מחפש עבודה בחו"ל...

wolfv

New member
מחפש עבודה בחו"ל...

שלום לכולם, בשנה האחרונה היה לי עסק פירסום קטן ומקומון סטודנטים, שהחלטתי לסגור בתום שנת המס הזאת בגלל שאני מתחיל ללמוד באוגוסט... כרגע אני מחפש עבודה לכמה חודשים איפה שהוא בחו"ל בשביל לשנות קצת נוף... שאלה לי אליכם - איפה בחור בן 23 יכול למצוא משהו כזה בימינו? רוב העבודות שנתקלתי בהן עד כה זה במכירת תמונות או מוצרי קוסמטיקה, ללא תנאים, בצורה לא חוקית ומטעם חברות תמוהות משהו... כל הנ"ל נשמע לי לא רציני, ואני רוצה עבודה רצינית ומעניינת שתתרום משהו גם לי וגם למעסיק. תודה מראש, אילן.

Benkok

New member
צר לי לאכזב אותך...

אף מעסיק שפוי לא ייקח אותך, יסדר לך ניירות עבודה, ישקיע בך זמן ומשאבים וכל זה בשביל כמה חודשים. לפי השאלה שלך אני מבין שהדרכון היחידי שאתה מחזיק בידך הוא כחול כזה עם מנורה מוזהבת...לא להיט במחוזותינו...אם היו לך ניירות אז היית באיזה שהוא יתרון יחסי (וגם, רק לעבודות זמניות בשכר מינימום...) בקיצור, ידידי...אני ממש מצטער לבאס אותך, אבל חוץ מעבודות כריסטמס לא חוקיות, אין לך יותר מידי אפשרויות כרגע... אבל מצד שני, אולי אני טועה...

sweet pita

New member
יש לי ידיד שבזמנו

היה מעביר חודשיים כמאבטח על ספינות בקריביים ואלסקה אחרי מועד ב'
ולפני ההרשמה... שווה לנסות

sweet pita

New member
מכיוון שמדובר על כלפני 10 שנים

אז הוא בטח לא יכול לעזור. אני הייתי הולכת לאיסתא : מבברת מה שמן של האוניות האלו (royal caribean, princess) וכו, מבקשת טלפון של נציג בארץ ומתגלגלת משם. בזמנו היו מודעות במדורי הדרושים בארץ. חוץ מזה נתב"ג ואל-על תמיד יכולים לספק אלטרנטיבה. בהצלחה

wolfv

New member
עברתי על כל האוניות

הגדולות בחו"ל, כולם מבקשים אזרחות אמריקאית או אירופאית... בקיצור עסק ביש... תודה!

towoor1

New member
חל תדריך איזה מחנה נוער

זה כמה חודשים....ולא מבקשים התחייבות לזמן ארוך.

wolfv

New member
בזמנו

עברתי מיונים למשלחת של הסוכנות היהודית, אבל זה בהתנדבות... אתה מכיר מחנות שמשלמים למדריכים..?

towoor1

New member
לא מכיר משהו ספציפי..

אבל גם הסוכנות היהודית משלמת כסף, על אף שזה בהתנדבות. חוץ מזה אתה יכול לעבוד בלווי טיולים (מלווה בנשק), אמנם זה בארץ אבל אם תלווה טיולים של תיירים תוכל להרגיש כמו בחו"ל. :)

opontop

New member
אם אתה עדיין מחפש

שלום אילן, אם אתה עדיין מחפש - יכול להיות שמה שאנו מציעים יכול לעניין אותך. אנא צור איתנו קשר ישיר למידע נוסף. 04-6294828 נריה 052-2561053 גליה 052-6363113 [email protected]

למעלה