מחפש עוזרת

א ש לי

New member
מחפש עוזרת

כן, חשבתי שאין לי מה לעשות בפורום הזה... אני כבר הייתי היכן שאתם דורכים עכשיו בכל שביל, בכל סימטה חשוכה או מוארת. כבר בכיתי, וכאבתי, התמודדתי והמשכתי התרגשתי שוב מגבר חדש, רציתי, קיוויתי התאכזבתי עד שניצחתי. אתם לא יכולים לחדש לי, ואתם לא במצב של להקשיב לי, ולמה בעצם שתקשיבו לי? גם אני לא הקשבתי. ובכל זאת דמט, ממשיכה להציץ עליכם כאילו ורוצה להאיר לכם או לתת לכם את התורה מבטיחה שאם הצקתי, לא אנסה שוב. יודעים מה? אני מרגישה אותכם, אני כמעט אפילו אוהבת אותכם ובא לי לבכות, שאני קוראת אותכם, ואתם מחזירים אותי לאותם שבילים וסימאות חשוכות יותר או פחות ואני מתה לצעוק לכם, לא לכתוב, ואני רוצה כל כך להסביר ולא להקליד ואני משתדלת לשים את האותיות בסדר הנכון שאולי מישהו, מישהו, יקרא אותי ויחשוב על כמה מילים שאולי בכל זאת ייצאו בסדר המתאים. הגירושין שלי היו מכוערים ככל שאפשר להיות, בלשון המעטה. אלימות מילולית, קצת רסלינג, ממש בושה למין האנושי, אני הייתי אז...איך אסביר לך? האישה שלך! זאת שנילחמה על שטויות ושיחקה משחקי דווקא זאת שניתקה לך את טלפונים אחרי שהכניסה לך, זאת שאתה כמעט שונא זאת שאתה מוכן להילחם מולה ולהראות לה מי אתה, כמובן שהאשמתי אותך, על שאתה מצליח להוציא ממני את כל החרא שבי עובדה שאני נחמדה עם המשפחה, השכנים והחברים. ואז החלטתי שהמקום ההוא מכוער לי ומעייף שאת כל האנרגיה שלי אני מוציאה על שלום אמת. כמובן שלא שיתפתי אותו במחשבות, התעקשתי לא לנתק את הטלפון ולהקשיב עד הסוף. ואפילו לתת לו לקלל ולצעוק, וכל שביקש אמרתי אמן, נישארתי נאמנה להחלטה שלי למרות שחודשיים לא הרגשתי בשינוי אבל זה הגיע...לאט אבל בטוח, גם הוא היה כבר יותר רגוע ואני הייתי מחייכת לי בסתר על תכנית שעובדת לה הפלא ופלא. יום אחד גם קיבל SMS שאני מתנצלת על שפגעתי והכאבתי (לא באמת ידעתי על מה, אבל ידעתי שהוא פגוע ונסער) התרכזתי רק בטוב שבו, שיבחתי את DADY בבית בכל הזדמנות בפני הילדים אז לא תאמינו, אנחנו היום חברים טובים. הוא בא להחזיר את הילדים ואפילו יושב בנעימים עם בעלי. כדאי, פשוט כדאי, לשים סוף למלחמות, אף אחד לא יוצא מרווח כמו שווינסטון כבר אמר. לא מוסיף לנו, לא לכבוד לא לאגו ולא להורות שבנו. אז חפרתי קצת, אז מה?
אבירם קראתי אותך היכן שהו....נגע בטירוף:)

א ש לי

New member
הכותרת היא: הילחמו למען השלום../images/Emo66.gif../images/Emo163.gif

מחפש עוזרת זה לעבודה ו....איך שהו נו....התפקשש מתאים לי

אופק 3

New member
אמן ואמן בהצלחה

האמת לא הבנתי כלום מהפוסט הזה אבל אבל אבל עושה את עצמי מבין (גם משהו)
לילוש מתי את עולה לבקר אורית?
אולי נצא להתפרעעע קצת

שרשירית

New member
גם את נוגעת בטירוף, הישארי עימנו ../images/Emo140.gif

דווקא מהמקום שלך, של בעלת ניסיון, תוכלי לתרום לנו זווית ראייה קצת אחרת. עידוד, תמיכה ואוזן קשבת כולנו צריכים בכל שלב בחיים. בהצלחה לכולנו

א ש לי

New member
ווואוו, תודה לך../images/Emo24.gif

הגישה שלך הבוגרת והפתיחות רק תוכיח את שלבי המסע שלך:) בהצלחה.
ושוב תודה לך.

aviavram

New member
מסוכן לטעות עלולים לחסום אותך -ולגופו

את אישה אמיצה אישה חכמה תפסת את עצמך אולי בדקה ה-90 לפני ששקעת ושיקעת את הסובבים אותך רובנו לא כאלה אנחנו יורים עוד בטרם נגמר המשפט ממרומי סערת הרגשות קשה מאוד לקחת פסק זמן להתנתק לזוז הצידה ולהסתכל מהצד קרה לי פעם בכנרת לפני זמן מה פתאום הרגשתי שהכל מיותר מלחמה מטופשת אולם מהר מאוד החזירוני כולם למציאות הX- ית ההיא ה X ית הזו ה X ית הבאה לרגע חשתי שהמראתי ונגעתי בשמיים ואז נחתתי וכמעט התרסקתי אבל אוד מוצל מאש, יצאתי בשלום התפכחתי אין מה לעשות כשנילחמים בך ויורים כל הזמן תתכופף, תברח, ובחוסר ברירה תחזיר באש וזה טבע זר לי וכשיורים לפעמים נפגעים גם אלו שלא רצית מעולם שכן רק אם בצד השני יש משהיא כמוך שמוכנה לשקול לרגע ולעצור יש סיכו לטנגו לא יעזור נדרשים לכך 2 ובמלחמות אתה בדד והגדולים יותר הם אלו שלאחר שירו מיליון סמס-ים והבינו שאולי האש בכצם לא היתה מכוונת אליהם עוצרים מרימים טלפון ומבקשים להחזיר הגלגל לאחור הם המיוחדים הם בני האדם אותם אני אוהב

