מחפש עדי ראיה

miky87

New member
מחפש עדי ראיה

ליפני שבועיים בתאריך 27/11/11 בכפר סבא מול בית חולים מאיר.. אני נסעתי לתומי בירוק ובא רכב של שב"ס באדום והעיף אותי
כיום אני מושבת בבית לאחר ניתוח פלטינה ברגל ופריקה של אגודל ביד כולל צלקת שנותרה לי בסנטר, למזלי איבדתי הכרה באותו רגע של המכה מסיפורים של אנשים מזל שנשארתי בחיים.. אשמח לעדי ראיה ליצור קשר ב [email protected]

אהוד א1

New member
חפש מצלמות אבטחה.

תתחיל ממאבטחי בית החולים ותמשיך לתחנת מכבי האש הסמוכה. סיכוי סביר שהם מכסים גם את הצומת.

miky87

New member
תודה רבה, וזה קצת בעייתי

התאונה היתה בדיוק בפינה של רחוב משה סנה בכניסה לחניון של הבית חולים ושם אמרו לי שאין מצלמות..

אהוד א1

New member
לא הבנתי מה הבעיה.

זו תאונת פגע וברח? רכב השב"ס ברח? יש עדים לטענתך. מדוע לא להעזר בעדותם?

miky87

New member
כי הנהג טוען שהוא נסע בירוק!

ובוודאות הוא נסע באדום. ואני חושש שיעשו איזה שיתוף פעולה עם השב"ס וזה יהיה לי יותר מסובך..

be_roo

New member
מקווה שתמצא עד ראיה. קצת מרגיז שאנשים שעדים

לתאונה לא נשארים בשביל למסור פרטים למעורבים לצורך עדות, אפילו אם מדובר בנזק בלבד, ועל אחת כמה וכמה כאשר מישהו נפגע.

holy crap man

New member
פוחדים להסתבך, במיוחד כשמעורב גורם כמו שב"ס.

החוק פה עקום לגמרי. במקרה הטוב. אני הייתי מעיד מתוך שנאה כלפי המצב שיש כיום, אבל כנהג רכב, למה לי להסתבך בחרא הזה?

hofnoan

New member
חבר שלי סיפר לי מה קרה לו שהוא בחר להעיד

הוא רצה להיות בן אדם טוב ולעזור ולהעיד. מה שקרה שהוא גר בדרום וגררו אותו לבית משפט 3 פעמים לתל אביב ואמרו לו שהוא חייב לבוא. ז"א ברגע שהחלטת שאתה מעיד אתה חייב לבוא וזה צו בית משפט או משהו כזה לא זוכר בדיוק. בכל אופן טירטרו אותו 3 פעמים ומי שילם לו על הימי עבודה שהוא הפסיד? ניחשתם נכון. אף אחד! הוא אמר שזה הפעם האחרונה שהוא מעיד. גם עלה לו ימי עבודה וגם עלה לו כסף נסיעות ואוכל וכו כי זה נמשך יום שלם.

miky87

New member
זה באמת בעייתי שזה עם אנשי שב"ס

כי תמיד יהיה איכשהו מישו שהוא מכיר שמכיר מישו שיעזור לו,, ובנתיים אני יושב בבית סובל מכאבים ולא מסוגל לדרוך על הרגל

למעלה