מחפש עבודה לקיץ

nadav126

New member
מחפש עבודה לקיץ

שלום לכולם !!! השם שלי נדב והייתי מעוניין לעבוד בקיץ באמריקה או לא משנה איפה בחו"ל גם עבודה פיזית תתקבל בברכה אני בן 17 במצב מצויין גם עבודה שלא תכסה לי עלויות העיקר שתהיה עבודה ומשהו לעשות הייתי רוצה עבודה לא בשבת תודה ויום טוב

תותי-בת

New member
נדב?.. בן 17 במצב מצויין? חחחחחחחחחחחח איזה חמוד! ../images/Emo6.gif בעניין העבודה - אני זוכרת שהמחנכת שלי שגם הייתה המורה שלי לאנגלית סיפרה לנו שיש איזושהי תנועה יהודית (לא בטוחה אם ישראלית...) שמעסיקה נערים/ות מישראל שידריכו בסאמר סקולס שלה... בנוגע לפרטים אני ממש לא יודעת כלום אבל אולי אחד מבאי פורומנו יודע... בכל אופן המון בהצלחה וכל הכבוד על הרצון!

Yaniv-DC

New member
הלו הלו, עוגבון...

בני 17 במצב מצויין יד ראשונה זה השטח שלי

funkbass

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Yaniv-DC

New member
כיוון שהשירשור ההוא ירד למטה...

אני אנצל את תגובתך כדי לברך אותך בשובל ולאמר שטוב לראות אותך שוב

Gefen

New member
גם אני מצטרפת לברכות../images/Emo65.gif

פאנקי, טוב לראות אותך שוב .. מה קורה... עדיין בפריס? ומה עם המוסיקה?

funkbass

New member
תודה לשניכם

it's nice to be back!! במיוחד עם קבלת פנים חמה כזאת
אז כן אני עדיין בפריז, ועדיין מנגן רק שעכשיו אני מנסה לעשות זה בפול טיים... כמו שכמר אמרתי , אני עכשיו בחור מובטל שחי על חשבון המדינה (נראה לצרפתים מה זה)!! דבר אחד יאמר לזכותם של הצרפתים... הם מכירים באמנים , כשהגעתי ללשכת עבודה ואמרתי שאני מוזיקאי ושאני מרכז את המאמצים שלי למצוא עבודה כבסיסט ציפיתי שהבחור/ה שיראיין אותי יקרע מצחוק וייתן לי 8 פגישות לעבודה מסריחה איפשהו.. אבל לא!! הקשיבו לי יפה, רשמו במחשב "מוזיקאי-בסיסט" ונתנו לי אפילו כמה מס טלפון וכתובות של ארגונים שאולי יוכלו לעזור לי... זה אמנם לא ממש עובד ככה בתחום הזה אבל בכל זאת זה יפה מאוד!!!

funkbass

New member
ואפרופו מוזיקה.....

יש לי משהו מאוד משעשע להראות לכם .... לא לצחוק

למעלה