהגבר הוא האשם
את מקשרת בין המין למיליון סיבות ...רק סיבה אחת את מפספסת והסיבה הזאת היא ה...סיבה
חוסר חשק חוסר רצון בחיי מין תקינים .. יש הבדל בין גברים לנשים ( בדרך כלל אבל לא תמיד )
יש הבדל משמעותי בין היצר המיני של הגברים לנשים ..נשים רוצות פחות ולעיתים בכלל לא בעוד
שהגברים צריכם מין במינון גבוה ולעיתים גבוה מאד . ההבדל הזה יוצר חלק גדול מהבעיות בין
בני זוג בעיקר בתקופת המיניות שלהם . לא צריך לחפש את התשובה בעבודה קשה בבית או מחוץ לבית
או בהתייחסות בן הזוג פשוט יש הבדל בצורך במין בין בני הזוג .... איך פותרים את זה ? בעיה קשה אפילו
קשה מאד .

מיני 5
מי שופט בן אדם על פי כינוי מטומטם???

ראשית, השם "גברת מנוסה" נבחר כי כניסתי הראשונה הייתה לפורום "חמותי ואני" וברוך השם יש לי ניסיון בנושא זה ולצערי ניסיון מר.
שנית, אדוני הנכבד, לא יפה לזלזל. לכל אדם יש את הניסיון חיים שלו. אתה לא מכיר אותי ואין לך זכות לבקר אותי בצורה כזו.
אני אחת כאן והבעתי את דעתי כמו כל אחד ואני חושבת שצריך להסתכל על העניין בנקודת מבט שונה.
שלישית, אתה גבר ויכול להסתכל על העניין מנקודת מבט גברית. לעולם לא תוכל להסתכל על סיטואציה כזו מנקודת מבט נשית! לעולם!
רביעית, צר לי לאכזב אותך אבל הבעיה לא מתחילה ונגמרת בגלל הבדלים בחשק. אם תקרא טוב את מה שכתבתי אני נוגעת יותר בחלק הנפשי
כי מה לעשות יש לזה קשר לנושא מין, במיוחד לנשים (ויש שיגידו אפילו קשר ישיר!) כאן לא מדובר באישה שיש לה פחות חשק מהבעל.
יש כאן אישה שלא רוצה בכלל לקיים יחסי מין עם בעלה!
ואתה מפרש את העניין כחוסר חשק?!?
מזל שאתה לא יועץ נשואים. הייתי מייעץ לכולם להתגרש.
חמישית, כן, יש הבדלי חשק בין גברים לנשים, בגדול כן. ואכן, רציתי להעיר את עיני הגבר ועיני גברים בכלל שבעיה במין ברוב המקרים היא סימפטום ולא בעיה.
אם הוא טוען שאין לה אור בעיניים והיא לא מחייכת למה בכלל שהיא תרצה חיי מין מספקים? היא במצב נפשי רעוע ואם הוא רוצה לעזור לה, כי היא מתבצרת בעמדה (שזה הכי גרוע)
שינסה לעשות מה שכתבתי שם.

ושישית, דבר אחרון אני לא האשמתי את הבעל ולא מאשימה אף אחד. אני מאמינה שאם יש בעיה במערכת זוגית, יש חלק מסוים לכל אחד מהצדדים.
לא יתכן מצב בו אחד אשם במאת האחוזים והשני באפס אחוז. כל אחד תורם את חלקו. אף אחד אינו משולם. גם לא אני ולא אתה.
אבל כאשר יש הבנה בין הצדדים, יש לקיחת אחריות, יש רצון לשינוי ויש התחשבות כל אחד צועד כמה צעדים לכיוונו של השני ויש פתרון.

כמו שכתבתי כמה פעמים בפורום זה, כל אחד עונה על פי הכאב שלו, הניסיון שלו. כל אחד חי בבועה משלו. צריך ללמוד בחיים להסתכל על סיטואציה במבט על כדי למצוא פתרון.
על תביע את דעתך מתוך הכאב שלך אלא תנסה להבין את הכאב שלו ואת הכאב של אשתו.
בהצלחה לכולם.

במחשבה שנייה בוא ספר מה אתה חושב למה לדעתך ואני מצטטת מדבריך, "נשים רוצות פחות מין ולעיתים בכלל לא בעוד שהגברים צריכם מין במינון גבוה ולעיתים גבוה מאד"??
המשך ציטוט:
"ההבדל הזה יוצר חלק גדול מהבעיות בין בני זוג בעיקר בתקופת המיניות שלהם"
"לא צריך לחפש את התשובה בעבודה קשה בבית או מחוץ לבית
או בהתייחסות בן הזוג פשוט יש הבדל בצורך במין בין בני הזוג .... "

אתה חושב שכל הבעיות בין בני זוג מתחילות ונגמרות במין?
אם כך, אין צורך במטפלים זוגיים, יועצים זוגיים, פסיכולוגיים. רק סקסולוגים. באמת בשוק יש הכי הרבה סקסולוגים......

niva99

New member
רק רציתי להאיר "בקטנה" על הדיסוננס בין דבריך

לבין חתימתך.

למעלה