מחפש עבודה בפ"ת?

ילדונת21

New member
מחפש עבודה בפ"ת?

שלום אני עובדת באינטרנט זהב מחפשים אצלנו עובדים לפ"ת,ר"ג ונתניה.... אם אתם מכירים אנשים רציניים שמחפשים אז תפנו אותם אליי למייל: [email protected] או לנייד 0524679149 מאוד מומלץ – אני עובדת כבר שנה ומאוד מרוצה... קדימה לגיוס!!!! כל מי שמשיג לי בנאדם מקבל 100 שקל במזומן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ילדונת21

New member
אז ככה...

בפ"ת צריך למחלקת מכירות מרויחים שם בין 20 עד 30 שקל לשעה בערך צריך גם שירות לקוחות במוקד עסקי השכר זה לפי המדדים שלך באותו חודש (יעדים,מכירות וכו) זהמשתנה מחודש לחודש

ayb1

Well-known member
גברתי עוזרת הבית שלי מרויחה יותר

לשעת עבודה. תבואי עם הצעות שמתחילות ב-50 ש"ח לשעה. את ההצעות האלה עם שכר עבדים תצעי לביבי ואישתו. שהוא יחיה משכר של 4000 שח ברוטו לחודש. החברה שאת עובדת בה בדיוק כמו "פולחצית התקשורת- פנינה רוזנבלום" מנצלות אנשים במצוקה בלי כל בושה חוגגים על מצוקה של אחרים. תאמרי להנהלה שלך שהם יחיו משכר נמוך כזה.

לT

New member
עוזרת הבית שלך היא פרופסור בעלתואר?

חח ממש היתה מתה לעשות 50 שקל בשעה מינימום מי יתן לה כ"כ הרבה וזה לא 8 שעות היא מנקה את הבית 4 שעות ביום או 8 בשבוע רק חחחח עזוב אתה לא שפוי

לא, פרופסור, הוא פחות מהעוזרת...:)

לא, פרופסור, הוא פחות מהעוזרת בית שלו...:) הבנאדם צודק מה שהוא אומר על ביבי, לצערינו, המצב כיום הוא שיש הצפה בפרופסורים ומחסור בעוזרות בית. אני גם במקומך, לא הייתי כל כך גאה באינטרנט זהב, זוהי חברה של גנבים, חייבו אותי פעם 1100 ש"ח על חשבון שלא שלי ועד היום לא הצלחתי להוציא מהם את הכסף שהם גנבו ממני בחזרה. קצת צניעות ופרופורציות לא יזיקו לך אחותי.

ayb1

Well-known member
גכרתי אם לא הבנת אסביר שנית

עוזרת הבית שלי מרויחה הרבה יותר בעבודות נקיון מההצעה המבישה שאת מביאה כאן, לא היא לא מרויחה 50 שח לשעת עבודה ,עדיין לא, אבל לאור הביקוש אני מניח שזה יקרה -וכל זה קרה ברגע שהוציאו את העובדים הזרים אז נוצר שוק חופשי של ביקוש והיצע לעוזרות בית וכמובן שהמחירים לעבודת עוזרת בית יעלו בהתאם לביקוש וההיצע עד שימצא האיזון . ועל כך אני מברך. -ההצעה שאת מציעה כאן היא הצעה בעלת משכורת מבישה ומביישת אולי תסבירי לי איך את יכולה בסכום כזה לקיים משפחה ממוצעת של 4 נפשות וכן שכר של 50 ש"ח לשעה הוא לא שכר דמיוני כלל מדובר במשכורת שהיא טיפה מעל לשכר הממוצע במשק קחי בחשבון שיש בחודש עבודה 180 שעות דהיינן180*50=9000 ש"ח ברוטו כאשר השכר הממוצע במשק עומד על 7000 שח בערך. משכורתו של פרופסור באוניברסיטה עומדת היום על כ-30,000 ש"ח והיא עדיין רחוקה מהשכר הסביר שאני כתבתי כאן(50 ש"ת לשעה זה לא יותר מסביר גברתי הניכבדה.

למעלה