מחפש עבודה

מחפש עבודה

ויש לי מגבלה ממשית - דיבור לא טוב כל כל. האם יש עבודה כזו? אין לי השכלה רשמית בגלל קשיי הדיבור (לימוד בקבוצה) אני יודע לעשות מצגת פאורפוינט אני יודע לנסח מכתב. אני יודע לתרגם מסמך מעברית לאנגלית וההפך. אני יודע לחפש מידע באינטרנט. אני גם מוגבל מוטורית אז עבודה הדורשת עבודה פיזית היא לא טובה בשבילי.

singular

New member
שלום

עצה קטנה שאני יכול לתת היא בתרגום מסמכים לסטודנטים המון סטודנטים שאני מכיר משלמים המון כסף על תרגום מסמכים (שרובם גם לא מתורגם להם כמו שצריך) לך לאוניברסיטאות ולמכללות שבסביבה שלך, שים שלט גדול עם מחיר שסטודנט יכול לעמוד בו ואני בטוח שתקבל המון פניות, זה מה שעולה לי כרגע, המון הצלחה בכל אופן

bluemoth

New member
אם אתה גר בתל אביב

יש מודעה בHOMELESS אמנם ההגדה היא "פקידה" אבל זה יכול להתאים לך "לחברה בתל אביב דרושה פקידה עם אנגלית ניסוח, עבודה על וורד אקסל ואינטרנט. עבודה לא מול קהל. 0730 : 16:30 אפשרי משרה חלקי". זה כ"א והם יושבים בבת ים. [email protected] יש שם עוד מודעות - תחפש עבודה מול מחשב... בהצלחה

ורד302

New member
יש חברות שנותנות שרותי משרד

כגון: שרותי הדפסה, תמלול, תרגומים וכד'. אני לא יודעת היכן אתה גר. באיזור חיפה אני מכירה את "איגמי" ואת "פרייבט אופיס", אבל יש גם במרכז ואולי באזורים נוספים. מרבית העובדים עובדים מהבית.

למעלה