מחפש עיצה

יוyo

New member
מחפש עיצה

אהלן. אני הומו, נראה חרדי (לא יותר מזה), בן 24 וחצי, בארון, קשה לי לעשות משהו מעצמי, אני לא מסוגל לא להתמשק ולא לנשק לא להזדיין ולא לזיין, אני רק מסוגל לשפשף למישהו אחר, אבל אני מאוד אוהב שמוצצים לי או שמשפשפים לי או שעושים לי מסאז' או שמלקקים אותי. מה עושים? אני לא מוצא גברים בצ'אט בגלל זה, ואני לא מסוגל לעשות יותר מזה? יש פה למישהו עיצה? אגב: אני מחפש מקום אירוח כולל שינה בליל הסדר (אני מירושלים, אבל אני יכול לבוא לפני החג), לא מעניין אותי הכשרות בכלל, מצידי שזה יהיה פיתות טריות... מחכה לתשובה ולעיצה ולהדרכה. jojo [email protected]

שים לב ז'וז'ו כאן מדברים בלשון נקיה...

יש כללים לפורום. במה לעזור לך אחינו היקר. אל תהיה כזה מיואש, כי אין ייאוש בעולם כלל...

leopold5

New member
מחפש עצה יקר

נשמע שאתה מבולבל מאוד. מה הסיבה שאין לך מקום להיות בו בסדר? האם יש לך משפחה? נשמע שאתה מחפש המון דברים בבת אחת: חום ואהבה מגבר, פתרון לחג, פתרון לבלבול האמוני שבו אתה נמצא, וקצת עמוד שדרה ובטחון בחיים. כל אחד מהדברים האלה הוא סוגיה בפני עצמו. עושה רושם שאמנם אתה בתוך הציבור החרדי, אבל מרגיש בלבול ביחס להלכה (ומוכן לאכול פיתות טריות...), אתה בארון, אבל מחפש מגע עם גבר (ואתה לא צריך להיות כזה מפורט, מספיק לכתוב "מחפש חום מגע".). אני מבין שיש איזה קושי מול המשפחה: האם הם "מנדים" אותך? האם אתה מנדה את עצמך מהם, ומחפש להתרחק? אני יודע שחברי הפורום פה לא יאהבו את זה, אבל האם אתה מכיר את ארגון "הלל"? זה ארגון שעוזר לאנשים בחברה החרדית שמחפשים משהו אחר. אני חושב שחשוב שתדע עליו, לאור הבלבול העמוק שלך. הם נותנים הרבה עזרה, ומכירים גם גברים שנמשכים לגברים. הטלפון שלהם הוא: 1-700-70-70-73 ואתר האינטרנט שלהם הוא www.hillel.org.il

Nחמן

New member
עצה ראשונה

ראשית - מצטרף לדעתו של מצפה לגאולה. שנית - אין זאת הפעם הראשונה, שאתה מבקר בפורום, ונדמה לי, שכבר הוזהרת פעם אחת לשמור על כללי הפורום. בפעם הבאה, שתופיע כאורח, אתה עלול להיות מורחק מהפורום. שלישית - על אף כל האמור לעיל אני מבקש להעיר כמה הערות ענייניות. הערה ראשונה: הפורום איננו משמש מוסד להיכרויות. למטרה זאת יש לך פורום ב"נענע" או אם תחפש בראש הדף כאן, תמצא "לוח היכרויות" לגולשי הפורום. הערה שנייה: צודק ליאו בהפנייתך ל"הלל". הם יקבלו אותך בשמחה. הערה שלישית: אתה מחפש דבר והיפוכו. רוב הגולשים כאן הם אנשים מאמינים למרות נטייתם. האם אתה מצפה, שמישהו מאיתנו יציע לך חמץ בפסח? חוץ מזה כיצד נפלת והידרדרת עמוקות עד לרמה של נכונות לאכילת חמץ בפסח, שממנו נשמרים רוב העם? רביעית - תוכל להיות כאן אורח רצוי בכפיפות לשמירה על כללי הפורום ואולי תוך כדי כך להכיר אנשים. המטרה של הפורום היא להעניק תניכה להומואים דתיים אולם כל אדם שיש לו עניין להגיב או לכתוב בפורום מוזמן לבקר תמיד ובלבד, שיתנהג בהתאם לכבוד המקום.

נפש יפה

New member
תגובה בזמן אמת !

בס``ד ... אני נסער מגיב ממכשיר נייד ומעלה עשן ... ... ...

נפש יפה

New member
אנה אלך מרוחך ואנה מפניך אברח ...

בס``ד ערב שבת קודש פרשת צו - שבת הגדול התשסט` ... מרי לנ3ח, שלום! מה שלומך? מה קורה? ... הודעתך לא שונה מהודעתו של יוסy מיום רביעי השבוע תחת הכותרת מחפש עיצה, היא קשה יותר כואבת יותר , אתה לא מחפש לא מבקש עיצה ... הודעותיכם מבטאות את מצוקתם הדוממת של אחינו ההומואים.. יעשו חשבון נפש המגיבים להודעתו של יוסy מה ביני בינך לבינו ??? אנחנו כואבים ? אנחנו מבולבלים? רבונו של עולם מקדש ישראל והזמנים! אנחנו כל הזמן בורחים! והנה חג הפסח קרב ובא, חג המצות עומד על פתחנו - אורות חירות גשמית ורוחנית יורדים משמי מרומים מתחילת חודש האביב עוצמתם תתגלה בחג חרותינו ולנו אין לאן לברוח, רוצים להיעלם עד יעבור זעם-חג חרותינו ואחר כל להמשיך לברוח ... רבונו של עולם חי החיים מלא רחמים אליך נברח , אתה בוראנו אהובנו לנצח, ידיך פשוטות בחסד ימינך לאסוף את חרפתינו - כאבנו - מצוקותינו ... הם רבים שונים ומשונים ... אתה אבינו אתה מלכנו ... אתה מושיענו ... אתה תעמוד לימיננו לנצח ... ... ...

למעלה