א ש לי

New member
לקרוא אותך, זה....משהו../images/Emo13.gif

אם אני הצלחתי? כל אחד יכול:) לא נידרשים שניים דרשתי רק ממני, ההחלטה הייתה רק שלי, הייתה לי מטרה התעקשתי, התאפקתי, כמה יכול היה ה"אוייב" שלי לירות כשראה את המחסן התחמושת שלי מלא וישבתי בשקט מולו, לא מוכנה להשתמש לא בכדורים, לא בתותח ולא בשום אמצעי אחר לקח לו זמן בלבול, הוא המשיך לירות ולהילחם גם שחשב שזה הפסקת אש עד שהבין שזו לא הפסקת אש, זה סוף המלחמה ולא היה לו במי להילחם:)

../images/Emo24.gif

חייבת להסתייג ממשהו
אני לא רוצה לכתוב אנחנו כי אני מוצאת את זה קצת יומרני לדבר בשם כולם, אבל אני כן מקשיבה, כן קוראת את מה שאחרים כותבים, כן מתייחסת. אבל בסופו של יום, את ההחלטות על החיים שלי אני לוקחת לבד. יכול להיות שדברים שמתאימים לך ופועלים נכון לך, לא מתאימים לי
בכל מערכת יחסים יש שני אנשים שונים. אין שתי מערכות יחסים אותו הדבר כי כולנו אנשים שונים זה מזה. ולכן, למרות שאני יכולה להקשיב לדברים שלך, עדיין אני לא אמצא אותם מתאימים לי ולמערכת היחסים שלי עם בן הזוג או עם הגרוש. שריטה נוספת שלי - אני אוהבת ללמוד מהנסיון של עצמי. נכון שבחיים עדיף לפעמים ללמוד מנסיונם של אחרים, אבל מה לעשות שאני אחרת
כמו שמורה הנהיגה שלי אמר לי בשיעור השלישי - "אם הייתי אומר לך לא לתת הרבה גז בפניה לא היית מקשיבה לי. אני מבטיח לך שעכשיו, אחרי שנכנסת ברמזור את תזכרי תמיד לא לתת הרבה גז ברמזור". וואלה צודק...

א ש לי

New member
רגע לפני שאת נותנת גז..וממריאה../images/Emo160.gif

השלום מתאים לכולם, למה להסתייג ממנו? מה שמתאים לזוגיות שלי לא מתאים לך? רק לכבד אחד את השנייה לתת מקום למי שאת, למי שהוא, למה שלא יתאים לנו ללמוד סבלנות? איפוק? וויתור? במקום מלחמות? אני את ילדיי כשהיו תינוקות הרחקתי מהשקעים בבית (למרות שהיו מכוסים:) לא רציתי שינסו על בשרם איך זה להתחשמל/ אולי בגלל זה באתי לכתוב פה מפני שאת שוב מתחילה מחדש

אני שוב מסכימה איתך../images/Emo13.gif

אבל מאמינה שלויתור יש וצריכים להיות גבולות. אני חושבת שבנישואין שלי בחרתי על המון דברים כדי להגיע לשקט. כי חשבתי שזו הדרך הנכונה לכבד אותו והוא יכבד אותי. גם אחרי שנה של נפרד (שלא לדבר עם הגירושין) הוא לא מכבד אותי. אז אני לא נכנסת למלחמות. ואני משתדלת לוותר כמה שיותר בשביל שקט. אבל על הסבלנות אני מעדיפה ללמוד במקומות אחרים. איתו למדתי מספיק

א ש לי

New member
ואני איתך../images/Emo24.gif

כשיש גבולות יש מלחמה:) אני חושבת שהייתה בך המון נתינה, ושלא קיבלת בחזרה זה רק הוכיח עד כמה רחוק הלכת (עד לגבול:) ואם הוא לא כיבד אותך, זה הרי מוכיח את מי שהוא בלי כל קשר אלייך. אז אסכים בהחלט והכי מכל עם המשפט האחרון.

דבר ראשון והכי חשוב

אין כאן אנשים מסכנים כמו שאת מציירת. נכון, לאף אחד כאן לא קל, לא רגשית ולא כלכלית, אבל מכאן ועד 'סמטאות חשוכות' המרחק גדול. אין צורך לבוא ולבכות, אלא רק לשתף בכתבייך - ואת עושה את זה יפה - כייף לקרוא אותך. מכירה את המשפט "בבית של תלוי לא מדברים על חבל"? נכון, הקצנתי, אבל בכוונה :) אגב - רוב האנשים כאן הם אלה שבורחים כל הזמן ממלחמות :)

למעלה